#The grinch fragmanı

Kasırgada Vurgun Türkçe Altyazılı Fragman 01:00

Kasırgada Vurgun Türkçe Altyazılı Fragman

Bir kasırga tehdidi altında, fırsatçı suçlular bir ‘ABD Mint’ tesisine sızarak 600 milyon dolar çalar. Kasırga, 5. kategori bir fırtınaya dönüşünce çok iyi hazırladıkları planları ters gider ve yalnızca bir Maliye Bakanl..

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman

Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan Joe, mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak kazanmaya başlamıştır. Yozlaşmış New York senatörünün kızını kurtarması içi..

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok Teaser 00:35

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok Teaser

Cinayet masası dedektifi olan Salim, 30'lu yaşlarında olan içine kapanık bir adamdır. Eşinden ayrılan ve 3 yaşında bir kızı olan Salim, bir süredir devam etmekte olduğu göz tedavisinin sonuç vermediğini ve zamanla tamame..

Yeni Gelin 49. Bölüm 1. Fragman 00:59

Yeni Gelin 49. Bölüm 1. Fragman

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Keloğlan 2018 Teaser 00:55

Keloğlan 2018 Teaser

Pratik zekası ve temiz kalpliliği ile bilinen Keloğlan, Cankız’ın yardım çağrısına kayıtsız kalamaz. Hayvanların hayatı tehlikedir. Keloğlan ve arkadaşları hayvanların soyunu tüketmeye çalışan zalimlere karşı savaşmak zo..

Sıfır Bir 4. Sezon 2. Teaser 00:39

Sıfır Bir 4. Sezon 2. Teaser

SıfırBir'de mücadele bitmez, kan durmaz! 4. sezon yeni teaser yayında!..

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman 02:30

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Bal Kaymak Fragman #2 01:29

Bal Kaymak Fragman #2

Balkanların harika atmosferini kendine fon yapan Bal Kaymak, küçücük boyuna kocaman bir kalp sığdıran küçük kız çocuğu Bade'nin, dünyanın en iyi balını üreten aksi dedesi ve dünyanın en iyi kaymağını yapan küskün ninesi ..

The Resident 2. Sezon Teaser 00:14

The Resident 2. Sezon Teaser

The Resident 2. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon Sonbaharda Fox'da » The Resident Pazar Günleri Saat 8:00pm FOX'da » Oyuncular: Emily VanCamp, Matt Czuchry, Manish Dayal..

Üç Harfliler Beddua Fragman 01:45

Üç Harfliler Beddua Fragman

Lise arkadaşı olan Melek, Burcu, Eda ve Ayla aradan geçen yıllara rağmen birbirinden kopmamıştır. Hayatlarında her şey yolundadır; ta ki Havel adında Şaman bir kadınla tanışana kadar. Bir gece Havel ile karşılaştıktan so..

Azraille Dans Fragman 02:40

Azraille Dans Fragman

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..

Whiskey Cavalier Fragman 03:12

Whiskey Cavalier Fragman

Whiskey Cavalier 1. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında ABC'de » Oyuncular: Scott Foley, Lauren Cohan, Ana Ortiz..

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman 02:45

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

Star 3. Sezon Teaser 00:14

Star 3. Sezon Teaser

Star 3. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon Yakında Fox'da » STAR Çarşamba Günleri Saat 9:00pm FOX'da » Oyuncular: Queen Latifah, Benjamin Bratt, Jude Demorest..

Tatlı Bela Fragman #2 01:36

Tatlı Bela Fragman #2

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmaları ile altüst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilemeyen Arda, Erdem ve Fırat ilk iş olarak bebeğ..

Dümdüzz Adam Fragman 03:22

Dümdüzz Adam Fragman

Saf ve kendi halinde bir taksi şoförü olan Ferdi dedesi Cemşit ile birlikte yaşar. Cemşit, sadece telefonda mesajlaştığı Tatyana’ya aşık olmuştur. Tatyana Bulgaristan’dan Türkiye’ye gelmek için 10 bin Euro isteyince, Cem..

Dört Köşeli Üçgen Teaser 01:31

Dört Köşeli Üçgen Teaser

Bir tütün deposunda bekçilik yapan bir adam etrafındakiler tarafından “Gözlemci” olarak adlandırılır. Ona bu ismin verilmesinin nedeni hemen hemen herkesi ve her şeyi görüş izlemesi, tüm ayrıntılarını öğrenmeye çalışması..

Krypton 2. Sezon Teaser 00:32

Krypton 2. Sezon Teaser

Krypton 2. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 2019'da Syfy'de » KRYPTON Çarşamba Günleri Saat 10/9c Syfy'de » Oyuncular: Cameron Cuffe, Georgina Campbell..

Tim Fragman 02:08

Tim Fragman

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..

Geleceğin Starı Fragman 00:39

Geleceğin Starı Fragman

Geleceğin Starı yakında Star'da!..

Zohak Teaser 00:59

Zohak Teaser

Cinlerin saldırılarından müzdarip insanlara yardımcı olmayı görev edinen Rüstem bir gün son derece tehlikeli bir cin tarafından cinnet geçirilir. Bu cinnetin sonu oldukça sarsıcı olacaktır. Bu cinnet esnasında altı yaşın..

Insecure 3. Sezon Teaser 00:24

Insecure 3. Sezon Teaser

Insecure 3. Sezon Teaser Yayınlanıdı. Yeni Sezon 12 Ağustos Pazar Günü HBO'da..

Avlu 11. Bölüm Fragman (Sezon Finali) 00:51

Avlu 11. Bölüm Fragman (Sezon Finali)

Avlu, adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini ve oradaki durumunu konu ediyor. Dizide, benzer nedenlerle özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kadınların 3. sayfa haberlerine yansımayan yaşamla..

Yeni Gelin 53. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali) 01:00

Yeni Gelin 53. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali)

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Meleklerin Aşkı Fragman 01:07

Meleklerin Aşkı Fragman

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Çukur 33. Bölüm 2. Fragman (Sezon Finali) 00:58

Çukur 33. Bölüm 2. Fragman (Sezon Finali)

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Ay'da İlk İnsan Türkçe Altyazılı Fragman 02:30

Ay'da İlk İnsan Türkçe Altyazılı Fragman

Ay'a ilk ayak basan insan Neil Armstrong'un NASA temelli aya gidiş görevini konu alacak olan yapımın yönetmenliğini 6 Oscar ödüllü Aşıklar Şehri'nde birlikte çalışmış olan ve 2017 yılının Akademi Ödülleri'nde En İyi Yöne..

Kabir Azabi Teaser 01:37

Kabir Azabi Teaser

Yönetmen koltuğunda Üç Harfliler ve Şeytan-ı Racim filmlerinin senarist ve yönetmenliğini üstlenen Arkın Artaç’ın oturduğu Kabir Azabı filminin senaryosunu ise Murat Toktamışoğlu kaleme alıyor. Yerli yapımı korku filmler..

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman 02:39

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman

Terminal, büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçiyor. Film, şeytani bir görevi yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hay..