#The grinch fragmanı

Bende Kal Fragman 02:18

Bende Kal Fragman

Babadan kalma berber dükkanını işleten Fikret, her tıraş sonrasında müşterilerine yaptığı masaj ile nam salmıştır. Fikret'in hayatı, Taner'in ona zorla masaj aleti satmasıyla kabusa döner. Fikret ve Taner dükkana gelen ü..

Eski Köye Yeni Adet Fragman 01:17

Eski Köye Yeni Adet Fragman

Yıl 1990… Köye gelen sağlık ekipleri, en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrolü için spiral takar. Köy halkının yapılan işlemle ilgili fikirleri yoktur. Sağlık ekipleri gittikten sonra bir araya toplanan erkekler..

Deniz Kıyısındaki Ev Türkçe Altyazılı Fragman 01:41

Deniz Kıyısındaki Ev Türkçe Altyazılı Fragman

Marsilya'da denize nazır bir villada yaşayan Martin ölüm döşeğindedir. Angele, Joseph ve Armand babalarının son günlerine eşlik etmek için onun yanına gelirler. Çocuklarını etrafına toplayan Martin, onlara aşıladığı ide..

İçimdeki Hazine Fragman 02:25

İçimdeki Hazine Fragman

Ayda ailesinin son ferdi olan Sema, babasının ölümü üzerine yıkılır. Cenaze için İstanbul’a dönen genç kadın merasimden sonra aile konağına yerleşir. Sema’nın hayatı kendisine gönderilen bir belgeden sonra bambaşka bir h..

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Sev Yeter 26. Bolüm Fragman (23 Temmuz Pazartesi) 01:01

Sev Yeter 26. Bolüm Fragman (23 Temmuz Pazartesi)

Sev Yeter 26. Bolüm Fragman (23 Temmuz Pazartesi) İzle..

  • PU tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Quantico 3. Sezon 12. Bölüm Fragman 00:30

Quantico 3. Sezon 12. Bölüm Fragman

Quantico 3. Sezon 12. Bölüm Fragman Yayınlandı. Yeni Bölüm 27 Temmuz Cuma Günü ABC'de Quantico 3x12 Promo/Preview Ghosts Quantico Season 3 Episode 12 Promo Quantico 3x12 Promo Ghosts (HD) » Quantico Cuma Günleri Sa..

Facia Üçlü Film Fragman 03:13

Facia Üçlü Film Fragman

Facia Üçlü Sinema Filmi 24 Ağustos'ta Sinemalarda. Sefa Kındır, Mami Emen ve Emre Gül 'ün başrollerini paylaştığı komedi filmimiz, bu yazın en eğlenceli ve komik sinema filmi olacak. Facia Üçlü Sinema Filmi 24 Ağustos't..

Cin Çıkarması Türkçe Altyazılı Fragman 02:05

Cin Çıkarması Türkçe Altyazılı Fragman

Cin Çıkarması, kardeşinin ölümünün ardından onunla farklı bir bağ kurmaya çalışan genç bir kızın hikayesini anlatıyor. On bir yaşında otistik bir kız olan Hannah, kız kardeşi Angel’ın ölümünden sonra tamamen yıkılır. Yaş..

American Horror Story 8. Sezon Teaser 00:45

American Horror Story 8. Sezon Teaser

American Horror Story 8. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 12 Eylül Çarşamba Günü Fx'de » American Horror Story Çarşamba Günleri Saat 10:00pm FX'de » Oyuncular: Evan Peters, Sarah Paulson, Kathy Bates..

Şafaktan Önce Türkçe Altyazılı Fragman 01:54

Şafaktan Önce Türkçe Altyazılı Fragman

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Tayland’ın en ünlü hapishanelerinden birinde üç yıl hapis yatan İngiliz boksör Billy Moore'un hayatı anlatılıyor. Hapishane içerisindeki çete savaşları ve uyuşturucu ile mücadele ed..

The Protector Teaser 00:28

The Protector Teaser

Zamanı geldi. The Protector, çok yakında sadece Netflix’te. Hakan'ın sıradan devam eden hayatı, İstanbul’u korumakla yükümlü, gizli ve kadim bir zümreye bağlı olduğunu öğrendiğinde birden altüst olmuştur. Yaşadığı şehir,..

Sıfır Bir 5. Sezon Teaser 00:59

Sıfır Bir 5. Sezon Teaser

Sıfır Bir Bir Zamanlar Adana'da 5. Sezon Teaser'i yayında! 5. Sezon 1. Bölüm ise 23 Ocak'ta BluTv'de sizlerle.....

KOVALA | Fragman 02:28

KOVALA | Fragman

Yapımcılığını TAFF Pictures, DMC, Wovie, Netd ve RetroPro’nun üstlendiği Türkiye’nin ilk rap filmi “KOVALA fragmanı yayında!nnKOVALA’yı takipte kal:nhttp://instagram.com/kovalamovienhttp://twitter.com/kovalamovienhttp:/..

GREENLAND Trailer (2020) Fragman 02:37

GREENLAND Trailer (2020) Fragman

Gerard Butler başrolünde Grönland ...fragmanı..

Marvel's Avengers - Official Story Trailer 02:25

Marvel's Avengers - Official Story Trailer

Yeni bir Marvel'in Avengers hikaye fragmanı, Avengers dağıldıktan sonra ne olduğunu ve Bayan Marvel'in ekibi yeniden birleştirmek için MODOK'a karşı nasıl çalışması gerektiğini gösteriyor...

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..