#Teslim oldu

maNga - Dursun Zaman 05:19

maNga - Dursun Zaman

Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah o..

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor 00:47

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor

IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle alınması için, sivilleri boşaltan SDG operasyona hız verdi IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle geri alınması için başlatılan operasyonda sona yaklaşılıyor. Amerika destekl..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Volkan Konak - Nerdesin (Karagözlüm) 03:35

Volkan Konak - Nerdesin (Karagözlüm)

Daha yeni düştüm derde Yem olurum kuşa kurda Yüce dağlar oldu perde Neredesin nazlı yarim Nerdesin nerdesin nerdesin Akşam oldu kara gözlüm nerdesin Off nerdesin Gönül bağım talan oldu Seviyordum yalan oldu Seni..

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..

Zara - Tez Gel Yarim 04:05

Zara - Tez Gel Yarim

Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin Güller açmaz oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gö..

Zara - Tez Gel Yarim 04:30

Zara - Tez Gel Yarim

Şarkı Sözleri: Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin, Güller açmaz oldu. Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez g..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası 07:18

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası

Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı'nın son aşamasında 6 Ağustos 1945[2] Pazartesi[3] saat 08:15'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Uranyum-235 tipi atom bombası Little Boy (Küçük Oğlan) ile gerçekleşt..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emirates 15 Milyar Dolar Değerinde 40 Adet Boeing 787-10 Dreamliners Uçak Siparişi Verdi 01:26

Emirates 15 Milyar Dolar Değerinde 40 Adet Boeing 787-10 Dreamliners U

DUBAI- 40 adet Boeing 787-10 Dreamliners için 15,1 milyar dolar değerinde sipariş veren Emirates, Boeing türündeki geniş gövdeli uçak sayısını 204’e yükseltiyorDünyanın en büyük uluslararası havayolu Emirates, 40 adet Bo..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Müslüm Gürses - Küstürdün Gönlümü 04:50

Müslüm Gürses - Küstürdün Gönlümü

Müslüm Gürses - Küstürdün Gönlümü Dinle Şarkı Sözleri : Küstürdün gönlümü güldüremedin Baharım güz oldu yazım kış oldu Gönüle yarimi bulduramadın Baharım güz oldu yazım kış oldu Şu fani dünyada murad almadan Eller gibi..

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez 03:07

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez

Buralardan Geçmez şarkı sözleri ile; Sen gideli aylar belki de yıllar oldu Herkese gülen yüzün bir bana gülmez oldu Sordum gelenden gidenden kimse bilmez oldu Buralardan geçmez geçse de geri gelmez Gözüm bir daha onu g..

Müslümanın Kitabında Yılbaşı Gecesi Var mı ? 01:00

Müslümanın Kitabında Yılbaşı Gecesi Var mı ?

Bize bir nazar oldu – Arif Nihat Asya Bize bir nazar oldu Cumamız Pazar oldu Ne olduysa hep bize azar, azar oldu Ne şöhretten hastayız, ne de candan hastayız Ne ruhça ne vücutça ne de kandan hastayız Avrupa’ya bir değil ..

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun 04:00

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun

Hakkımda konuşmuşsun Dargınmışsın bana meğer Dargınken sevgililer Erken konuşan kaybeder Bilmediğin şeyler var Söz etmediğim bugüne kadar Çok canım yandı Senden koparken azar azar Ruhun çekilirken Yenik düşerken Yas..

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat 04:28

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat

YORGUN DEMOKRAT Karanlık yollardan geçtik Zehir gibi sular içtik Bir yanımızda ölüm Bir yanımızda yar sevdik Bir değil bin bir kere Sırat köprüsünden geçtik Cehennem denen illetin Ta göğsünü deldik geçtik. Bu yolda dön..

İbrahim Tatlıses - Tek Tek 04:37

İbrahim Tatlıses - Tek Tek

Tek tek ağardı bak saçlarım tek tek Tek tek damlıyor göz yaşlarım tek tek Tek tek bıraktılar beni tek Birde yarimin hasreti yüreğime oldu ek Şu bitmeyen dertlerim ile tek başımayım ben tek Birde yavrumun hasreti yü..

 Gruplarda Atılan Muhteşem 15 Gol  2017 - 18 Şampiyonlar Ligi 05:03

Gruplarda Atılan Muhteşem 15 Gol 2017 - 18 Şampiyonlar Ligi

2017/18 Şampiyonlar Ligi grup aşamasında atılan en iyi 15 golü derledim. Video içersinde Ronaldo, Neymar, David Luiz, Griezmann gibi yıldız isimlerin muhteşem gollerinin yanı sıra Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Cenk Tosun'u..

  • OFSAYT tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce