#Terörle mücadele Şube ekipleri tarafından yurt dışında bulunan gazeteci can dündarın

Diyarbakır Sur’da 700 polisle hava destekli asayiş uygulaması 03:41

Diyarbakır Sur’da 700 polisle hava destekli asayiş uygulaması

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde 700 polisin katılımıyla hava destekli asayiş uygulaması gerçekleştirildi...

Suriyeliler Afrin'de Savaşmak Için Askerlik Şubelerine Akın Etti 01:15

Suriyeliler Afrin'de Savaşmak Için Askerlik Şubelerine Akın Etti

Şanlıurfa'da bir grup Suriyeli, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla gönüllü askerlik için Şanlıurfa Askerlik Şubesi'ne başvuru yaptı. Ellerinde Türk bayraklarıyla şube önünde toplanan Suriyeliler, terör örgütü..

'28 Şubat Tam Bir Faşizmdi' 01:43

'28 Şubat Tam Bir Faşizmdi'

MAZLUMDER'in kurucuları arasına yer alan ve 5,5 yıl derneğin İstanbul Şube Başkanlığını yürüten avukat Şadi Çarsancaklı, o dönemde yaşadıkları olayları ve karşılaştığı hak ihlallerini anlattı...

' Minik Polisler ' Trafik Denetimi Yaptı 02:24

' Minik Polisler ' Trafik Denetimi Yaptı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda trafik denetimi gerçekleştirdi...

Canlı Yayında Yalanı Ortaya Çıkan İnce Bakın Ne Yaptı 00:55

Canlı Yayında Yalanı Ortaya Çıkan İnce Bakın Ne Yaptı

Muharrem İnce canlı yayın programında Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu'nun FETÖ'cü çıktığını iddia etti. Ardından kısa süre sonra gerçek ortaya çıkınca İnce: Rektör değil Dekan diyecektim. Ben üniversi..

Toplu taşımada koronavirüse yer yok 02:14

Toplu taşımada koronavirüse yer yok

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında sabah sabah saatlerinde toplu taşıma araçları ve ticari taksilerdeki denetimleri sürüyor...

İstanbul’da dev korsan kitap operasyonu 02:14

İstanbul’da dev korsan kitap operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince Fatih ve Kadıköy’deki 15 adrese gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda piyasa değeri 10 milyon TL olan binlerce 'korsan kitap' ele geçirildi...

Olay Yeri İnceleme Ekibi Böyle Eğitiliyor 03:14

Olay Yeri İnceleme Ekibi Böyle Eğitiliyor

TGRT Haber, Kriminal Daire Başkanlığı Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’nün eğitimlerine katıldı. Personel, kötü hava şartlarında dahi delilleri bulma ve muhafaza altına alma eğitimini başarıyla tamamladı. Muhabir arkada..

Güzellik merkezi işinde çirkin rekabet! 02:09

Güzellik merkezi işinde çirkin rekabet!

İSTANBUL'DA GÜZELLİK MERKEZİ İŞLETEN BİR KADIN, YENİ ŞUBE AÇMAYA HAZIRLANIRKEN ÖLÜMLE TEHDİT EDİLDİ. FEYK HESABIN İZİNİ SÜREN POLİS, MESAJLARI ATAN KİŞİYİ BULDU... BAKIN O KLAVYE KABADAYISI KİM ÇIKTI.....

Beykoz'daki Trabzon! 02:38

Beykoz'daki Trabzon!

TRABZON İSTANBUL BEYKOZ'A ŞUBE AÇTI. İSHAKLI KÖYÜNE YERLEŞEN TRABZONLULAR KALDIRIMLARI BİLE BORDO MAVİYE BOYADI. KÖYÜN BAHÇELERİNDE PAZI, KARA LAHANA, OCAKTA İSE ÖZEL PEYNİRİ İLE YAPILAN MUHLAMA VARDI..

Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zona 04:46

Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zon

Yo te miro, se me corta la respiración Cuanto tu me miras se me sube el corazón (Me palpita lento el corazon) Y en silencio tu mirada dice mil palabras La noche en la que te suplico que no salga el sol (Bailando, ba..

  • PengoTV tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı 01:06

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı Adana'da terör örgütü DEAŞ üyelerinin saklandığı eve düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 4 ..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak 06:48

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak İçişleri Bakanı Soylu'nun imzasıyla, 81 ilin valisine, vatandaşlarla her ay düzenli toplantılar yaparak talep ve sorunlarını din..

Daddy Yankee - Hula Hoop 03:56

Daddy Yankee - Hula Hoop

Daddy Yankee - Hula Hoop Şarkı Sözleri Cómo me castiga el movimiento Lord has mercy! No tengas piedad ven agárrame por la jersey Mami hice la tésis, saliste las más sexy Eres la candidata para que sientas al presi Muy ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zehirli Yumurta Krizi Büyüyor 00:59

Zehirli Yumurta Krizi Büyüyor

Avrupa’daki zehirli yumurta krizi, Fransa’daki waffleslara da sıçradı. Fransa, Avrupa’yı sarsan böcek ilaçlı yumurta krizinin ardından satışı iptal edilen ve piyasadan toplatılan ürünler listesine 17 farklı waffles marka..

Katil Damat: ''Çok Pişmanım'' 01:07

Katil Damat: ''Çok Pişmanım''

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’i öldüren damadı Cemil Karanfil, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Katil damat adliyeye giderken, Çok pişmanım dedi Yeni Akit Gazetesi Genel Ya..

Üçler Baklava 1989 Barış Manço ile Dere Tepede Nostalji 03:36

Üçler Baklava 1989 Barış Manço ile Dere Tepede Nostalji

Üçler Baklava Ustası Mehmet Kemal Kapkapçı'nın 1989 yılında Barış Mançoy'la yaptığı tarihi röportaj. Üçler Baklavanın Sahibi Mehmet Kemal Kapkapçı Konuşması: 1961 yılında ilkokul bitirdim. Mesleğe başladım. Baklavacılığ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada 04:47

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada

Polisin 2 Kasım tarihinde Bahçelievler’deki bir alışveriş merkezine düzenlediği operasyonla yakalanan Şirinler çetesi üyeleri, iki haftalık emniyet sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan şü..

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm 2:16:08

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm Özeti:nYabancı Şube polislerinin Çavi ve Zola’yı gözaltına alması, hem Arif’i hem de Zekeriya’yı rahatlatır. Nihayet bu iki yabancıdan kurtulacaklardır. Ancak Hacer ve Nuriye’nin sürpriz istekler..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Tarifler 03:04

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Ta

Karadeniz mutfağının geleneksel tariflerini özel reçeteleriyle yorumlayan ünlü Karadeniz restoranında, çölyak hastalığı olan veya glutene alerjisi olan kişiler rahatlıkla yemek yiyebilecek. Gluten intoleransı olanlar ve ..

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı 06:25

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı

Gaziantep'te bir araya gelen Şanlıurfalı ve Adanalı kebap ustaları, birbirlerine kebaplarını yedirdi. Uzun süredir devam eden 'en güzel kebap' tartışması, ustaların iki lezzetin de kendine has olduğunu kabul etmesiyle ta..

Saldırı hazırlığındaki terörist Mardin'de yakalandı 01:26

Saldırı hazırlığındaki terörist Mardin'de yakalandı

İçişleri Bakanlığı'ndan alınan son dakika bilgisine göre, Mardin'de bombalı eylem hazırlığındaki bir örgüt mensubu, 2 kg ağırlığındaki plastik patlayıcı ile yakalandı. İçişleri'nden gelen açıklama şu şekilde: Mardin/Kı..

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda) 02:24

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda)

Kötü Çocuk kamera arkası ve film görüntülerinden oluşan Saklı Cennet klibi yayında! Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Kötü Çocuk 20 Ocak'ta sadece sinemalarda! Kayla, daha doğumhanedeyken b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.743 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kedi Belgesel Film İzle 1:18:58

Kedi Belgesel Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Şoför Nebahat Artık Ti̇yatro Sahnesi̇nde 04:36

Şoför Nebahat Artık Ti̇yatro Sahnesi̇nde

Çiğdem Tunç Tiyatrosu tarafından tiyatroya uyarlanan Şoför Nebahat adlı oyunun galası, önceki akşam Grand Pera Emek Sahnesi'nde gerçekleşti. Yeşilçam'ın unutulmayan karakterlerinden Şoför Nebahat tiyatroseverlerle b..

  • BETA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor 03:55

Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor

Emekli olduktan sonra kendini sokak hayvanlarına adayan Bahri Ozan, kasaplardan aldığı etlerle haftanın altı günü sevimli dostlarını besliyor. Hayvanları beslediği için eleştirildiğini söyleyen Ozan, “Bazıları da Allah r..

Yüksek Gerilim Tellerine Takılan Martıyı Kurtaran Güzel İnsanlar 01:45

Yüksek Gerilim Tellerine Takılan Martıyı Kurtaran Güzel İnsanlar

Helikopterler ile birçok kurtarma operasyonu yapılıyor ancak bir kuş türü için örneklerine rastlamak pek mümkün değil. Elektrik tellerine takılan bir martı ihbarı alan kurtarma ekipleri acı içinde bırakmak istemedikleri ..

  • Cowboy tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Endonezya'daki tekne yangınında 23 kişi yaşamını yitirdi 00:59

Endonezya'daki tekne yangınında 23 kişi yaşamını yitirdi

Endonezya'da bir yolcu teknesinde çıkan yangın sebebiyle en az 23 kişi hayatını kaybetti. Başkent Jakarta'nın Muara Angke Limanı açıklarında yaşanan kazada onlarca kişi de yaralanırken 17 kişinin de kayıp olduğu belirt..