#Terörle mücadele Şube ekipleri tarafından yurt dışında bulunan gazeteci can dündarın

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Erdoğan  Teröre Methiye Özgürlük Değil 02:16

Erdoğan Teröre Methiye Özgürlük Değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜRGEV tarafından İstanbul'da kurulan İbn Haldun Üniversitesi'nin resmi açılışında konuştu. Terör örgütleriyle mücadele kapsamında akademik personelin ihracı ve gazetecilerin tutuklanm..

Kedinin Yılanla Ölümüne Kavgası 01:23

Kedinin Yılanla Ölümüne Kavgası

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde kedinin yılanla mücadelesi çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Ermenek İlçesi Seyran Mahallesi'nde iftar saatinden sonra balkona çıkan bir kişi, yolun kenarından dur..

  • JET TV tarafından
  • 1.350 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da 50 kg Ot Esrar Ele Geçirildi 00:55

İstanbul'da 50 kg Ot Esrar Ele Geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla mücadele şubesine bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Büro Amirliği Narkotimleri tarafından, Beyoğlu’nda yapılan operasyonda, boş arazideki yeşilliklerin arasından 12 adet poşet i..

Pembe Panter & Big Nose Mischief içine alır!| 35 Dakika Onun En Kaotik Kaparisi 35:25

Pembe Panter & Big Nose Mischief içine alır!| 35 Dakika Onun En Kaotik

Pembe Panter ve yaramazlıklarını seyredelim! (1) Pinkular Mekaniği - Pink Panther scooter ayırır. Pembe Panter tamir çalıştığında, o şehre tehdit haline içindeki canavarları bulur. (2) Talimatlar için Durdur-Pembe - Pe..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.701 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:38

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Labirent Son İsyan Altyazılı Teaser 00:30

Labirent Son İsyan Altyazılı Teaser

Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C.K.E.D.'e direnen isyancı grup Right Hand ile bir araya gelmeyi b..

On Korkusuz Adam 1964 Türk Filmi İzle 1:38:35

On Korkusuz Adam 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Kıbrıs'taki köylerini Rum çetelerinden kurtarmaya çalışan on kişinin hikâyesini konu edinir. Rum çetelerinden denize atlayarak kurtulan Kıbrıslı genç, Türk kayıkçı tarafından bulunarak Adana'ya götürülür...

Yayınlanacak Referandum Reklamını Açıklayan Yılmaz Özdil 02:15

Yayınlanacak Referandum Reklamını Açıklayan Yılmaz Özdil

Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası programına katılan Yılmaz Özdil, Hollanda kriziyle ilgili Dündar'ın sorduğu; AKP tarafından referandum öncesi ithal mağduriyet mi yaratılıyor? sorusunu cevapladı. Özdil ko..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu'nun SSK Yılları 35:54

Kılıçdaroğlu'nun SSK Yılları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu siyasetten önce 1992 ile 1999 yılları arasında SSK genel müdürlüğü yapmış ve o dönemde SSK da yaşananlar merhum gazeteci Savaş Ay tarafından hem kaydedilmiş hem de Kılıçdaroğlu'na sor..

Şoke Eden Tutuklama! 07:02

Şoke Eden Tutuklama!

Tuba Büyüküstünle aşk yaşayan ünlü işletmeci Umut Evirgen darp ettiği ve fotoğraf makinesi elinden aldığı gazeteci tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.İşte bu soruşturmanın ardından işletmeci Umut Evirgen ni..

  • ANKA tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un İkiz Çocuklarının Velayet Kavgası Büyüdü 07:33

Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un İkiz Çocuklarının Velayet Kavgası Büyüdü

Oyuncu Deniz Uğur ile Gazeteci Reha Muhtar'ın 7 yaşındaki ikizlerinin velayet davası gergin geçti. Konu Duymayan Kalmasın programında Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil tarafından masaya yatırıldı...

  • ANKA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente 00:40

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alındığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut ..

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz 01:46

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık koltuğunu devralmasına günler kalan Donald Trump basın toplantılarına çarpıcı bir giriş yaptı, CNN muhabirinin soru sormak isteğine “siz yalan haber yapıyorsunuz” karşılığını ver..

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor 01:48

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor

Romanya’da 1989 devriminden bu yanaki en büyük protesto gösterileri gerçekleşiyor. Hükümetin binlerce kişinin affını ve ceza kanununda bazı değişiklikleri öngören tasarısını meclisin onaylamasının ardından ülke çapında 1..

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı 00:40

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı

Avrupa Parlamentosu sosyal medyada şiddet içerikli görüntüler paylaşan Fransız aşırı sağcı lider Marine Le Pen’in parlamenter dokunulmazlığını kaldırdı. Avrupa Parlamentosu’nda yapılan oylamada milletvekilleri, parlament..

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle 1:39:54

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Sade bir hayat süren Ahmet’e yüklü bir mirasın kalmasıyla gelişen olaylar konu edilir. Ahmet, kasabasında herkes tarafından örnek gösterilen bir gençtir. Bir gün kendisine hiç tanımadığı babasından yüklü bir mi..

Yakut Gözlü Kedi 1966 Türk Filmi İzle 1:47:01

Yakut Gözlü Kedi 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Kore'de ki bir mabette çağlar öncesinden kalma bir buda heykeli vardı, heykelin gözleri dünyanın en büyük yakutlarıyla süslüydü. İnsanlara uğursuzluk getiren bu kızıl taşlar zaman içinde elden ele dolaşmış ve ş..

Sevda Kuşun Kanadında 15.Bölüm 2:20:38

Sevda Kuşun Kanadında 15.Bölüm

Başbuğ Zafer’in Planlarını BozarnGeçtiğimiz haftanın finalinde Ömer hakkında infaz emri veren Zafer’in karşısına Başbuğ çıkmış ve derhal Ömer’in serbest bırakılmasını istemişti…nBaşbuğ’un bu isteği Zafer’in hiç hoşuna gi..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 17.Bölüm 2:19:14

Sevda Kuşun Kanadında 17.Bölüm

Ömer’in Solaklı’yı Bitirme PlanınGeçtiğimiz hafta Solaklı’nın isteğiyle Kıbrıs Mücahidi Asım’ın peşine düşen Ömer, Solaklı’nın oyununa geldiğini öğrenince karşı hamle yapmaya karar verir. Asım’ın aslında bir kahraman ol..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 5 yıl önce
1.BÖLÜM Adnan Oktar Epstein zihniyetinin Ajanıydı!  Doların İpini Çekecekler! 34:18

1.BÖLÜM Adnan Oktar Epstein zihniyetinin Ajanıydı! Doların İpini Çeke

1:42 ???? Epstein adası her yerde! Türkiyedeki uzantısı da biliniyor! 4:40 ???? Uğur mumcu Narko terörü gördüğü ve yazdığı için öldürüldü! 5:52 ???? Fehriye Erdal süikasti, Susurluk kazası, 15 Temmuz… Hiçbirini anlatılan..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 8 ay önce
Söz | 30.Bölüm 2:20:37

Söz | 30.Bölüm

#OperasyonYavuznnTürkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ 2. Sezon 30’uncu bölümü ile ‘Star TV’ ekranlarında!nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçek..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları 12:50

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları Euzu billahi mineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka nasırıl hakkı bil ha..

  • Dini Mubin tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

FETÖ'den Aranan Emniyet Müdürü Balıkesir’de Yakalandı 01:02

FETÖ'den Aranan Emniyet Müdürü Balıkesir’de Yakalandı

Hakkında FETÖ soruşturması kapsamında yakalama kararı bulunan Afyon Polis Okulu Müdürü M.K. Balıkesir'in Edremit ilçesinde jandarma tarafından gözaltına alındı. Piknik yaparken jandarma tarafından gözaltına alınan eski e..