#The handmaids tale 2x10 türkçe altyazılı fragmanı

The Gifted 1. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Ara Finali) 00:30

The Gifted 1. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Ara Finali)

The Gifted 1. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Ara Finali) Yayınlandı. Sezon Finali 11 Aralık Pazartesi The Gifted 1x10 Promo/Preview eXploited (Fall Finale) The Gifted Season 1 Episode 10 Promo The Gifted ..

The Flash 4. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

The Flash 4. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Flash 4. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 16 Ocak Salı Günü CW'de The Flash 4x10 Promo/Preview The Flash Season 4 Episode 10 Promo The Flash 4x10 Promo (HD) » The Flash Salı Günleri ..

Black Mirror 4. Sezon 6. Tanıtım Türkçe Altyazılı Fragmanı (U.S.S. Callister) 00:37

Black Mirror 4. Sezon 6. Tanıtım Türkçe Altyazılı Fragmanı (U.S.S. Cal

Black Mirror 4. Sezon 6. Tanıtım Türkçe Altyazılı Fragmanı (U.S.S. Callister) Yayınlandı. Dizi 6. Fragmanını U.S.S. Callister Bölümü Yayınlandı...

Agents of SHIELD 5. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:29

Agents of SHIELD 5. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Agents of SHIELD 5. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 22 Aralık Cuma Günü ABC'de Marvel's Agents of SHIELD 5x05 Promo/Preview Rewind Marvel's Agents of SHIELD Season 5 Episode 5 Promo Mar..

Runaways 1. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:33

Runaways 1. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Runaways 1. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 26 Aralık Salı Günü Hulu Tv'de Marvel's Runaways 1x08 Promo/Preview Tsunami Marvel's Runaways Season 1 Episode 8 Promo Marvel's Runaways 1x08..

Far Cry 5 - The Resistance - Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:28

Far Cry 5 - The Resistance - Türkçe Altyazılı Fragmanı

Far Cry 5 - The Resistance - Türkçe Altyazılı Fragmanı..

  • BETA tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı 01:00

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 30 Mart 2018 'de Başlıyor...

The Big Bang Theory 11. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:20

The Big Bang Theory 11. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Big Bang Theory 11. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 11 Ocak Perşembe Günü CBS'de The Big Bang Theory 11x13 Promo/Preview The Solo Oscillation The Big Bang Theory Season 11 Episode ..

Agents of SHIELD 5. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:29

Agents of SHIELD 5. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Agents of SHIELD 5. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 12 Ocak Cuma Günü ABC'de Marvel's Agents of SHIELD 5x07 Promo/Preview Together or Not At All Marvel's Agents of SHIELD Season 5 Episo..

Hafıza Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:15

Hafıza Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ünlü bir bilim adamı olan Gordon Dunn, çığır açan yeni cihazını tanıttıktan kısa bir süre sonra gizemli bir şekilde ölü bulunur. Gordun’un ölümü eşi Carolyn için tam bir yıkım olur. Carolyn, her şeyle bağını yitirip kend..

The Big Bang Theory 11. Sezon 14. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:20

The Big Bang Theory 11. Sezon 14. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Agents of SHIELD 5. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:29

Agents of SHIELD 5. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Agents of SHIELD 5. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 19 Ocak Cuma Günü ABC'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin ..

Shameless 8. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Shameless 8. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Shameless 8. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 21 Ocak Pazar Günü Showtime'da Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin ..

O Mecanismo Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:25

O Mecanismo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tüm zamanların en büyük yolsuzluk mekanizmasının işleyişini açığa çıkarmaya çalışan küçük ancak kararlı bir grup araştırmacıya katılmaya ve araştırmalarının kendileri dâhil ilgili tüm tarafları nasıl etkileyeceğini öğren..

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:25

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam halkasıdır. Filmin başrolünü Tom Cruise üstlenirken kadroda Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunle..

Black Lightning 1. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:41

Black Lightning 1. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Black Lightning 1. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 23 Ocak Salı Günü Cw'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin De..

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı

11 Eylül saldırısı sonrası geçen filmde, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerikan askerleri olacaktır. Kayalıklarla dolu da..

The Flash 4. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:40

The Flash 4. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Flash 4. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 6 Şubat Salı Günü Cw'de The Flash 4x13 Extended Promo/Preview True Colors The Flash Season 4 Episode 13 Extended Promo The Flash 4x13 Exten..

Mudbound - Savaştan Sonra Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:05

Mudbound - Savaştan Sonra Türkçe Altyazılı Fragmanı

Laura McAllan, yabancı ve korkutucu bulduğu Mississippi’de kocasının sahibi olduğu bir çiftlikte çocuklarını yetiştirmeye çalışmaktadır. Ailenin sıkıntıları devam ederken savaştan dönen iki adam, çiftlikte çalışmaya başl..

Pasifik Savaşı 2 - İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Pasifik Savaşı 2 - İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı

Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake..

Ziyaretçiler Gece Avı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Ziyaretçiler Gece Avı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir aile, bir grup akrabayla birlikte kalacakları mobil ev alanına geldiklerinde şaşkınlığa uğrarlar. Bu ıssız yerleşim alanında kimse yoktur ve herkes gizemli bir şekilde götürülmüş gibidir. Bilmedikleri şey ise karanlı..

Collateral Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:42

Collateral Türkçe Altyazılı Fragmanı

Londra'da bir pizza dağıtıcısının vurularak öldürülmesinin ardından arapsaçına dönen olayları konu alan Collateral, dört günlük bir süreyi kapsıyor. Bu cinayetin sıradan bir şiddet olayı olduğunu kabul etmeyen Komiser Ki..

Yok Oluş Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:26

Yok Oluş Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yok Oluş Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. 12 Mart'ta Seyredelim.com'da Kocası gizli bir görev sırasında kaybolan biyolog Lena, ABD yönetimi tarafından yalıtılmış gizemli bir bölgedeki keşif görevine katılır...

Yabancı Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:48

Yabancı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yabancı Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. 9 Mart'a Seyredelim.com'da..

Velayet Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:10

Velayet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Julien'in annesi ile babası yeni boşanmıştır. Ortak vesayet altındaki Julien, annesinin şiddete meyilli olarak yansıttığı babasıyla aşırı korumacı annesi arasında kalınca durumu kontrol altına almaya karar verir...

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:33

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı

70'li yaşlarının ortasındaki SSCB lideri Joseph Stalin'in sağlığı gayet yerindedir. Paranoyak yapısı ile düşmanlarına kök söktürmeye, acımasızlığı ile en yakınlarının bile gözünü korkutmaya devam etmektedir. 20 milyon in..

Entebbe'de 7 Gün Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:55

Entebbe'de 7 Gün Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde, 1976 yılında içerisinde 248 yolcunun bulunduğu, Tel Aviv'ten Paris'e giden bir uçak 4 korsan tarafından kaçırılır. İkisi Filistinli ikisi ise Alman olan korsanlar tarafından ele geç..

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:44

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kadın, iki farklı hayat. Biri aile odaklı, diğeri için kariyer her şeyden önemli. Bu iki kadının tek ortak noktaları ise eski kocaları. İş hayatında hızla yükselen Jade’i kocası Nick tarafından terk edilmenin acısını..

Ruhlar Evi Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:51

Ruhlar Evi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Laura annesini kaybeden genç bir kadındır. Uyku apnesi ve gece teröründen muzdarip olan Laura, korkunç kabuslar görmeye başlar. Laura, bir süre sonra bu gördüğü kabusların annesinin ruhu olduğuna inanır. Hayatı kabusa dö..

Marvel's Cloak and Dagger Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:30

Marvel's Cloak and Dagger Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marvel's Cloak and Dagger Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi 7 Haziran Perşembe Günü Freefrom'da Başlıyor. » Marvel's Cloak and Dagger Thursdays at 8pm on Freeform » Oyuncular:Olivia Holt, Aubrey Joseph..