#Tiktok cringe’den Ölmeme challenge

Cin Çeşmesi Fragmanı 01:27

Cin Çeşmesi Fragmanı

Kardeş olan Raziye ve Kanber Hoca, aynı köyde yaşadıkları Kamil ile Şerife’ye aşıktır. Fakat Kamil’in annesi Hatice onların ilişkilerine karşıdır. Oğlunu Raziye’den ayıran Hatice onu Kanber’in sevgilisi Şerife ile evlend..

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezan Duası 05:37

Ezan Duası

Ezan Duası (ezberlemek isteyenler için çok kolay bir metot) Ezan Duasını Arapça orjinal hattı Türkçe okunuşu ve Türkçe anlamı ile ezberlennArapça okunuşu: Allâhümme Rabbe hâzihi'd-da'veti't-tâmmeh, ve's-salâti'l-kâimeh..

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor 04:25

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor

Ermenistan ordusunun 27 Eylül’den itibaren Azerbaycan’ın sivil yerleşim birimlerine saldırması üzerine Azerbaycan işgal altında bulunan topraklarını kurtarmak için karşı saldırı başlatmıştı. O tarihten itibaren Hasankaya..

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti 04:33

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti

Sakarya Üniversitesi’nce geliştirilen yerli, yıkanabilir ve değiştirilebilen filtreli maskenin üretimine başlandı. Yıkandığında dahi yüzde 95'in üzerinde filtre özelliği bulunan maske, önümüzdeki günlerde 35 TL’den satış..

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü 03:03

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü

Havaların soğumasıyla birlikte hamsi bolluğu yaşanıyor. Hamsinin fiyatı Kasım ayında lezzetini bulması ve bollaşmasıyla birlikte yarı yarıya düştü. Kış mevsiminde balıkseverlerin vazgeçilmez lezzetlerinden olan hamsi, ha..

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..

Beklenen Musul Harekatı Başladı 00:41

Beklenen Musul Harekatı Başladı

Irak ordusu, Musul Harekatı'nı başlattı Irak Başbakanı İbadi, Musul'u IŞİD'den kurtarma harekatının başladığını açıkladı...

Avrupa'daki Gururumuz 03:31

Avrupa'daki Gururumuz

Avrupa'daki Gururumuz Hokeyde 50'den fazla milli maça çıkan Gaziantepli genç sporcu Songül Gültekin, 18 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda, turnuvanın en iyi kadın oyuncusu'' unvanına sahip oldu...

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Arıza Yapan Atm Para Saçtı 00:20

Arıza Yapan Atm Para Saçtı

Arıza Yapan Atm Para Saçtı Malezya’da ATM’den para çeken genç, beklenmedik bir durumla karşılaştı. Arıza yapan ATM, bir anda para saçmaya başladı. ATM, bir anda para saçmaya başlayınca genç ne yapacağını şaşırdı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

İşte Türkiye'nin Referandum Hafızası 05:56

İşte Türkiye'nin Referandum Hafızası

Memleket Meselesi programında Türkiye'nin referandum hafızası ele alındı. 1961'den 2017'ye kadar tüm referandumlarda alınan sonuçlar ve günümüze kadar ne gibi etkileri olduğu anlatıldı. A&G Araştırma Şirketi Başkanı Adil..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Aleyna Tilki  Yine Büyük Bir Skandala İmza Attı!! 04:12

Aleyna Tilki Yine Büyük Bir Skandala İmza Attı!!

Son günlerde tartışmaların baş aktörü olan Aleyna Tilki'den, yine kötü bakışları üzerine çekecek hareketler geldi.Her yaptığı ve konuştuğu olay yaratan Aleyna Tilki'den şimdi de 18 yaşından küçük olduğu için araba kullan..

  • ANKA tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kan Yok Ama Aksiyon Dorukta! John Wick Filmini Nerf Silahlarıyla Canlandırdılar 02:49

Kan Yok Ama Aksiyon Dorukta! John Wick Filmini Nerf Silahlarıyla Canla

Corridor Digital ekibi tarafından yorumlanan John Wick filminde Nerf silahı kullanıldı. 7'den 70'e herkesin ilgisini çeken Nerf silahlarıyla canlandırılan film sahnelerinde aksiyon dorukta!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koma Se Bira - Dade 05:09

Koma Se Bira - Dade

Dadê dadê cana mın nazdare lo Dadê dadê lê kulilk le nare lo Canê binên derenge êvare lo Dıl bı qêrin u erde ewre nare lo Cane binen derenge evare lo Dıl bı qêrin u erde ewre bilbılo Dadê dadê sebra mın naye bi tenê ..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Ölümünün 100. Yılında Rodin 00:43

Ölümünün 100. Yılında Rodin

Fransız heykeltraş Auguste Rodin, ölümünün 100. yılında Paris'teki Grand Palais'de düzenlenen sergiyle anılıyor. 200'den fazla eserin yer aldığı sergi 22 Temmuz'a kadar ziyaret edilebilecek...

  • Umut Tv tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı May Brexit Sürecini Resmen Başlatıyor 01:13

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı May Brexit Sürecini Resmen Başlatıyor

İngiltere Başbakanı Theresa May Brexit sürecini resmen başlatıyor. May'in Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk’a yazılan ve İngiltere'nin AB'den çıkması adına Lizbon Antlaşması'nın 50'inci maddesini devreye sokacak..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Kerimcan Durmaz Sesiyle Büyüledi! 14:24

Kerimcan Durmaz Sesiyle Büyüledi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Kemal Doğulu, Neslihan Doğrusöz'den Gönlümün Efendisi şarkısını söylemesini isteyince Neslihan başka bir şarkı söyledi. Kerimcan Durmaz ay..

  • ANKA tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

OLAY! Simay Tuğba Çiğdemin Parasını Aldı! Sebebi Herkesi Şoke Etti! 10:16

OLAY! Simay Tuğba Çiğdemin Parasını Aldı! Sebebi Herkesi Şoke Etti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Simay Tokatlı, Tuğba Çiğdem'den çantasını isteyince Öykü Serter, Simay'ın Neslihan Doğrusöz'den istediği gözlüğü hatırlattı. Tuğba, Simay'a..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce