#The grinch fragmanı

Han Solo - Bir Star Wars Hikayesi Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:13

Han Solo - Bir Star Wars Hikayesi Türkçe Dublajlı Fragmanı

Orijinal üçlemeyle tanıştığımız Han Solo ve Chewbacca’nın maceralarını anlatacak Solo: A Star Wars Story filminin yönetmenliğini, Phil Lord ve Christopher Miller’dan devralan 2 Oscar’lı Ron Howard üstleniyor. Alden Ehre..

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:17

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillian Jacobs & Chris Roach &..

Dude Orijinal Fragmanı 02:31

Dude Orijinal Fragmanı

Liseli 4 kızın Uyuşturucu İle İmtihanını Anlatan Komedi Filmi 20 Nisanda Netflix'de..

Truva Bir Şehrin Düşüşü Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

Truva Bir Şehrin Düşüşü Türkçe Altyazılı Fragmanı

Aşk, savaş, entrika ve ihanet konulu epik bir öykü. Helen ve Paris arasında filizlenen aşk, hem kendi ailelerini hem de Truva şehrini tehdit eden bir dizi olayı tetikler...

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı 02:22

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:15

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı

Her yaşa hitap eden orijinal müziği ve yıldız geçidi oyuncularıyla eğlenceli animasyon-macera filmi ‘’Küçük Ayak’’ ekranlara geliyor. Parlak genç Yeti varolmadığına inandığı bir şey yani ‘bir insan’ bulduğunda ‘‘Küçük A..

Kiraz Mevsimi Fragmanı #2 00:59

Kiraz Mevsimi Fragmanı #2

Bir Anadolu kasabasında yaşayan Yılmaz, babası ile hayalleri arasında sıkışıp kalmıştır. Kendi işini kurmanın hayaliyle yaşayan Yılmaz, bunun için küçük bir traktör almak ister. Babası ve yaşadığı coğrafyanın şartları on..

The Kissing Booth Orijinal Fragmanı 02:42

The Kissing Booth Orijinal Fragmanı

Hiç öpülmemiş olan güzel, genç, bir kız. öpüşen bir kulübe diye bir oyunu oynamaya karar verdiğinde, beklenmedik bir şekilde gizli ezme ile dudakları kilitlediğinde hayatının tamamen altüst edildiğini bulur...

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublajlı Fragmanı #2 02:18

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublajlı Fragmanı #2

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı 00:54

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı

Tanrı bile olsanız ihanet kaçınılmazdır. Nawazuddin Siddiqui, Saif Ali Khan ve Radhika Apte'nin rol aldığı Netflix orijinal dizisi Kutsal Oyunlar, 6 Temmuz 2018'de yayında...

The Catcher Was a Spy Orijinal Fragmanı 02:16

The Catcher Was a Spy Orijinal Fragmanı

2. Dünya Savaşı döneminde geçen film, Moe Berg'in hayatını konu ediyor. İyi bir üniverisite mezunu olan ve 12 dil konuşabilen Berg, 15 yıl boyunca Chicago White Sox ve Washington Senators gibi takımlarda beysbol oynamışt..

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 00:43

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Dışarıdan sıradan bir adam olarak gözüken Lewis, aslında pek de öyle değildir. Onun Cathy’ye karşı gizli bir takıntısı vardır. Genç kadından intikam almayı düşünen Lewis, en ince ayrıntısına kadar her şeyi hesapladığı bi..

Patronlara Tuzak Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Patronlara Tuzak Türkçe Altyazılı Fragmanı

Fazla çalışıp az kazanan iki asistan, sırtlarından atmak istedikleri dayanılmaz patronlarını karşı karşıya getirmek için bir plan yapar...

Escape Plan 2 Hades Orijinal Fragmanı 02:08

Escape Plan 2 Hades Orijinal Fragmanı

Kaçış Planı filminin devam halkasında yönetmenliği Steven C. Miller üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Dave Bautista, Sylvester Stallone, Jesse Metcalfe, Curtis '50 Cent' Jackson gibi isimlerin yer aldığı filmin senaryosunu i..

Kayıp Aranıyor Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:38

Kayıp Aranıyor Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bazen gerçekleri ararken, daha fazla soru bulursunuz... #KayıpAranıyor fragmanını kaçırmayın. Eylül’de sinemalarda…..

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:51

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı

Özel bir dedektif olan Steve Ford’un Jack Russell cinsi köpeği Buddy uyuşturucu çetesi tarafından çalınır. Köpeğini çetenin elinden almak için yola koyulan Steve, çete lideri Spider ile ittifak yapmak zorunda kalır. Spid..

Loving Pablo Orijinal Fragmanı 02:14

Loving Pablo Orijinal Fragmanı

Virginia Vallejo’nın romanından uyarlanan filmde, uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın gizli ama tutkulu aşkı Virginia Vallejo ile olan ilişkisi anlatılıyor. 1981 yılında Kolombiya’da gazetecilik yapan Virginia Vallejo, to..

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:43

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary yakında kucağına alacağı ikizleri için oldukça heyecanlıdır. O büyük gün geldiğinde ise sevinci yarım kalır, çünkü doğum sırasında bebeklerden biri hayatını kaybeder. Aile, acılarını içine gömüp tüm ilgilerini doğan..

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2 03:02

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2

Tür: Aksiyon-Gerilim Oyuncular: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ve Chin Han Yazan ve Yöneten: Rawson Marshall Thurber Yapımcılar: Beau Flynn, Dwa..

Sicario Day of the Soldado Orijinal Fragmanı 01:29

Sicario Day of the Soldado Orijinal Fragmanı

Uyuşturucu kartelleri, teröristleri ABD sınırından kaçak yollarla geçirmeye başlayınca, federal ajan Matt Graver, gizemli Alejandro’yla iletişime geçer. Ailesi bir kartel patronu tarafından öldürülen Alejandro’nun görevi..

Küçük Bir Rica Orijinal Fragmanı #2 01:54

Küçük Bir Rica Orijinal Fragmanı #2

Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten vlogger anne arkadaşı Stephanie’den ‘küçük bir ricada’ bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı ..

Sihirli Müze Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:01

Sihirli Müze Türkçe Dublajlı Fragmanı

Harvie’nin hayattaki en büyük tutkusu bilgisayar oyunu oynamaktır. Babasının müdürü olduğu Kukla Müzesi’nin yıkılacağını öğrenen Harvie, arkadaşı Monica ve köpeği Jerry’i de yanına alarak müzeye girer. Gizlice müzeye gir..

Madame Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:01

Madame Türkçe Altyazılı Fragmanı

Paris’te bir malikaneye taşınan Bob ve Anne, sosyeteden dostlarını akşam yemeğine davet eder. Çift 12 kişilik bir davetli listesi oluşturmuştur fakat son dakika eklenen bir konuk sayının 13’e çıkmasına neden olur. Bu dur..

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:56

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2 02:14

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı 01:02

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:34

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Bir ihanet, cazibe ve cesaret öyküsü olan Kutsal Oyunlar'ın fonunda Mumbai'nin birbirinden farklı mekânları var. Dizinin başrollerini Saif Ali Khan, Nawazuddin Siddiqui ve Radhika Apte üstleniyor. Yönetmen koltuğundaki i..

The Good Cop Tanıtım Fragmanı 00:20

The Good Cop Tanıtım Fragmanı

Monk'un yaratıcısının imzasını taşıyan yeni Netflix Orijinal Dizisi The Good Cop'ın başrollerinde Tony Danza ve Josh Groban var. The Good Cop, 21 Eylül'de yayında...

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:54

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı

ESPN Films ve Netflix, ortak yapımları The Last Dance'in duyurusunu gerçekleştirdi. Bu 10 bölümlük belgesel dizisi, spor tarihinin gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden biri olan Michael Jordan'ı ve 1990'lardaki başarısıyl..

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marsilya yakınlarındaki bir kasaba olan La Ciotat'ta yaşayan 7 kişi bir atölye çalışması için bir araya gelir. Gruba ünlü yazar Olivia Dejazet önderlik etmektedir. Genç yazar adaylarından kasabanın endüstriyel geçmişiyle..