#Teslim oldu

Malkoçoğlu Ölüm Fedaileri  Seni Seviyorum Malkoçoğlu 01:12

Malkoçoğlu Ölüm Fedaileri Seni Seviyorum Malkoçoğlu

Don Casetti'den canını bağışlamak koşuluyla hazinesinin yerini öğrenen Malkoçoğlu Ali Bey, Çaldıran'da vefat eder. Bunun üzerine tahtta hak idda eden Yavuz Sultan Selim Han'ın yeğeni Şehzade Murat'ın(Tufan Giray) adamı M..

Malkoçoğlu Ölüm Fedaileri  Yiğit Olan Sevdasından Ağlamaz 04:05

Malkoçoğlu Ölüm Fedaileri Yiğit Olan Sevdasından Ağlamaz

Don Casetti'den canını bağışlamak koşuluyla hazinesinin yerini öğrenen Malkoçoğlu Ali Bey, Çaldıran'da vefat eder. Bunun üzerine tahtta hak idda eden Yavuz Sultan Selim Han'ın yeğeni Şehzade Murat'ın(Tufan Giray) adamı M..

Galatasaray'da Son Formaya 3 Aday Var 01:50

Galatasaray'da Son Formaya 3 Aday Var

22 Ekim Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray'da derbi mesaisi yoğun tempoyla devam ediyor. Teknik direktör Igor Tudor'un derbi mücadelesinde herhangi bir sistem değişikliğine gitmesi beklenmiyor. ..

Rus Gazeteci Çalıştığı Radyoda Boğazından Bıçaklandı 01:07

Rus Gazeteci Çalıştığı Radyoda Boğazından Bıçaklandı

Moskova'da bir radyo kanalında gazeteci olarak çalışan Tatiana Felgengauer boğazından bıçaklandı. Rusya’nın başkenti Moskova’da bir radyo kanalında gazeteci olarak çalışan Tatiana Felgengauer kimliği belirlenemeyen bir s..

İntihardan Sonra Cem Korkmaz'ın Babası İlk Kez Konuştu 02:43

İntihardan Sonra Cem Korkmaz'ın Babası İlk Kez Konuştu

Cem Korkmaz'ın oyuncu babası Muhittin Korkmaz, Acım çok büyük. Canımı kaybettim dedi. İnternette paylaştığı videolarla ünlenen Cem Korkmaz dün akşam Üsküdar'daki evinde intihar etmiş, cenazesi Yenibosna'daki Adli Tıp..

  • PengoTV tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 00:34

Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Erzurum'da bir hafta içinde 6 araçtan hırsızlık yaptığı güvenlik kamerası kayıtlarıyla tespit edilen zanlı tutuklandı. Zanlının bulunduğu yerde araştırma yapan polis, çalınan bir otomobil ile 6 otomobil teybi, 7 hoparlör..

Kuyu Metin Erksan 1968 Türk Filmi Full Hd İzle 1:23:48

Kuyu Metin Erksan 1968 Türk Filmi Full Hd İzle

Yönetmen: Metin Erksan Senaryo: Metin Erksan Yapımcı: Necip Sarıcıoğlu Müzik: Abdullah Nail Bayşu, Orhan Gencebay Görüntü Yönetmeni: Ali Uğur, Mengü Yeğin Tür: Dram Özellikler: Siyah Beyaz Oynayanlar: Hayati Hamzaoğlu, ..

  • PengoTV tarafından
  • 17.210 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı 01:15

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi 4 bin 393 sokakta bir evin 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, Sivas'a giden Zeki Çoban'ın evine giren hırsızlar, televizyon ve evdeki çelik kasay..

Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek' 03:39

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te yayınlanan Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karagül ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddialarıyla i..

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum 03:49

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nden kaçarken yakalanan örgütün sivil imamlarından Hakan Çiçek, çantasından çıkan 28 bin 920 doları yolda bulduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz ..

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Savaş, Meryem'in duygularını ortaya çıkarıyor; Burcu kalbine daha fazla engel olmak istemiyor! Savaş'ın her fırsatta duygularını açığa çıkarması Meryem'i bir karar vermesi konusunda ..

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı 01:22

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı

Adana'da polisin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir ilkokula yaptığı FETÖ operasyonunda gözaltına aldığı sınıf öğretmeninin incelenen dijital belgelerinde 19 bin ayrı çocuğun çıplak fotoğrafı, 4 bin çocuk pornosu vid..

Geek Nedir 03:03

Geek Nedir

Geck’den geliyormuş kelime, ki almanca da ucube, aptal, çılgın anlamında. Aa ayıp oluyor ama zaten nerd nedir’de gömmüşsünüz. Geekleri... Sahipsiz mi sandınız lan? Nerd üretenmiş de geek tüketenmiş. Geek yapmazmış da ne..

Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı yayında! Ekipten birisinin silahıyla cinayet işleniyor! Rıza Baba, elindeki balistik raporunun gizemini çözebilecek mi? Selin'in abisi, işlediği suçlardan dolayı sorguya alınır. Selin, ..

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız 01:33

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyindeki gelişmelere değindiği açıklamasında bu bölgede yeni bir askeri operasyon yapılabileceği sinyalini verdi. Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Elazığ kongresi..

Kadın İsterse 1965 Türk Filmi İzle 1:44:07

Kadın İsterse 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Farklı milletlerden olan bir kadın ile bir adamın yaşadığı aşk hikâyesi konu edilir. Nadya babasıyla yaptığı uçak yolculuğunda bir kalp krizi geçirir. Uçak acil olarak İstanbul’a iniş yapar. Babası Nadya’yı ted..

 Seren Serengil- Sadece Annem Çok Üzülüyor Diye Üzülüyorum 01:56

Seren Serengil- Sadece Annem Çok Üzülüyor Diye Üzülüyorum

Mahkemenin Gülben Ergen’le ilgili Seren Serengil’e verdiği 3 gün hapis cezası sonrası UçanKuş TV’ye konuşan Serengil, “Kendime değil, o üç gün boyunca evde yalnız kalacak köpeklerime üzülüyorum.” demişti. Çıkan karar son..

  • BETA tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle 1:51:03

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 2. bölüm özeti: Nefes Vedat’a teslim olmak yerine, Deli Tahir’in elini tutup Karadeniz’in sarp kayalarından hırçın dalgalarına atlamayı göze alır. Ancak bu atlayış, Nefes’in boğulmasına ve kalbinin du..

Restorandan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 01:01

Restorandan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Antalya'nın Akseki ilçesinde, restorandan yapılan hırsızlık güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Jandarma ekipleri, Akseki-Seydişehir karayolu Gölbaşı mevkisindeki restorandan odun motoru ile elektronik malzemelerin ç..

  • JET TV tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle 2:21:25

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm özeti: Mustafa, Eyşan’ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat’a Yiğit’i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir’in canı emniyettedir ama Vedat’ın Nefes’e karş..

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi 02:28

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi

Tanzanya'nın Darüsselam şehrinde meydana gelen sel felaketi sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Tanzanya'da, güney Darüsselam şehrinde şiddetlenen yağışlar sonrasında meydana gelen sel felaketinde 9 kişi hay..

Adanalı Focaccia Tarifi 11:34

Adanalı Focaccia Tarifi

500 gr beyaz un (1,5 kavanoz*) 1 çorba kaşığı irmik 350 gr su (1 kavanozdan 3 parmak eksik) 130 gr zeytinyağı (kavanozda 2 parmak yüksekliğinde) 2 çorba kaşığı pul biber 10 gr instant maya(1 paket) 10 gr tuz(1 tatlı kaşı..

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle 1:12:03

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Murat’ın genç kızları fuhuşa zorlayan bir çeteye karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Murat, İstanbul’da suç dünyasıyla mücadele eden bir polistir. Gazetelerdeki kaçırılan kızlarla ilgili haberler gün geçtik..

Öğretmenler Odasında Öz Kızını Kemerle Döven Cani Baba 02:02

Öğretmenler Odasında Öz Kızını Kemerle Döven Cani Baba

ABD'de kaydedilen görüntülerde, Raymond Rosario isimli bir baba 14 yaşındaki kızını sırf saygısızlık yaptı diye öğretmenler odasında kemerle dövdü! Polis olduğu söylenen baba öğretmenlerin gözü önünde kızını döverken kim..

  • JET TV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç 03:31

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç

Mercedes G63 6×6’nın ardından bu sınıfta gördüğümüz en etkileyici projelerden birisiydi. 6 metrelik uzunluğuyla Mercedes’ten yarım metre gibi bir farkla daha ileride konumlanan model, her birinin ebatları 1.185 milimetre..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce