#This is us 2x14 trailer

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı 02:18

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı

Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha..

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:54

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı

Beş rekabetçi arkadaş yılda bir kez, birinci sınıftan beri sonuçları ne pahası olursa olsun ‘elim sende! oynamaktadır. Bu yıl, oyun zamanı grubun asla yenilmeyen oyuncusunun düğününe denk gelmektedir ve bu onu kolay bir ..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 01:56

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor. Başrollerini Oscarlı oyuncular Sandra Bullock (The Bli..

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:25

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçekler gördüklerinizden farklıdır. June'un Londra'da yeni bir hayata başlama macerası, beklediğinden çok daha karmaşık bir hâl alır. Kendini bir anda muğlak bir adam kaçırma planının hedefinde bulan ve aşırı stres y..

Manifest Orijinal Fragmanı 03:04

Manifest Orijinal Fragmanı

Manifest NBC'nin Yeni Dizi 1. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. » Manifest Pazartesi Günleri Saat 10:00pm NBC'de » Oyuncular: Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez..

Fear the Walking Dead 4. Sezon 6. Bölüm Fragmanı 00:27

Fear the Walking Dead 4. Sezon 6. Bölüm Fragmanı

Fear the Walking Dead 4. Sezon 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 20 Mayıs Pazar Günü AMC'de Fear The Walking Dead 4x06 Super Promo/Preview Fear The Walking Dead Season 4 Episode 6 Super Promo Fear The Walking Dea..

Rel Tanıtım Fragmanı 02:30

Rel Tanıtım Fragmanı

Rel Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında Fox'da » Rel Pazar Günleri Saat 9:30pm FOX'da » Oyuncular: Lil Rel Howery, Sinbad..

The Passage Tanıtım Fragmanı 03:35

The Passage Tanıtım Fragmanı

The Passage Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında Fox'da » Oyuncular: Mark-Paul Gosselaar, Emmanuelle Chriqui..

Proven Innocent Tanıtım Fragmanı 02:37

Proven Innocent Tanıtım Fragmanı

Proven Innocent Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında Fox'da » Oyuncular: Rachelle Lefevre, Russell Hornsby, Riley Smith..

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Fragman 02:28

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Fragman

Yakın arkadaş olan Diane, Vivian, Sharon ve Carol aşka tövbe etmiştir. Diane 40 yıllık evliliğin ardından dul kalmıştır. Vivian, sadece erkeklerle takılmayı tercih eder. Sharon, uzatmalı bir boşanma sürecindedir. Carol’u..

Adrift Orijinal Fragman 02:50

Adrift Orijinal Fragman

Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Adrift”, tanıştıktan kısa süre sonra birbirlerine aşık olan ve hayatlarının macerasına doğru yelken açan iki insanı anlatıyor. Hevesli denizciler okyanusa açılırlar fakat yolculukları doğr..

The Rookie Fragmanı 02:38

The Rookie Fragmanı

The Rookie 1. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında ABC'de » The Rookie Salı Günleri Saat 10:00pm ABC'de » Oyuncular: Nathan Fillion, Melissa O’Neil, Mercedes Mason..

Whiskey Cavalier Fragman 03:12

Whiskey Cavalier Fragman

Whiskey Cavalier 1. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında ABC'de » Oyuncular: Scott Foley, Lauren Cohan, Ana Ortiz..

The Fix Tanıtım Fragmanı 02:48

The Fix Tanıtım Fragmanı

The Fix Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında ABC'de » Oyuncular: Adewale Akinnuoye-Agbaje, Robin Tunney..

Grand Hotel Tanıtım Fragmanı 02:20

Grand Hotel Tanıtım Fragmanı

Grand Hotel Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında ABC'de » Oyuncular: Demian Bichir, Roselyn Sanchez..

A Million Little Things Tanıtım Fragmanı 03:28

A Million Little Things Tanıtım Fragmanı

A Million Little Things Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında ABC'de » A Million Little Things Çarşamba Günleri Saat 10:00pm ABC'de » Oyuncular: David Giuntoli, Ron Livingston, Romany Malco, James Roday..

The Kids Are Alright Tanıtım Fragmanı 02:53

The Kids Are Alright Tanıtım Fragmanı

The Kids Are Alright Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında ABC'de » The Kids Are Alright Salı Günleri Saat 8:30pm ABC'de » Oyuncular: Michael Cudlitz, Mary McCormack..

I Feel Bad Tanıtım Fragmanı 02:16

I Feel Bad Tanıtım Fragmanı

I Feel Bad Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında NBC'de » I Feel Bad Perşembe Günleri Saat 9:30pm NBC'de » Oyuncular: Sarayu Blue, Paul Adelstein, Aisling Bea..

Patronlara Tuzak Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Patronlara Tuzak Türkçe Altyazılı Fragmanı

Fazla çalışıp az kazanan iki asistan, sırtlarından atmak istedikleri dayanılmaz patronlarını karşı karşıya getirmek için bir plan yapar...

Destination Wedding Orijinal Fragmanı 02:03

Destination Wedding Orijinal Fragmanı

Destination Wedding Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Frank ve Lindsay davet edildikleri düğüne katılmak zorunda olan iki kişidir. Düğüne dek birbirlerini tanımayan bu kadın ve erkek, ortak bir paydada buluşmaktadır. İkisi..

The Happytime Murders Red Band Fragman 02:37

The Happytime Murders Red Band Fragman

Film, insanlar ve kuklaların birlikte yaşadığı bir dünyada geçiyor. Ancak bu dünyada kuklalar ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyor. 1980'li yılların çocuk programı The Happytime Gang'in oyuncu kuklaları bir bir ölü bu..

Insecure 3. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:29

Insecure 3. Sezon Tanıtım Fragmanı

Insecure 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 12 Ağustos Pazar Günü HBO'da » Insecure Pazar Günleri Saat 10:30pm HBO'da » Oyuncular: Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis and Lisa Joyce..

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman 01:28

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç rüyalarındaki yazı geçirmek için yola koyulurlar. Gittikleri yerde bulunan gizli bir kıyı gölüne doğru yürüyüşe çıkarlar. Yola devam etmeleri için mısır tarlasını geçmeleri gerekmektedir. Fakat büyük bir te..

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Andy Serkis yönetmenliğindeki bir çok film yıldızlarının yer aldığı, Rudyard Kipling’in klasiklerinden Mogli: Orman Çocuğu dev ekranlara geliyor. Film Hindistan’da bir kurt sürüsü tarafından büyütülen orman çocuğu Mogli’..

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir grup araştırmacı 1978 yılı Cadılar Bayramı’nda dört masum genci öldüren Michael Myers ilgili araştırma yapan bir grup araştırmacı Myers’ı hapishanede ziyaret ederler. Bu sırada herkes yaklaşmakta olan Cadılar Bayramı..

Kısmet Sevgilim İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman 01:10

Kısmet Sevgilim İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman

Amin, Paris'e taşınan genç bir senaristtir. Yaz tatili için Akdeniz'deki memleketine gider. Zamanını plajlarda ve çocukluk arkadaşları ile barda geçirmektedir. Bir akşam ve şarkı söyleyişini büyüleyici bulduğu Jasmine il..

Glass 2019 Fragman 02:52

Glass 2019 Fragman

James McAvoy ve Anya Taylor-Joy'un başrolünü üstlendiği Parçalanmış ile Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın başrollerini üstlendiği Ölümsüz filmlerini birleştiren yapım, Parçalanmış üçlemesinin 2. devam halkası. Yönetme..

Uzun Kabus -  Slender Man Türkçe Altyazılı Fragman 01:01

Uzun Kabus - Slender Man Türkçe Altyazılı Fragman

İnsanları takip eden, kaçıran ve travmatize eden doğaüstü karakter Slender Man'e odaklanan aynı adlı filmin yönetmen koltuğunda “Stomp the Yard”ın yönetmeni Sylvain White oturuyor. Filmin senaryosunda ise David Birke imz..

X - Men Dark Phoenix Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

X - Men Dark Phoenix Türkçe Altyazılı Fragman

Game Thrones'tan tanıdığımız Sophie Turner, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy ve Jessica Chastain'in başrollerinde yer aldığı X-men: Dark Phoenix 8 Şubat'ta sinemalarda!..

Hakan Muhafız Orijinal Fragman 01:45

Hakan Muhafız Orijinal Fragman

Bir şehir, bir kahraman. Ölümsüz bir düşman ve onlarca sadık olan. Hakan: Muhafız 14 Aralık'ta sadece Netflix'te...