#Teslim oldu

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben- 03:43

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben-

Söz&Müzik: Ayaz Erdoğan (Too Publishing) Prodüktör: Cem Başaran Aksan & Enes Yıldırım Genel Koordinatör: Emre Sokman Düzenleme: Ayaz Erdoğan Mix&Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen : ..

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 10:49

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Manchester City önce öldü, sonra dirildi, Monaco'yu fena devirdi!: 5-3 Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Etihad'da nefesler kesildi. Maç boyu gol sağanağının dinmediği karşılaşmanın galibi, 5-3 ile Manchester City..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Programa Veda Eden Çağla Şikel Hüngür Hüngür Ağladı! 02:30

Programa Veda Eden Çağla Şikel Hüngür Hüngür Ağladı!

Herşey Dahil programını devir teslim eden Çağla Şikel programı için Alişan veda konuşmasını yaparken gözyaşlarını tutamadı...

  • ANKA tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'dan Fetö Mesajı 01:16

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'dan Fetö Mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş resmen göreve başladı. Diyanet'teki devir-teslim töreninde konuşan Erbaş, FETÖ konusunda önemli mesajlar verdi...

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

İbrahim Halil Sınır Kapısı, Irak Merkezi Yönetimine Devrediliyor 00:36

İbrahim Halil Sınır Kapısı, Irak Merkezi Yönetimine Devrediliyor

Şırnak’ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı’nın karşısında bulunan peşmerge kontrolündeki Halil İbrahim Sınır Kapısı Irak merkezi yönetimine teslim ediliyor. Devir teslim nedeniyle Silopi’deki tatbikat alanında bulun..

Red Dead Redemption 2 Orjinal Tanıtım Videosu PS4 02:16

Red Dead Redemption 2 Orjinal Tanıtım Videosu PS4

Amerika, 1899. Vahşi batı çağının sonu, avukatların kalan son yasadışı çetelerin peşine düşmesiyle başladı. Teslim olmak ya da teslim olmayacak olanlar öldürülüyor...

  • BETA tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı 04:16

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı

Gaziantep'te 2 komşusunu silahla rehin alan altın tamircisi ikna edilerek rehineler kurtarıldı. Gaziantep'te altın tamirciliği yapan Şahin D. (35), saat 16.30 sıralarında Beyazlar Mahallesi 44 Nolu sokak içerisindeki 4..

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı 00:59

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı

Irak ordusu, IŞİD örgütünün kontrolündeki son kentlerden Telafer’i geri almak için operasyona başladı. Kenti kuşatan birliklerin kara harekatından önce örgütün mevzilerine hava saldırıları düzenlendi. Havadan dağıtılan ..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recep İvedik 1 İzle 1:41:40

Recep İvedik 1 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Harika Arapça Slow Şarkı - Najwâ Fârûk - Mevcu' Galbî - موجوع قلبي ( Türkçe Altyazılı ) 02:22

Harika Arapça Slow Şarkı - Najwâ Fârûk - Mevcu' Galbî - موجوع قلبي ( T

Wonderful Arabic Slow Song By Najwa Farouk- Mawjou Galbi Nacwa Farouk'un güzel sesinden Seyf Amir'in Mavcu Galbi adlı şarkısı. Sözler (TR) Kalbim yaralı ve yorgun Ruhumu teslim ettiğim kişi kalbimi kırıyor Yüzüm yoru..

  • umay penbe tarafından
  • 4.621 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülşen   Bangır Bangır 2018 04:03

Gülşen Bangır Bangır 2018

Yanım çok kalabalık sesin gelmiyor bağır Müzik son ses bangır bangır Ağzı bozuk şarkılar tuttum sana biraz ağır Haydi, haydi saldır saldır Gül gibi uyuyan yılanı uyandırdın Garanti bildin beni, havalandın Yürek yemiş sa..

  • Osama ayad tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 6 yıl önce
100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü 04:13

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü

Avustralyalı bir Anzak Askeri'nin 1'nci Dünya Savaşı'na katıldıktan sonra evine götürüp ölümüne kadar tahta bir sandıkta sakladığı 100 yıllık Türk bayrağı, Türkiye'ye getirildi. Bayrak, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir ..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı 01:44

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı

Erzincan’da tamir için bırakılan koltuktan 10 bin TL'lik altın çıktı. Gördüğü manzara karşısında şaşıran esnaf, koltukları bırakan müşterisine ulaşarak aynı gün içerisinde altınları teslim etti. Erzincan Merkez Çarşısınd..

Kuzey Güney 10. Bölüm - Full Bölüm 1:51:05

Kuzey Güney 10. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey sevdiklerini korumak için Ferhat’la anlaşma masasına oturuyor. Bu masadan kalkıldığında ise, Ferhat'ın ellerine sadece umutlarını değil, geleceğini de teslim ediyor.n nKuzey, Ferhat'la hesaplaşmak için verilen adre..

  • Dizi TV tarafından
  • 448 görüntüleme
  • 4 yıl önce