#The grinch fragmanı

Antep Fıstığı Filmi Teaser 3 00:55

Antep Fıstığı Filmi Teaser 3

Antep Fıstığı Filmi Teaserları Yayınlanmaya Başladı. Yakında Sinemalarda...

Happy 2. Sezon Teaser 00:15

Happy 2. Sezon Teaser

Happy 2. Sezon Teaser Yayınlandı. 2. Sezon 2018 'de Syfy'de » Happy Çarşamba Saat 10:00pm/9c Syfy'de » Oyuncular: Christopher Meloni, Patton Oswalt..

The First Purge Teaser 00:30

The First Purge Teaser

Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Önümüzdeki ‘Bağımsızlık Günü’nde, ülkemizin yıllık 12 saatlik kanunsuzluğunun doğuşuna tanıklık edin: İlk Arınma Günü. ‘Amerika’nın Yeni Kurucuları’ suç oranını yılın geri kalanı..

Venom Türkçe Altyazılı Teaser 01:49

Venom Türkçe Altyazılı Teaser

Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom’a Tom Hardy hayat veriyor. Filmde 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakterinde karşı..

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman 02:13

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman

Kaybedenler Kulübü Yolda Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı ve başrollerinde yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in yer aldığı fenomenleşen film Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Kaybedenler Kulübü Yolda’da N..

Famous in Love 2. Sezon Teaser 00:15

Famous in Love 2. Sezon Teaser

Famous in Love 2. Sezon İlk Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 4 Nisan Çarşamba Günü Freefroom'da » Famous in Love Çarşamba Günleri Saat 8:00pm Freeform'da » Oyuncular: Bella Thorne..

The Americans 6. Sezon Teaser 00:20

The Americans 6. Sezon Teaser

The Americans Final Sezonu Olan 6. Sezon İle Geri Geliyor. Yeni Sezon 28 Mart Çarşamba Günü FX'da Başlıyor. » The Americans Çarşamba Günleri Saat 10:00pm FX'da » Oyuncular: Keri Russell, Matthew Rhys, Noah Emmerich..

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser 2 01:15

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser 2

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan ..

Everything Sucks Teaser 00:29

Everything Sucks Teaser

Lütfen üzerime gelmesine izin verme. Lütfen üzerime gelmesine izin verme. Lütfen bana düşmesine izin verilsin mi? Her şey berbat! 16 Şubat'da sadece Netflix'te başlıyor...

Düğüm Salonu Teaser 01:25

Düğüm Salonu Teaser

Seneler önce tanışıp aşık olmuş bir gelinle bir damat bir nikah salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Olaylar elbette beklendiği gibi gitme..

Ne Var Fragman 02:47

Ne Var Fragman

Çok iyi anlaşan 3 yakın arkadaş, tüm zamanlarını birlikte geçirirler. Günlerini rutin bir şekilde geçiren gençlerin hayatları, birgün falcıya gitmeye karar vermeleri ile bambaşka bir hal alır. Falcı, gençlerin falında bü..

Timeless 2. Sezon Teaser 00:30

Timeless 2. Sezon Teaser

Timeless 2. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 11 Mart Pazar Günü NBC'de » Timeless Pazar Günleri Saat 10:00pm NBC'de » Oyuncular: Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Visnjic..

Descendants 3 Official Teaser 03:57

Descendants 3 Official Teaser

Descendants 3 Orijinal Teaser Yayınlandı. 2019 Yaz Ayında Yayınlanacak...

Eğreti Gelin Ladik Fragman 02:28

Eğreti Gelin Ladik Fragman

Dram türündeki “Eğreti Gelin Ladik” filminin yönetmen koltuğunda Zaim Güvenç ve Deniz Güvenç oturuyor. Yeşim Salkım’ın başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Sevinç Meşe, Deniz Güvenç, Zaim Güvenç, Özgür ..

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:30

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Famous in Love 2. Sezon Teaser 00:30

Famous in Love 2. Sezon Teaser

Famous in Love 2. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 4 Nisan Çarşamba Günü Freefrom'da » Famous in Love Çarşamba Günleri Saat 8:00pm Freeform'da » Oyuncular: Bella Thorne..

Legion 2. Sezon Teaser 00:20

Legion 2. Sezon Teaser

Legion 2. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 3 Nisanda FX'de Başlıyor » Legion Salı Günleri Saat 10:00pm/9c FX'de » Oyuncular: Dan Stevens, Aubrey Plaza, Rachel Keller, Jean Smart..

Survivor 2018 15. Bölüm Fragmanları 01:14

Survivor 2018 15. Bölüm Fragmanları

Survivor 2018 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de TV8'de.....

Survivor 2018 18. Bölüm Fragamanı 00:44

Survivor 2018 18. Bölüm Fragamanı

Survivor 2018 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de TV8'de.....

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 16. Bölüm Fragman 00:29

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 16. Bölüm Fragman

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 16. Bölüm Fragman Yayınlandı. Yeni Bölüm 6 Mart Salı Günü Kevin (Probably) Saves the World 1x16 Promo/Preview The Right Thing (Season Finale) Kevin (Probably) Saves the World ..

Uğur Böceği Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Uğur Böceği Türkçe Altyazılı Teaser

Christine McPherson, namıdiğer “Uğur Böceği” her ne kadar annesi gibi olmamak için elinden geleni yapsa da başaramayan, tıpkı onun gibi olan bir gençtir. Uğur Böceği’nin hemşire olan annesi, eşinin işini kaybetmesinden s..

Shadowhunters 3. Sezon Teaser 00:47

Shadowhunters 3. Sezon Teaser

Shadowhunters 3. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 20 Mart Salı Günü FreeFrom'da » Shadowhunters Salı Günleri Saat 8:00pm/7c Freeform'da » Oyuncular: Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Matthew Daddario, Emeraude To..

Yol Kenarı Fragman 02:03

Yol Kenarı Fragman

Tayfun Pirselimoglu'nun senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Yol Kenarı filminin oyuncu kadrosunda Ercan Kesal, Tansu Biçer, Nalan Kuruçim, Taner Birsel, Rıza Akın, Haydar Şişman, İsrafil Köse gibi isimler yer a..

İstanbullu Gelin 39. Bölüm 2. Fragman 00:49

İstanbullu Gelin 39. Bölüm 2. Fragman

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

The Handmaid’s Tale 2. Sezon Teaser 00:30

The Handmaid’s Tale 2. Sezon Teaser

The Handmaid’s Tale 2. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 25 Nisan'da Hulu Tv'de..

Cehennemden Selfie Türkçe Altyazılı Fragman 01:36

Cehennemden Selfie Türkçe Altyazılı Fragman

Almanya’da vlogger olan Julia, kuzeni Hannah’ın ziyaret etmek için Amerika’ya gider. Julia’nın gelişin ardından Hannah onda garip bir şeyler fark eder ve hasta olduğunu düşünür. Hannah’ın bu düşüncesi kısa süre sonra doğ..

6 Balloons Fragman 01:33

6 Balloons Fragman

Bir gece boyunca bir kadın, eroin bağımlısı erkek kardeşi ile birlikte bir detoks merkezi arayışında, iki yaşındaki kızıyla birlikte Los Angeles'a gidiyor. Oyuncular Abbi Jacobson, Dave Franco, Tim Matheson ve Jane Kaczm..

Karımı Gördünüz Mü Fragman 02:58

Karımı Gördünüz Mü Fragman

Hakkı, ünlü ve oldukça zengin bir iş adamıdır. Hakkı, birçok turistik tesisi ve yatı olmasına, karısı Makbule'nin farklı yerlerde tatile çıkma isteğini geri çevirmez. Güzel bir otelde yer ayarlarak karsını istediği tatil..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı Teaser

Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake..

Tim Teaser 00:36

Tim Teaser

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..