#Terörle mücadele Şube ekipleri tarafından yurt dışında bulunan gazeteci can dündarın

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu 04:57

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu

Gaziantep’te yaşayan 3 çocuk annesi ve 4 aylık hamile Çağlar Aşık, kocası M.A.A. tarafından ağzı bağlanarak, 20 dakika boyunca yumruk, sopa ve bıçakla darp edildi. Cinnet getiren koca, çocuklarının gözü önünde yaptığı iş..

Kuzey Koreli Askerin Film Gibi Kaçışı 13 Kasım 2017 04:19

Kuzey Koreli Askerin Film Gibi Kaçışı 13 Kasım 2017

Panmunjom, Kuzey Hwanghae eyaletinde bulunan, Kore Savaşı'nı duraklatan, 1953 Kore Ateşkes Anlaşmasının imzalandığı Kuzey ve Güney Kore arasındaki fiili sınır köyü. 13 Ekim 2017'de yapılan bu görüntü, Birleşmiş Milletler..

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi 02:27

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi

İran’da 28 Aralık’ta ekonomik sorunlardan ötürü başlayan protestolar, sonraki günlerde provoke edildi. ABD ve İsrail başta olmak üzere İran karşıtı yabancı ülkeler tarafından destek mesajları verildi. Söz konusu gelişmel..

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi 03:41

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi

Mardin’de yerli ve yabancı turistler, 11’inci yüzyılda Ortadoğu’da üretilen ve Haçlılar tarafından Avrupa’ya götürülen Halep gar sabununa yoğun ilgi gösteriyor. Mardin’in Artuklu ilçesinde çarşıda bulunan sabuncu dükkanı..

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ 01:03

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ

4 çocuk babası Kenan Osanmaz, husumetlisi tarafından ailesinin gözü önünde öldürüldü. 38 yaşındaki 4 çocuk babası arazisinde çalışırken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Olay, Nizip ilçesine bağlı Kocate..

Bu Balıklara el Süren Ağır Cezada Yargılanacak 02:11

Bu Balıklara el Süren Ağır Cezada Yargılanacak

Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü Su Ürünleri Koruma Kontrol görevlileri tarafından yapılan denetimlerde yasal boy sınırı altında avlandığı için el konulan 90 ton istavrit soğuk hava depolarında bekletiliyor. Balı..

Ankara Havası Çalınca Polisler Kendini Piste Attı 02:34

Ankara Havası Çalınca Polisler Kendini Piste Attı

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından polis çocuklarına yönelik düzenlenen huzur etkinliğinde Ankara havası çalınca polisler çocuklarından daha fazla eğlendi...

  • JET TV tarafından
  • 1.248 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaban Hayatta 45 Gün 09:04

Yaban Hayatta 45 Gün

Bu videoda yer alan görüntüler Doğa Koruma ve Milli Parklar 6.Bölge Müdürlüğü,Burdur Şube Müdürlüğü tarafından yaban hayatı çalışmaları kapsamında Burdur'da fotokapan cihazlarıyla elde edilmiştir...

  • JET TV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Emniyeti'nden 74 kişilik çeteye darbe 03:06

İstanbul Emniyeti'nden 74 kişilik çeteye darbe

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube Müdürlüğü tarafından 45 kişilik suç örgütü ve bu örgüte kaçak silah temin eden 29 kişilik çeteye eş zamanlı operasyon düzenlendi. Teknik ve fiziki takiple belirlenen adreslere şaf..

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı 01:00

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı

Mersin’de polise silahlı saldırı: 2’si polis 3 yaralı Mersin’de durdurulan şüpheli araçta kimlik kontrolü yapan sivil polislerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2’si polis 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, polis hab..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı 04:25

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı

Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ın emri ile gün içinde şehir merkezinden g..

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı 01:06

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de kar payı vereceğiz vaadiyle babası Muhsin Yaşar ile birlikte 235 kişiden 500 milyon lira...GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de ka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi 03:38

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi

İstanbul genelinde gerçekleştirilen helikopter destekli 'Yeditepe Huzur' uygulamasının bilançosu açıklandı. Uygulama kapsamında, 149 bin 470 kişi sorgulanırken, toplamda 189 bin 369 TL para cezası kesildi. İstanbul İl Em..

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor 05:43

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı. İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik, bu yıl yaklaşık 40 bin ton kuru fasulye üretimi beklediklerini söyledi. Bitlis'te 15 gün önce hasadına başlanan kuru fasulye Türkiye'nin yüzde..

Adı Efsane Fragmanı 01:00

Adı Efsane Fragmanı

Adı Efsane Fragmanı yayında! Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun bu zamana kadarki alışılagelmişin dışında bir karakter ile ekrana geleceği dizide, her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadele ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı 01:22

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı

Fransa’nın başkenti Paris’te hava kirliliğini azaltmak amacıyla alınan yeni bir önlem daha uygulanmaya başlandı. Hava kirliliği oranının tekrar yükselmesinin ardından pazartesi günü gri renkli etiketi olan araçların tra..

God of War - Be A Warrior- PS4 Gameplay Trailer - E3 2017 05:22

God of War - Be A Warrior- PS4 Gameplay Trailer - E3 2017

From Santa Monica Studio and creative director Cory Barlog comes a new beginning for one of gaming’s most recognizable icons. Living as a man outside the shadow of the gods, Kratos must adapt to unfamiliar lands, unexpec..

  • BETA tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası 26:03

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası

İsmini veremeyeceğimiz X mekanının x köyünde Ürepertici köşk domuzkapı büyüsü ile cinler tarafından basılınca lanetli köşk'e taşınan her aile cinnet geçirip kendilerini, ailelerini öldürmüş kaybolmuş ve bu cinli vaka bu ..

  • ZULMA tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cipte Mahsur Kalan Engelli Çocuğu İtfaiye Ekibi Kurtardı 01:53

Cipte Mahsur Kalan Engelli Çocuğu İtfaiye Ekibi Kurtardı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, annesi tarafından lüks cipte bırakılan ve havasızlık nedeniyle zor anlar yaşayan 16 yaşındaki engelli çocuk itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı...

Günün kahramanı Antalya'dan 05:32

Günün kahramanı Antalya'dan

Antalya’da alacaklarını alamadığı için elinde bastonuyla kendini falezlerden aşağıya atan yaşlı adam, kayalıklardan aşağı yuvarlanırken o sırada balık tutmakta olan başka bir vatandaş tarafından son anda kurtarıldı. Yaşl..

Çanakkale'de Skandal Afrin Zaferine Chp'li Belediye Gölgesi 02:27

Çanakkale'de Skandal Afrin Zaferine Chp'li Belediye Gölgesi

Genel seçimlerde HDP yüzde 10 barajını geçince Cumhuriyet Meydanı'nda şükür pilavı dağıtan CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları tarafından Afrin zaferi için pilav dağıtımına ..

Şişli’de çantası alınmak istenen kadın metrelerce sürüklendi 01:43

Şişli’de çantası alınmak istenen kadın metrelerce sürüklendi

Şişli'de cadde üzerinde yürüyen İranlı bir ailenin yanına otomobille yaklaşan şahıslar, kadının çantasını çalmak istedi. Ancak durumun farkına vararak çantasını bırakmayan kadın, eşi ve çocuğu otomobil tarafından metrele..

Düzelttiği reyonu beğenmediği için mağaza sorumlusunu dövdü... o anlar kamerada 04:24

Düzelttiği reyonu beğenmediği için mağaza sorumlusunu dövdü... o anlar

Çağlayan’da bir zincir marketin mağaza sorumlusu olan 19 yaşındaki genç, çalıştığı reyonu beğenmeyen çalışan ve arkadaşları tarafından feci şekilde darp edildi. Gencin saldırıya uğradığı anlar kameralara yansırken, şikay..

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI 00:25

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI

Kilis ve Gaziantep’te jandarma ekipleri, PKK/YPG’li ve DEAŞ’lı terörist düzenlenin operasyonla yakalandı. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak, Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Gaziantep ve Kilis..

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü 01:13

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yıldırım’ın acı haberi Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki baba evine ulaşt..

Antalya'da Arazi Taraması Yapan Jandarma Ekibine Ateş Açıldı- 1 Şehit 00:39

Antalya'da Arazi Taraması Yapan Jandarma Ekibine Ateş Açıldı- 1 Şehit

Antalya'da Askere Ateş Açıldı- 1 Şehit.Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki ormanlık alanda arazi taraması yapan jandarma ekibine ateş açıldı. Saldırıda yaralanan bir uzman çavuş hastanede şehit oldu. Antalya'da ormanlık ..

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi 00:47

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi

İstanbul Esenyurt'ta ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki çocuk, servisi kaçırınca annesi tarafından işkenceye maruz kaldı. Elektrik Elektronik Mühendisi olan 32 yaşındaki Ebru Memiş, servisi kaçırdığı için okula da gitmek i..

  • Cowboy tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 8 yıl önce