#Tf x savaş uçagı

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Savaş, Meryem'in duygularını ortaya çıkarıyor; Burcu kalbine daha fazla engel olmak istemiyor! Savaş'ın her fırsatta duygularını açığa çıkarması Meryem'i bir karar vermesi konusunda ..

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş, sonunda mutluluğu yakalıyor; Güçlü, Burcu'nun yaralarını sarmaya çalışıyor! Meryem ile Savaş, ilk tanıştıkları andan itibaren dikenlerle dolu yollardan geçmek zorun..

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜYOR! 08:05

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜY

200 km menzilden düşmanı imha edecek tcg anadolunun ana silahı Müthiş yerli füzede sona gelindi. Atıldıkltan sonra deniz yüzeyine inanılmaz yakın uçarak radarlarda görülmeyen ve düşman savaş gemilerini tek atışta ortadan..

Kurdun uyanışı izlemezsen pişman olursun 2020 Türkçe dublaj film izle abone olmayı unutmayın ???? 2:01:16

Kurdun uyanışı izlemezsen pişman olursun 2020 Türkçe dublaj film izle

Youtube adam 2 Kas 2020 tarihinde yayınlandı korku filmi izle, korku filmleri, türkçe dublaj korku filmleri, korku filmleri 2019, korku filmleri 2020, bilim kurgu filmleri, bilim kurgu filmleri türkçe dublaj full izle, f..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Milli Savunma Sanayiimiz 23:30

Milli Savunma Sanayiimiz

İha yaparak ne büyük bir atılım gerçekleştirdiğimizi 30 yıl sonra göreceğiz ilk insansız savaş uçağı yapacak ülkelerden biri biz olacağız..

15.000 Fit'e 45 saniyede Çıkan Jet Pilotu 00:43

15.000 Fit'e 45 saniyede Çıkan Jet Pilotu

Jet pilot olmak cesaret ister. Jet pilotu 45 saniyede 15.000 fite çıkmanın sevincini böyle yaşadı. 45 saniyede gökyüzüne tırmanmak zevkli olduğu kadar tehlikeli de....

  • PITIRCIK tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABER: Rusya Ermenistanda Tatbikat Düzenledi 00:50

DÜNYA HABER: Rusya Ermenistanda Tatbikat Düzenledi

Ermenistan'da Rus hava kuvvetlerinin tatbikat yaptığı bildirildi. Rusya Silahlı Kuvvetleri Güney Askeri Bölgesi Basın Sözcülüğünden yapılan açıklamaya göre, Erivan yakınlarındaki Erebuni askeri üssünde görevli Mig-29 uç..

İniş Sırasında F-18'in Tellere Takılması 00:26

İniş Sırasında F-18'in Tellere Takılması

Uçak gemisine İniş gerçekleştirmekte olan F-18 tellere takılıyor. Ufak aksilik olsa da büyük bir problem olmadan iniş işlemi tamamlanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
F-16'nın -40 Derecede Muhteşem Kalkış Anı 00:23

F-16'nın -40 Derecede Muhteşem Kalkış Anı

Savaş uçağı F-16'nın Norveç'te bir havaüssündeki muhteşem kalkış anı böyle görüntülendi...

Antonov An-32 Askeri Uçak Aerobatik! 04:33

Antonov An-32 Askeri Uçak Aerobatik!

Antonov An-32 çift motorlu turboprop askeri nakliye uçağıdır.An-32, An-26'dan geliştirilmiştir. Bu işi başlatan müşteri Hindistan Hava Kuvvetleri'dir. An-32 elverişsiz hava koşullarına dayanıklılık bakımından An-26'dan d..

  • PengoTV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Teaser 01:07

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Teaser

I. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı’nda görev yapan ve düşman uçağı düşüren ilk Türk pilot olan Vecihi Hürkuş’un hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Türk havacılık tarihinin en önemli isimlerinden pilot ve mühendis Vecihi H..

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Fragman 02:11

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Fragman

I. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı’nda görev yapan ve düşman uçağı düşüren ilk Türk pilot olan Vecihi Hürkuş’un hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Türk havacılık tarihinin en önemli isimlerinden pilot ve mühendis Vecihi H..

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Akdeniz'de Gövde Gösterisi 03:25

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Akdeniz'de Gövde Gösterisi

Libya’da ulusal mutabakat hükümeti güçleri ile Hafter milisleri arasındaki çatışmaların yoğunlaştığı, Yunanistan'ın tehditler savurduğu bir dönemde Türk Silahlı Kuvvetleri Akdeniz’de gövde gösterisi yaptı. Akdeniz’in ulu..

''Hürjet 2023'te Havada'' 02:42

''Hürjet 2023'te Havada''

Türkiye'nin 5. Nesil milli muharip uçağının tamamlanması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Üretilecek savaş uçağı 2023 yılında hangardan çıkacak..

Ukrayna'dan İnanılmaz Görüntüler Rusların Terk Ettiği Hava Limanı 01:59

Ukrayna'dan İnanılmaz Görüntüler Rusların Terk Ettiği Hava Limanı

DÜNYANIN EN BÜYÜK UÇAĞI HURDAYA DÖNDÜ..

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu 01:04

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu

Suriye devlet televizyonunun haberine göre İsrail uçakları bu sabah bir askeri üssü vurmak üzere Suriye hava sahasına girdi. Haberde Suriye hava savunma sistemlerinin bir İsrail uçağını düşürdüğü iddia edildi. İsmini açı..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Meryem - Burcu İle Güçlü Gerçeklerin Peşinde! 03:54

Meryem - Burcu İle Güçlü Gerçeklerin Peşinde!

Meryem'in kaçırılmasının ardından tutuklanan Güçlü, Burcu ile Meryem hakkındaki gerçekleri değerlendiriyorlar! Meryem ile babasının konuşmalarını duyan Savaş, Güçlü'nün yardımıyla onu kaçırır. Savaş kaçmayı başarırken, G..

  • ANKA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 22. Bölüm Fragmanı 00:40

Meryem 22. Bölüm Fragmanı

Meryem 22. Bölüm Fragmanı yayında! Oktay'ın annesi, Meryem ile yüzleşiyor! Savaş, ortadan kaybolan Meryem'i bulabilecek mi? Oktay'ın annesi ve Derin, yüzleşmek için Meryem'in karşısına çıkar. Oktay'a olanların tüm sorum..

Meryem 30. Bölüm Fragmanı (Final) 00:58

Meryem 30. Bölüm Fragmanı (Final)

Meryem 30. Bölüm Final Fragmanı yayında! Meryem ve Savaş aşklarını doyasıya yaşamaya başlıyor. Burcu ve Güçlü çifti de onları yalnız bırakmıyor! Meryem ve Savaş'ın mutlulukları giderek artıyor! Güçlü, Burcu, Meryem ve Sa..

II. Dünya Savaşı (Belgesel) Part 1 2:16:01

II. Dünya Savaşı (Belgesel) Part 1

Inside: 2. Dünya Savaşı, savaşın en kanlı dönemine tanıklık etmiş gazi ve vatandaşların yaşadıklarını, onların gözüyle saniye saniye sizlerle buluşturuyor. Savaşın soğuk yüzünü, tüyler ürperten çatışma sahnelerini, hayal..

  • PengoTV tarafından
  • 2.220 görüntüleme
  • 8 yıl önce
20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış 01:19

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri

IŞİD'in hava saldırılarından korunmak ve hedef şaşırtmak için Musul'da yaptıkları ahşap tank, zırhlı araç ve silahlar ele geçirildi. IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış8 saat önc..

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

Sabih Kanadoğlu Tsk'yı Hedef Aldı 02:19

Sabih Kanadoğlu Tsk'yı Hedef Aldı

367 garabetinin mimarı Yargıtay onursal başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef aldı. Ordu içindeki Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarını temizlemeye yönelik Kanun Hükmünde Kararname'lerin ordudaki hiy..