#The beatles john lennon paul mccartney across the universe let it be

Major Lazer - Blow That Smoke (Feat. Tove Lo) (E Kelly Remix) 03:52

Major Lazer - Blow That Smoke (Feat. Tove Lo) (E Kelly Remix)

Major Lazer - Blow That Smoke (Feat. Tove Lo) (E Kelly Remix) Listen Lyrics: Blow that smoke Darkness bring out our emotions Mix em up with night life potions I loose my head for you Countless times we catch the sunrise..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lil Nas X Cardi B - Rodeo 02:41

Lil Nas X Cardi B - Rodeo

Lyrics - Enable in video by turning on CC / Subtitles: [Intro: Nessly] Daytrip took it to 10 (Hey) [Chorus: Lil Nas X] Oh, here we go, please let me know Oh, 'fore you go, don't leave me in the cold [Verse 1: Lil Nas X..

Waffle - Just Me Ft Robert Grace 03:01

Waffle - Just Me Ft Robert Grace

Lyrics - Enable in video by turning on CC / Subtitles: I feel so lonely I can taste it Yeah all these feelings got me wasted Another shot just let me take it But I know you’ll never feel the same Another bridge but I ca..

Stephen Puth - Sexual Vibe 03:31

Stephen Puth - Sexual Vibe

Stephen Puth - Sexual Vibe Dinle Lyrics It’s hard to stay mad at you When you look that When you move like that so Give me that attitude And imma give it right back Make the tension last like Oh my oh my god You the b..

Half Magic Orijinal Fragmanı 02:27

Half Magic Orijinal Fragmanı

Half Magic Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Half Magic, kadınların seks, iş hayatı ve arkadaşlık gibi konularda güç kazanmalarını işliyor. Erkek egemenliğinden bıkmış usanmış üç kadın bir araya geliyor ve yeni kurdukları ..

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 01:27

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Sahil Güvenlik filminin ilk fragmanı sizlerle! Paramount Pictures Sunar “Sahil Güvenlik” Ortak Yapımcılar: Hiram Garcia, Eli Roth Yapımcılar: Michael Berk, Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Beau Flynn, Ivan Reitma..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canavar Kamyonlar Türkçe Dublaj Hd Film İzle 1:44:44

Canavar Kamyonlar Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Canavar Kamyonlar – Monster Trucks filminin konusunda Bütün hayatını geçirmiş olduğu doğduğu kasabada kurtulmak için bir çıkış yolu arayan lise son sınıf öğrencisi Tripp toplamış olduğu hurda parçalarından bir kamyon ica..

  • PengoTV tarafından
  • 11.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Gününde 700 Öğrencisinden En Büyük ve En Sıcak Vedayı Alan Emekli Öğretmen 02:46

Son Gününde 700 Öğrencisinden En Büyük ve En Sıcak Vedayı Alan Emekli

Fransa'da bulunan Paul-Fort à Is-sur-Tille Lisesi öğrencileri 38 yıllık süren eğitim kariyerini sonlandıran öğretmenlerine anlamlı bir veda hazırladı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Körükten Metrelerce Uzağa Atlayıp Uçak Kapısından Giren Çılgın Adam 03:54

Körükten Metrelerce Uzağa Atlayıp Uçak Kapısından Giren Çılgın Adam

Serbest stilin en meşhur isimlerinden Jason Paul havalimanının altını üstüne getirdi. Red Bull için koşan Jason performansının sonunda açık olan uçak kapısından içeri metrelerce yükseklikten atlayış yaparak girdi...

  • PengoTV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pogba Röportaj Sırasında Muhabiri Havuza Attı 00:27

Pogba Röportaj Sırasında Muhabiri Havuza Attı

Paul Pogba ve Romelu Lukaku'yla ABD'de bir röportaj gerçelşetiren ESPN muhabiri röportaj sonunda oynadıkları taş, kağıt, makas oyununu kaybetti ve Pogba bir anda muhabiri havuza itince olanlar oldu...

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 Türkçe Fragmanı 00:30

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 Türkçe Fragmanı

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 / Türkçe Tanıtım #1 Tür: Animasyon,Komedi, Macera Yönetmen:Pierre Coffin & Kyle Balda Yazarlar:Cinco Paul & Ken Daurio Yapımcı:Chris Meledandri, Janet Healy Çılgın Hırsız, Çılgın Hırsız..

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 / Türkçe 2.Fragmanı 00:28

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 / Türkçe 2.Fragmanı

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 / Türkçe Tanıtım #2 Tür: Animasyon,Komedi, Macera Yönetmen:Pierre Coffin & Kyle Balda Yazarlar:Cinco Paul & Ken Daurio Yapımcı:Chris Meledandri, Janet Healy Çılgın Hırsız, Çılgın Hırsız..

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 / Türkçe 3. Fragmanı 02:14

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 / Türkçe 3. Fragmanı

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 / Türkçe Tanıtım #3 Tür: Animasyon,Komedi, Macera Yönetmen:Pierre Coffin & Kyle Balda Yazarlar:Cinco Paul & Ken Daurio Yapımcı:Chris Meledandri, Janet Healy Çılgın Hırsız, Çılgın Hırsız..

65 Yıldır Bu Makinenin İçinde Yaşıyor 00:55

65 Yıldır Bu Makinenin İçinde Yaşıyor

ABD'de ortaya çıkan son çocuk felci salgını sırasında hastalığa yakalanan Paul Alexander'ın neredeyse ömrünün tamamını içinde geçirdiği 'çelik ciğer' isimli hava geçirmez cihaz, hastanın boyun çevresini sıkarak ciğerleri..

The Catcher Was a Spy Orijinal Fragmanı 02:16

The Catcher Was a Spy Orijinal Fragmanı

2. Dünya Savaşı döneminde geçen film, Moe Berg'in hayatını konu ediyor. İyi bir üniverisite mezunu olan ve 12 dil konuşabilen Berg, 15 yıl boyunca Chicago White Sox ve Washington Senators gibi takımlarda beysbol oynamışt..

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:49

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Mary Shelley'nin klasikler arasına girmiş gotik romanından daha önce pek çok kez uyarlanan film bu sefer, 2012 tarihli Doğaüstü filmine imza atan Max Landis'in senaryosuyla beyazperdeye gelecek. Filmin y..

  • Film İzle tarafından
  • 19.852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti 01:26

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti

1981 yılında II. Jean Paul'e suikast girişimiyle tüm dünyanın tanıdığı ve 33 yıl hapis cezası yattıktan sonra tahliye olan Mehmet Ali Ağca, Bolu F Tipi Cezaevi’nde yatmaktan olan Alaattin Çakıçı’yı ziyaret etti. Bolu Cum..

The Dınner Trailer (2017) 02:25

The Dınner Trailer (2017)

Stan Lohman (Richard Gere), vali için çalışan popüler bir kongre üyesi, onun sorunlu küçük kardeşi davet ettiğinde Paul (Steve Coogan) ve eşi Claire (Laura Linney ) onu ve şehrin en gözde restoranlarından birinde akşam y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pompeii Film İzle 1:44:59

Pompeii Film İzle

2014 yılına damgasını vurmuş Pompeii izlerken; dram, aksiyon ve macerayı bir arada bulabileceksiniz. 106 dakika süren filmin başrollerinde ise Matrix filminden tanıdığımız başarılı ve güzel oyuncu Carrie-Anne Moss ve ona..

  • Tv Series tarafından
  • 17.970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:51

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Pasadena’da yaşayan Bayan Davis, kızı Aubrey’i, ablası Karen’i getirmesi için Tokyo’ya gönderir. Ancak ablası, kendisinin sebep olduğu ve aslında erkek arkadaşının da ölümüne neden olduğu bir yangından ötürü ha..

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı 00:49

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı

Starling Şehri'nin ünlü milyarder playboy olan Oliver Queen (Stephen Amell) bir gemi kazasında babası Robert Queen'i ve sevgilisi Laurel Lance'in (Katie Cassidy) kız kardeşi olan Sara Lance'i (Caity Lotz) kaybettikten so..

Maskenin Ardında Film İzle 1:44:46

Maskenin Ardında Film İzle

Maskenin Ardında İzle – Full HD Beyond the Mask film izle Filmde bir serikatilin hayat hikayesini çekmek isteyen film ekibi, kendilerini bir anda seri katilin kurbanı olduğu bir hikaye anlatılıyor.Bol gerilimli bir seri ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Battleship Savaş Gemisi Hedef Dünya Film İzle 2:11:02

Battleship Savaş Gemisi Hedef Dünya Film İzle

Bir dönemin favori savaş oyunu olan Amiral Battı'nın hikayesinden uyarlanan filmde Teğmen Alex Hopper Amerikan ordusuna bağlı John Paul Jones savaş üssünde görevli bir subaydır. Hopper’ın ağabeyi Stone ise USS Sampson üs..

  • Tv Series tarafından
  • 15.307 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hellraiser Judgment Fragmanı 01:54

Hellraiser Judgment Fragmanı

Korku filmi serisi Hellraiser’ın 10. filmi olan “Hellraiser: Judgment”ın ilk fragmanı görücüye çıktı. İlk filmiyle 1987 yılında tanıştığımız seri Clive Barker tarafından yaratılmıştı. Yıllardır korku filmleri için makyaj..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrika Davulu Çaldı 01:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrika Davulu Çaldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için geldiği Tanzanya'da Devlet Başkanı John Pombe Joseph Magufuli tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan, Magufuli ile karşılıklı tamtam adı verilen Afrika davul..

Erdoğan Ortadoğu'ya Örnek Lider Olduğu İçin Hedef Alınıyor 05:01

Erdoğan Ortadoğu'ya Örnek Lider Olduğu İçin Hedef Alınıyor

NSA Ajanı Ekonomik Tetikçi John Perkins çok iddialı açıklamalarda bulundu. FETÖ'nün arkasında ABD ve diğer ülkeler olduğunu belirten Perkins, Kredi derecelendirme kuruluşlarının amacının Erdoğan'ı ve Türkiye'yi zayıflatm..

Kafasıyla 2 Dakikada 38 Çivi Çakarak Guinness Rekorlar Kitabına Giren Adam 05:16

Kafasıyla 2 Dakikada 38 Çivi Çakarak Guinness Rekorlar Kitabına Giren

Normal insandan çok çok daha sert bir kafa yapısına sahip John Ferraro rekorlara doymuyor. 2 dakika gibi bir sürede kafasıyla 38 çivi çana John, Guinness Rekorlar kitabına girdi...

  • JokerS tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terminator 5 Yaradılış Film İzle 2:05:43

Terminator 5 Yaradılış Film İzle

Terminatör 5 yine süper olacak gibi duruyor….Yıl 2029 Direnişin Lideri John Conner makinalara karşı savaşa devam etmektedir.Los Angles saldırısının ardından John’un korkusu olan TECOM casusları ona 2 cepheden de saldırac..

  • Tv Series tarafından
  • 14.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Johnny Depp Kimdir? 04:22

Johnny Depp Kimdir?

John Christopher Johnny Depp II Amerikalı oyuncu, yapımcı ve müzisyendir. En İyi Erkek Oyuncu dalında bir Altın Küre ve bir SAG ödülü sahibidir. 1980'lerin televizyon dizisi 21 Jump Street ile öne çıkarak gençlik idolü..

Transformers: The Last Knight Filminen Yeni Fragman Geldi! 02:44

Transformers: The Last Knight Filminen Yeni Fragman Geldi!

Transformers: The Last Knight heyecanı doruğa taşıyan yeni fragmanını yayınladı. Transformers serisinin 5. filmi olacak bu filmde işler iyice karmaşık bir hal alırken oyuncu kadrosu da bir hayli dikkat çekiyor. Mark Wahl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce