#Tf x savaş uçagı

Süpersonik Uçaklar Geleceğin Teknolojisi 02:05

Süpersonik Uçaklar Geleceğin Teknolojisi

2333 kilometre yükseğe çıkacak şekilde tasarlanan XB-1 isimli süpersonik jet şimdiye dek dünyanın gördüğü en hızı sivil uçağı olacak. Colorado şehrinde havacılık alanında faaliyet gösteren Boom Techonologies isimli giriş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İncirlik Üssü'nde Abd Uçağını Düşürmeyi Planlayan Deaş'lı Yakalandı 01:32

İncirlik Üssü'nde Abd Uçağını Düşürmeyi Planlayan Deaş'lı Yakalandı

Adana’da İncirlik Hava Üssü’nde ABD’ye ait bir uçağı drone ile düşürmeyi ve daha sonra Alevi derneğine bombalı eylem yapmayı planlayan Rusya vatandaşı DEAŞ'lı polisin yaptığı operasyonla keşif yaparken yakalandı....

İniş Yaparken Uçağın İçine Eden Pilot 00:55

İniş Yaparken Uçağın İçine Eden Pilot

Her şey çok mükemmel gidiyor, RC uçağı adeta bir kuş gibi havada süzülüyor. Pilot ise bu ahenge kapılmış olacak ki inerken uçağın ciğerini söküyor. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Alev Alan Dağın Yamacına Yangın Geciktiriciyi Büyük Bir Ustalıkla Serpiştiren Pilot 00:15

Alev Alan Dağın Yamacına Yangın Geciktiriciyi Büyük Bir Ustalıkla Ser

Yangın nerede bilmiyoruz ancak pilotun hareketi koca bir alkışı hak ediyor. Alevlerin yayılmasını engellemek için uçaktan bırakılan yangın geciktirici, pilotun ustalığıyla birleşince ortaya böyle muhteşem bir görüntü çık..

  • JET TV tarafından
  • 1.366 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu 01:20

Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Eskişehir'deki Muharip Hava Kuvveti Komutanlığında yapılan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Uçuş Eğitim Yılı açılış törenine katıldı.Tören kapsamında geleneksel kurban kesim merasimi..

HÜRKUŞ Ve ATAK'tan Müthiş Gösteri 01:30

HÜRKUŞ Ve ATAK'tan Müthiş Gösteri

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ/TAI) sponsorluğunda Sivrihisar Hava Gösterileri 2017 düzenlendi. Paramotor ve paraşüt, model uçak ve helikopter, planör ile gyrocopter gösteri..

Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler 00:26

Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler

Rize’nin Ardeşen ilçesi Tunca Beldesinden yola çıkan, İstanbul Sarıyer’de düzenlenecek olan ’Formulaz Tahta Araba’ yarışlarında mücadele etmek için İstanbul’a gitmekte olan yarışmacıları taşıyan Trabzon - İstanbul uçağın..

Kalkış Sırasında Paraşütleri Açılan Uçak Yere Çakıldı 00:53

Kalkış Sırasında Paraşütleri Açılan Uçak Yere Çakıldı

Rusya'nın Kaluga kentinde askeri üssün pistinden kalkmakta olan Tupolev TU-22M3 model bombardıman uçağı, kalkış sırasında paraşütleri açılınca yere çakıldı...

İngiliz Taraftarların Kağıt Uçakla Tribünden Gol Atması 00:24

İngiliz Taraftarların Kağıt Uçakla Tribünden Gol Atması

İngiltere, Slovenya arasında oynanan ve ev sahibi takımın 1-0 kazandığı maçta enteresan bir olay yaşanmış. Maçın oynandığı esnada Wembley Stadyumu sakinlerinden biri kağıttan yaptığı uçağı sahaya atmış. Uçağın süzülüp fi..

  • JET TV tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti 00:59

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti

Türk Hava Yolları'nın Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'den İstanbul'a gelen Airbus 330 tipi uçağı 12 bin metrede iken fırtınada nadir görülen Aziz Elmo Ateşi adı verilen atmosferdeki elektriklenme olayının..

Lise Bahçesinde  Kütüphane  Olacak Uçağın Parçaları Tırlarla Taşındı 00:48

Lise Bahçesinde Kütüphane Olacak Uçağın Parçaları Tırlarla Taşındı

Antalya'nın Aksu ilçesindeki Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine hibe edilen yolcu uçağı, parçalara ayrılarak havalimanından okula üç tırla nakledildi...

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

Kadın Yolcunun Taraftarları Görünce Coşması 00:32

Kadın Yolcunun Taraftarları Görünce Coşması

TFF 1.Ligde cumartesi günü oynanan Gazişehir Gaziantep Ankaragücü maçının ardından dönüş uçağı bekleyen sarı lacivertli taraftarlar ile karşılaşan bir yolcu havaalanında çok güzel görüntülere imza attı..

  • JET TV tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçağa Binmek Şeytanla Dolu Bir Tüpün İçine Girmektir Diyen Din Adamı Bağışlarla Uçak Aldı 02:14

Uçağa Binmek Şeytanla Dolu Bir Tüpün İçine Girmektir Diyen Din Adamı B

ABD'de gündem olan vaiz Kenneth Copeland bağışçılardan gelen parayla kendine uçak aldı. Kenneth Copeland Ministries (KCM) isimli özel bir kilisenin dini lideri olan Kenneth, birkaç yıl önce de uçağa binmeyi “başından son..

  • JET TV tarafından
  • 1.683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yolcu Uçağının Motoru Parçalandı 00:53

Yolcu Uçağının Motoru Parçalandı

ABD'de San Francisco - Honolulu seferini yapan yolcu uçağındaki tehlikeli anlar böyle kaydedildi. Hawai adalarından Honolulu'ya giden uçak gökyüzündeyken motorundan parçalar koptu. Uçuşun 36 dakikalık bölümünü parçalanmı..

  • JET TV tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü 02:12

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü

Bolivya'dan 81 kişiyle havalanan yolcu uçağı, Medellin uluslararası havalimanına kilometreler kala düştü. Gelen son dakika bilgisine göre, uçaktaki 72 yolcu arasında Brezilya futbol takımı Chapecoense'nin 22 oyuncusu da ..

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı 01:10

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı

Ankara’da suikast sonucu öldürülen Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrei Karlov’un naaşı Moskova’ya ulaştı. Naaşı Ankara’dan Moskova’ya götüren uçağı havaalanında Rus ve Türk dışişleri bakanları birlikte karşıladı. Öte ..

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada 02:12

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada

Avustralya’da içinde bir pilot ve 4 yolcu bulunan uçak havalandıktan kısa bir süre sonra alışveriş merkezinin üzerine düştü. Kazada uçaktakilerden kurtulan olmadı. Alev topuna döndü Avustralya’dan Tazmanya’ya golf oynama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitim Uçağının Düşme Anı Kamerada 00:54

Eğitim Uçağının Düşme Anı Kamerada

Rusya'ya bağlı Hakasya Cumhurriyetinde bir eğitim ucağı eğitim sırasında düştü. İki kişinin hayatını kaybettiği kaza kameraya böyle yansıdı...

F-16 Pilotunun Akıl Almaz Hareketleri 00:15

F-16 Pilotunun Akıl Almaz Hareketleri

F-16 Pilotunun Uçağı ile yaptığı akıl almaz hareketler , iyi seyirler...

  • PengoTV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 6 yıl önce
3. Havalimanı Pistinde İlk Uçuş 00:29

3. Havalimanı Pistinde İlk Uçuş

29 Ekim'de açılması planlanan 3. Havalimanı'nda ilk uçuş gerçekleşti. Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne (DHMİ) ait Cessna Citation XLS tipi test uçağı, pistte kalibrasyon uçuşu yaptı...

Atatürk Havalimanı'ndaki Uçak Kazası Kamerada 00:33

Atatürk Havalimanı'ndaki Uçak Kazası Kamerada

Atatürk Havalimanı'nda kalkış için pist başına ilerleyen Air Maroc'a ait yolcu uçağı, körükte bulunan Türk Hava Yolları uçağına çarptı. İki uçakta da hasar meydana geldi. Çarpma anı güvenlik kameralarına saniye saniye ya..

Genç Havaalanı Çalışanı Uçak Çalıp Adaya Düşürdü 00:17

Genç Havaalanı Çalışanı Uçak Çalıp Adaya Düşürdü

ABD'nin Seattle-Tacoma havaalanındaki bir hava yolu çalışanı uçak çalıp bir adaya düşürdü. Uçağın izinsiz kalkış yapması nedeniyle, havalimanı kısa bir süre için kapatıldı. İki F-15 jeti tarafından takip edilen uçak kısa..

32.000 Euro Özel Jet Uçak Bileti - Enes Batur 15:57

32.000 Euro Özel Jet Uçak Bileti - Enes Batur

Ben Enes Batur , Acun ILICALI'nın özel jet uçağı ile maç izlemek için Dominik'ten Boston'a gittik. Acun ILICALI'ya neden özel jet aldığını, özel jet uçağının kaç para olduğunu sordum. Keyifli bir uçuşun ardından Boston'd..

  • JET TV tarafından
  • 176 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle 13:14

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle

Hale ve Sevim mahallede ikram etmek için limonata yapıp tattırmak için birilerini beklemektedirler. Bu esnada Akın yanlarına gelir. Ona bir bardak limonata ikram edip nasıl olduğunu sorarlar. Akın limonataya tam not veri..

Beni Sahiden Seviyor Musun Filiz Akın 02:07

Beni Sahiden Seviyor Musun Filiz Akın

Rüknettin Püsküloğlu yalnız, hasta ve zengin bir işadamıdır. Avrupa’ya tedaviye giderken uçağı kaçırır, vazgeçer, intiharı düşünür. Arif (Sadri Alışık) ve Şemsi (Necdet Tosun) onu görür ve kurtarır. Evlerine götürüp karn..