#The amanda showun kamera arkasındaki İlginç görüntüler

Sosyal Medyaya Ayak Uyduran Polis 00:12

Sosyal Medyaya Ayak Uyduran Polis

Sosyal medyada video paylaşımı aldı başını gidiyor. Çeşitli akımlar için kamera karşısına geçenlere bu poliste katılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
TikTok Uğruna Televizyondan Olmak 00:14

TikTok Uğruna Televizyondan Olmak

TikTok'ta yayılan akıma uymak isteyen kız kamera karşısına geçmiş. Kız akımı başlatmış ama istenilen sonuç olmamış, olan televizyona olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi 02:05

Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi

Konya’da yaşayan bir vatandaş, hiç gitmediği İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsünden izinsiz geçtiği gerekçesiyle 9 kere köprü geçiş cezası yedi., Konya’da yaşayan Ali İhsan Çakıcı, 4 yıl önce aldığı 42 FAB 97 plakalı o..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5) 02:55

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5)

Şu hayattaki insanlık yarışından ayrılmak için çoğusu kafasına kurşun koydu, ne yazık onu onunla oydu. Savaş oyunu bu, bu merhametsiz kuralları kim koydu? Kalıplaşmış cümlelerin sonunu getiren oydu. Sirenleri deli çalıyo..

Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video) 02:27

Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video)

Söz - Müzik : Cengizhan & Enes Altuğ Düzenleme: Pnzr Beats Mix & Mastering : Kadim Tekin Klip Montaj : Enes Altuğ Kapak : Enes Yücel Kamera : Burak Güneş & Enes Altuğ Klip Yönetmeni : Enes Altuğ Şarkı Sözleri: Ne badir..

Adana'da Cansız Manken Şakası Yapmak 00:12

Adana'da Cansız Manken Şakası Yapmak

Kamera şakası yapmak için Adana'yı seçen gençler, cansız manken kılığına girip şakayı uygulamaya başlamışlar ve hiç beklemedikleri tepkiler almışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Örümcekten Ödü Patlayan Hatun 00:03

Örümcekten Ödü Patlayan Hatun

Sosyal medya için kamera karşısına geçip video çekmek isteyen hatun bir anda yüzüne gelen örümcek yüzünden büyük korku yaşamış..

  • PengoTV tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ece Mumay - Galaksi 01:11

Ece Mumay - Galaksi

kamera..

Şempanze ile Birlikte Çıldıran Adam 00:17

Şempanze ile Birlikte Çıldıran Adam

Şempanze sahibi adam kamera karşısına geçip bağıran şempanzesine eşlik etmiş. Allah akıl fikir versin.....

  • PengoTV tarafından
  • 163 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Böyle otomobil hırsızlığı görülmedi 02:21

Böyle otomobil hırsızlığı görülmedi

İSTANBUL 4 HIRSIZ, PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLİ ÖYLE BİR YÖNTEMLE ÇALDI Kİ, KAMERA KAYITLARINI GÖREN ŞAŞTI KALDI... HAYDİ BİZ DE BAKALIM....

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Yasin Obuz - Ala 02:38

Yasin Obuz - Ala

Söz- Müzik: Yasin Obuz - Burak Ünsal - Furkan Gügercin Aranje: Denizkan Boz Mix-Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ömer Berkli -Olcay Kaya- İskender Cem Demirtaş Prodüksiyon : Yiğit Uzunefe D.o.p : Ömer Berkli -Furkan Düz..

TikTok Uğruna Kafa Kafaya Çarpışan Kızlar 00:10

TikTok Uğruna Kafa Kafaya Çarpışan Kızlar

TikTok videosu çekmek için kamera karşısına geçen kızlar, TikTok akımını gerçekleştirmek isterken kafa kafaya çarpışmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aşı oldu, dans etmeye başladı! 01:29

Aşı oldu, dans etmeye başladı!

SAĞLIK ÇALIŞANLARI...SALGIN SÜRECİNDE BÜTÜN YÜK ONLARIN OMZUNDA. AMA YİNE DE MORALLERİ YERİNDE, KOŞULLAR NE OLURSA OLSUN HER ZAMAN VE ELLERİNDEN GELEN HER ŞEKİLDE ŞİFA DAĞITMAYA ÇALIŞIYORLAR. KIRKLARELİ'DE ÖZEL BİR HASTA..

Parmaktaki eğrilik hırsızı yakalattı! 02:20

Parmaktaki eğrilik hırsızı yakalattı!

İSTANBUL BAYRAMPAŞA'DA HIRSIZLAR, GİRDİKLERİ EVDEKİ ALTINLARI ALIP ORTADAN KAYBOLDULAR. POLİS OLAYI ARAŞTIRMAYA BAŞLADI... KAMERA KAYITLARINDA ÖYLE BİR AYRINTIYI FARKETTİ Kİ, HEM HIRSIZLARI, HEM DE ÇALINAN ALTINLARI BUL..

Fenalaştı, raylara düştü 01:24

Fenalaştı, raylara düştü

FENALAŞTI, RAYLARA DÜŞTÜ... NEYSE Kİ VATMAN ONU ZAMANINDA FARK ETTİ. BAYILDIĞIMI HATIRLAMIYORUM DİYEN MERVE HUNTÜRK ATLATTIĞI TEHLİKENİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ VE ONU YAŞATAN MUCİZEYİ KAMERA KAYITLARINI İZLEYİNCE ANLADI...

Mutasyon alarmı büyüyor! 02:30

Mutasyon alarmı büyüyor!

SAĞLIK BAKANI, MUTANT VAKALARIN ARTTIĞINI DUYURDU, KORONAVİRÜSTE MUTASYON ALARMI BÜYÜDÜ. UZUN BİR ARANIN ARDINDAN BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI KAMERA KARŞISINA GEÇEN BAKAN KOCA, KISITLAMALARLA İLGİLİ İSE YENİ BİR SÜ..

Kasiyer uyudu, market soyuldu 01:07

Kasiyer uyudu, market soyuldu

ÖYLE DERİN BİR UYKUDAYDI Kİ HIRSIZIN DÜKKANA GİRDİĞİNİ BİLE FARK ETMEDİ. KASİYERİN UYUMASINI FIRSAT BİLEN O HIRSIZ, KASADAKİ BÜTÜN PARAYI ALIP KAÇTI. O ANLAR KAMERA KAYITLARINA DA YANSIDI.....

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Rüyalara Sor (Akustik Cover) - Mustafa Ceceli & Ece Mumay 02:47

Rüyalara Sor (Akustik Cover) - Mustafa Ceceli & Ece Mumay

Söz & Müzik: Hüseyin Mehmedoğlu Düzenleme: Mustafa Ceceli Yapım: Netd Yapımcı: Zehra Figen Üretmen Yönetmen: Berk Barutçu Yapım Sorumlusu: Ece Sena Ursavaş Kamera: Bedirhan Kurt, Ural Göksoy Editör: Gamze Baykal Rüyal..

Yıldız futbolcuyu soyan hırsız yakalandı! 02:08

Yıldız futbolcuyu soyan hırsız yakalandı!

DÜN EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK. GALATASARAY'IN PEŞ PEŞE ATTIĞI GOLLERLE YILDIZLAŞAN FUTBOLCUSU MUSTAFA MUHAMMED AVM'DE ÇANTASINI KAPTIRMIŞTI. POLİS 100 KAMERA KAYDINI İZLEDİ, VE HIRSIZI YAKALADI...

Koca- -Vaka sayısı düşecek! 02:23

Koca- -Vaka sayısı düşecek!

13 AYDIR DEVAM EDEN KORONAVİRÜS KABUSUNDA, TÜM ZAMANLARIN CAN KAYBI REKORU KIRILDI. SON 24 SAATİN TABLOSUNDA 362 HASTA DAHA HAYATINI KAYBETTİ.. SAĞLIK BAKANI DA BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI KAMERA KARŞISINA GEÇTİ...

Es (Lyric Video) - Mustafa Ceceli 03:57

Es (Lyric Video) - Mustafa Ceceli

Yapım: Netd Yapımcı: Zehra Figen Üretmen Yönetmen: Berk Barutçu Yapım Sorumlusu: Ece Sena Ursavaş Kamera: Bedirhan Kurt, Ural Göksoy Editör: Gamze Baykal Es şarkı sözleriyle; Anladım bu son durak Beni, anılarla yalnı..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video) 03:03

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video)

BEN YOLA GELMEM dünya’dan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu. derhâl öğrenmem gerek, ereye ait olduğumu. yazılı olmasa bile okuyor gönül, ezelî cümlelerini; duyabiliyor sözleri, henüz hiçbiri söylenmemişken. ağır ..

İsmail YK - Doyulmuyor 03:09

İsmail YK - Doyulmuyor

Aşkına Memnu adlı klibin Kamera arkası Amia Maro ve Aziz Deniz’in katkılarıyla Düzenleme: İsmail YK (Yurtseven Kardeşler) Yapımcı: Fatih Aksoylu ve Harun Savaş Aksoylu Genel Koordinatör: Murat Çağlar..

Anneyi Fena Korkutan El Şakası 00:07

Anneyi Fena Korkutan El Şakası

Şakası kız annesine sosyal medyada gördüğü bir şakayı yapmak istemiş. Kamera karşısına oturttuğu annesine hain şakayı yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Vicdansız hırsız yakalandı! 01:49

Vicdansız hırsız yakalandı!

VİCDANSIZ BİR HIRSIZ... 1.5 YAŞINDAKİ BEREN BEBEĞİN ELİNDEN DÜŞÜRDÜĞÜ TELEFONU ÇALIP GİTMİŞTİ. ESENYURT POLİSİ TAM 30 SAATLİK KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İNCELEDİ. O HIRSIZ VE 2 ARKADAŞINI YAKALADI. BULUNAN TELEFON DA BEREN BEBEĞİN..