#Teröristin etkisiz hale getirildi

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı 03:51

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı Türk Kızılayı’nın Musul da Senin Yurdun kampanyası kapsamında 527 tonluk insani yardım malzemesi taşıyan konvoy Erbil’e ulaştı. İnsani yardım malzemeleri tırlardan depola..

Alanya’da Alabora Olan Tekne Karaya Çıkarıldı 04:48

Alanya’da Alabora Olan Tekne Karaya Çıkarıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde kale açıklarında kötü hava şartları alabora olduktan bir süre sonra batan ve Rus uyruklu yolcunun hayatını kaybettiği tur teknesi, 15 metre derinlikten çıkartılarak yat limanına getirildi. Ol..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Pkk’nın İnine Girildi  Cephaneliği Ele Geçirildi 00:34

Pkk’nın İnine Girildi Cephaneliği Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Ovacık’ta düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK’nın silah deposu ve cephaneliğinde çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiğini açıkladı. Tunceli..

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü 01:12

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kuruca köyünde güvenlik güçleri sabaha karşı teröristlerle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada güvenlik güçleri bir teröristi ölü olarak ele geçirdi. Bingöl Valiliği de, merkez Kuruc..

Bölge Tamamen Temizlenene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek 00:47

Bölge Tamamen Temizlenene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mali Cumhurbaşkanı Keita ortak açıklama yaptı. Afrin'de 2 bin 348 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan bütün teröristlerin bu bölgeden temizlenene ka..

Amanos'ta Öldürülen Teröristler Termal Kamerada 00:34

Amanos'ta Öldürülen Teröristler Termal Kamerada

Hatay'ın Arsuz ilçesinde Amanos Dağları'nda etkisiz hale getirilen PKK'lı 11 teröristin cesetlerinin Türk askeri tarafından bulundukları yerden çıkartılması termal kameralar tarafından görüntülendi...

Tunceli'de Terör Operasyonu 00:42

Tunceli'de Terör Operasyonu

Tunceli'de terör operasyonu Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında eylem hazırlığındaki 10 teröristin hava destekli operasyonda etkisiz hale getirildiği bildirildi...

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu 01:15

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu

Suriye’de Esed rejimi kimyasal silah kullanmakla yeniden suçlandı. Reuters Ajansı’nın haberine göre Birleşmiş Milletler ve Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü tarafından hazırlatılan raporda kimyasal silahların kulla..

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Lice ve Genç'te Pkk'lı Teröristlere Büyük Darbe 02:18

Lice ve Genç'te Pkk'lı Teröristlere Büyük Darbe

Diyarbakır'ın Lice ve Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen kapsamlı operasyonda teröristlere büyük darbe vuruldu...

Nusaybin'de Pkk'lı Teröristlere Yönelik Operasyon 00:50

Nusaybin'de Pkk'lı Teröristlere Yönelik Operasyon

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi...

Mehmetçik İkiyaka Dağları'nda Destan Yazıyor 02:22

Mehmetçik İkiyaka Dağları'nda Destan Yazıyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Irak sınırındaki İkiyaka Dağları'nda Türk Silahlı Kuvvetlerince sürdürülen Şehit Tank Yarbay İhsan Ejdar Operasyonu kapsamında şimdiye kadar 27 terörist etkisiz hale getirildi...

Kaçak Boğa Kahvehaneye Daldı 01:00

Kaçak Boğa Kahvehaneye Daldı

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde kurban pazarından eve getirilirken kaçan bir boğa kahvehaneye daldı. Vatandaşlar ve sahipleri kaçan boğayı yakalamak için uzun çaba sarf etti. Kahvedeki vatandaşl..

Annenin Yazdığı Notla Vahşetten Böyle Kurtuldular 00:48

Annenin Yazdığı Notla Vahşetten Böyle Kurtuldular

Antalya'da eşi ve iki çocuğunu tüp gazı açarak eve kilitleyen kişi etkisiz hale getirildi. Aileyi kadının balkondan yere bıraktığı yardım notları kurtardı..

PKK'nın Sözde Bölge Sorumlusu Böyle Öldürüldü 00:37

PKK'nın Sözde Bölge Sorumlusu Böyle Öldürüldü

Siirt'in Tillo ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada terör örgütü PKK'nın sözde bölge sorumlusu olduğu değerlendirilen bir terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist de yaralı olarak yaka..

Erzurum’da Canlı Bomba Paniği 02:42

Erzurum’da Canlı Bomba Paniği

Erzurum'da üzerinde bomba düzeneği olduğu iddia edilen bir şahıs polis tarafından etkisiz hale getirildi...

Yılın Son Ayında PKK'ya Ağır Darbe 01:42

Yılın Son Ayında PKK'ya Ağır Darbe

Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılar gerçekleştiren, sivilleri, çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü PKK'ya yönelik 2017 yılının son ayında düzenlenen operasyonlarda 120 terörist etki..

Kazağının koluna gizlediği bıçakla dehşet saçtı! 01:30

Kazağının koluna gizlediği bıçakla dehşet saçtı!

Şanlıurfa’da komşular arasında yaşanan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı. Ölen kişinin hastaneye giden bir yakını, kazağının koluna gizlediği bıçağı birden çıkarınca paniğe neden oldu. Yere..

Afrin'de Teröristlerin Vurulma Anı Kamerada 01:51

Afrin'de Teröristlerin Vurulma Anı Kamerada

Zeytin Dalı Harekatı sırasında ZMA aracının termal kamerasına yakalanan 3 terörist etkisiz hale getirildi. Araç üzerinde bulunan MK 19 40 mm bomba atar silahla yapılan atışlar termal kamera tarafından böyle kaydedildi...

Mevzide Saniye Saniye Çatışma Anları Kamerada 02:37

Mevzide Saniye Saniye Çatışma Anları Kamerada

TSK ve ÖSO, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'in kuzeybatısındaki Ali Bekki köyünü terör unsurlarından temizledi. Operasyonda 10'dan fazla terörist etkisiz hale getirildi. Çatışma anları saniye saniye kameralara böyl..

Diyarbakır’da PKK'nın Üst Düzey İsmi Öldürüldü 00:44

Diyarbakır’da PKK'nın Üst Düzey İsmi Öldürüldü

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yapılan operasyonda 4 terörist etkisiz hale getirildi. Öldürülenler arasındaki PKK'nın sözde üst düzey yetkilisinin adının ise Murat Üçer olduğu belirtildi. Üçer, Türkiye'nin Aranan terörist..

Rehine Kurtarma Operasyonunda Bir İlk 00:29

Rehine Kurtarma Operasyonunda Bir İlk

Çin'de bir adam, tren istasyonunda kadını rehin aldı. Kadının başına silah dayayan saldırgan, adeta örümcek adam gibi iple aşağı sarkan polis tarafından etkisiz hale getirildi...

Volkan Konak'ın Sahne Aldığı Mekanda Ateş Açıldı 09:07

Volkan Konak'ın Sahne Aldığı Mekanda Ateş Açıldı

Ünlü şarkıcı Volkan Konak'ın Ataşehir’de sahne aldığı eğlence mekanda bir kişi tarafından ateş açıldı. Şüpheli ayağından vurularak etkisiz hale getirildi...

  • BETA tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'de Sızmaya Çalışan Teröristler Böyle Vuruldu 00:22

Afrin'de Sızmaya Çalışan Teröristler Böyle Vuruldu

Afrin kırsalında baskın için sızmaya çalışan YPG/PKK'lı teröristler askerlerimiz tarafından fark edilerek böyle etkisiz hale getirildi...

Tunceli'de Terör Operasyonu 01:16

Tunceli'de Terör Operasyonu

Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda 7 terörist etkisiz hale getirildi...

Katırla Patlayıcı Taşıyan Teröristler SİHA İle Vuruldu 01:03

Katırla Patlayıcı Taşıyan Teröristler SİHA İle Vuruldu

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında katır ile silah ve patlayıcı madde taşıdıkları belirlenen bölücü terör örgüt mensupları, jandarma ekiplerince silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile etkisiz hale getirildi...

Silahlı Gasp Yapmak İsterken Tezeği Avuçla Yiyen Adam 00:43

Silahlı Gasp Yapmak İsterken Tezeği Avuçla Yiyen Adam

Sao Paulo'da gerçekleşen olayda, bir adam silahıyla kaldırımdaki insanları gasp etmek istedi. Ancak o sırada çocuğunu okuldan almaya gelen 42 yaşındaki polis Katia da Silva Sastre tarafından etkisiz hale getirildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 6 yıl önce