#Terörle mücadele Şube ekipleri tarafından yurt dışında bulunan gazeteci can dündarın

Yakıt Deposunda Uyuşturucu Ticareti 01:36

Yakıt Deposunda Uyuşturucu Ticareti

Adıyaman’da Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyonda otomobilin yakıt deposuna gizlenmiş vaziyette uyuşturucu madde ele geçirdi...

Ukraynalı anne ve kızı rahat bir nefes aldı 02:24

Ukraynalı anne ve kızı rahat bir nefes aldı

12 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU... BİR YANINDA ANNESİ, BİR YANINDA KARDEŞİ, YOLDA YÜRÜRKEN TACİZE UĞRAMIŞTI. SHOW HABERİN EKRANA TAŞIDIĞI O GÖRÜNTÜLERİ VE ANNENİN YARDIM ÇIĞLIĞINI DUYAN ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ HAREKETE G..

Kar alarmı verilmişti, polislerin kış lastiği denetimi havadan görüntülendi 03:55

Kar alarmı verilmişti, polislerin kış lastiği denetimi havadan görüntü

Kentte verilen kar alarmının ardından Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kış lastiği denetimi gerçekleştirdi. Denetime uymayan vatandaşlara ilgili maddeden 846 lira para cezası yazıldı...

İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine yönelik narkotik operasyonu 00:58

İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine yönelik narkotik operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik şafak operasyonu gerçekleştirdi. Operasyon çerçevesinde Pendik'te 1 şüpheli gözaltına alı..

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında 02:29

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında

Adana merkezli 6 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda Bylock kullandıkları tespit edilen 16 öğretmen gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ..

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı 01:56

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı

Batman'da silah zoruyla kaçırılan bir kişi yapılan operasyonla kurtarılırken, olay ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Batman'da dün bir şahsın silah zoruyla kaçırıldığı ihbarı alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğ..

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi 01:46

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi Yeni Girne pazar yeri yakınındaki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Sinan Soydoğan parkta oturduğu sırada, yanına henüz kimliği belirl..

Bursa'da İş Yerlerinden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 01:22

Bursa'da İş Yerlerinden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Bursa'da iş yerlerinden hırsızlık güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Nilüfer ilçesindeki 9 iş yerinden 10 pantolon, 3 deri ceket, 30 kazak, 17 k..

Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında 00:38

Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 8 ayrı araçtan gerçekleştirilen soygun anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, 23 Nisan Mahallesi'ndeki bir otomobilden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlü..

Gaziantepte'ki Şapkalı Kapkaççıları Marka Ele Verdi 00:14

Gaziantepte'ki Şapkalı Kapkaççıları Marka Ele Verdi

Gaziantep'te kendileri şapka ile kamufle eden kapkaççıları şapkanın markası yakalattı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde meydana gelen k..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Haberci Türkiye Renkleri 4.Bölüm 40:25

Haberci Türkiye Renkleri 4.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; İzmir’in Aliağa ilçesinde bulunan gemi söküm tesisleri ve Bangladeş’de bulunan gemi söküm tesislerinin çalışma şartları konu edilmektedir. Programda ayrıca..

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet 00:22

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet

Gaziantep'te bir kadın, sokakta tartıştığı eşi tarafından çocuğunun yanında bıçaklandı.Alınan bilgiye göre, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi'nde, Özgür M. eşi Hakkın M. ile sokakta yürürken henüz bilin..

Maske takmayan vatandaştan polise tehdit 06:43

Maske takmayan vatandaştan polise tehdit

Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği genelge kapsamında maske denetimi yapıldı. Yapılan denetimde polis ekipleri maske takmayan 3 vatandaşa toplam 2 bin 700 ..

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi 02:12

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi

Demiryolu ile Gaziantep'e getirilen İstanbul 66.Mekanize Tugayına ait zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı İstanbul 66. Mekanize Zırhıl Tugayı'ndan demir yolu ile gönderilen zırhlı muharabe araçları (ZMA) ve ..

Bağcılar'da Uyuşturucu Satıcısı Polisle Çatıştı 03:13

Bağcılar'da Uyuşturucu Satıcısı Polisle Çatıştı

Bağcılar'da motorize polis ekiplerinin Dur ihtarına rağmen kaçan uyuşturucu satıcısı polisle girdiği çatışma sonucu yaralanarak,polis tarafından yakalandı.Olay, Bağcılar Kirazlı Caddesi üzerinde polis kontrol noktasınd..

İKİ ÇOCUK ANNESİ KADIN 3 KATTAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ 01:02

İKİ ÇOCUK ANNESİ KADIN 3 KATTAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ

Edinilen bilgiye göre olay, Şehitkamil ilçesi Güvenevler Mahallesi'nde dün gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, iki çocuk annesi S.K.Ö., bilinmeyen bir nedenle yaşadığı binanın üçüncü katındaki dairesinden aşağı..

Denizli'de 2 yaşındaki bebek, 12 metre yükseklikten beton zemine düştü! 01:18

Denizli'de 2 yaşındaki bebek, 12 metre yükseklikten beton zemine düştü

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, apartmanın üçüncü katındaki balkondan sarkan Afganistan uyruklu ailenin 2 yaşındaki bebeği, yaklaşık 12 metre yükseklikten beton zemine düştü. Talihsiz bebek, bir vatandaşın yaptığı ka..

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı 02:03

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı

Emirates Havayolları'nın Londra-Dubai seferini yaparken, bir yolcunun kalp krizi geçirmesi üzerine İstanbul Havalimanı'na acil iniş yapan dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380, yolcunun uçaktan indirilip hastaneye ka..

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:34

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşark..

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:58

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragman #2

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşark..

Lunaparkta Korku Dolu Anlar 01:47

Lunaparkta Korku Dolu Anlar

Arkadaşıyla birlikte lunaparkta bindiği slingshot isimli oyuncakta korkudan defalarca bayılan gencin yaşadığı dehşet anları kameralara yansıdı.Lunaparkta yaşanan eğlenceli dakikalar herkes için çekicidir. Kimileri çarpış..

  • PITIRCIK tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik Şarkısını Acapella Olarak Dinlemeye Ne Dersiniz? 03:49

Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik Şarkısını Acapella Olarak Dinlemeye

Ankaralı bir grup olan Vokalemun yurt dışında benzerlerini sıkça gördüğümüz acapella müzik türünü ülkemizde başarıyla temsil eden sayılı gruplardan birisidir. Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik isimli şarkısını 4 farkl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.308 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Engin Altan Düzyatan'dan Türk Dizileri Hakkında  Çok Özel Açıklamalar! 00:27

Engin Altan Düzyatan'dan Türk Dizileri Hakkında Çok Özel Açıklamalar!

Son dönemlerde Türkiye de reytinglerde 1. olan Diriliş dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'la ilgili Türk dizi ve yapımlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar...

  • ANKA tarafından
  • 1.373 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Kırmızısı 02:54

İstanbul Kırmızısı

“Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a geli..

Osmanoğlu'nun Sürgünü 8.Bölüm İzle 30:44

Osmanoğlu'nun Sürgünü 8.Bölüm İzle

Programın 8. bölümünde; sürgün sırasında yurt dışında yaşamını sürdüren hanedan üyelerinin köklerini bulma çabaları ve Türklük olgusuna bakış açıları konu edilmektedir...

Sivasspor Başkanı: Volkan Şen İçin Fenerbahçe'yle Görüştük 01:01

Sivasspor Başkanı: Volkan Şen İçin Fenerbahçe'yle Görüştük

Sivaspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Volkan Şen'le ilgili Fenerbahçe ile görüştük. Menajeri, oyuncunun yurt dışında oynamak istediğini bize iletti...

Canlı Yayında Kolu Kırılan Talihsiz Yarışmacı 01:11

Canlı Yayında Kolu Kırılan Talihsiz Yarışmacı

Yurt dışında yayınlanan bir televizyon programında bilek güreşi yapan iki kadın yarışmacı Demir Lady olmak için kozlarını paylaştı. Fakat güreşin başlamasından kısa süre sonra ağızları açık bırakan anlar yaşandı...

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce