#Tiktok cringe’den Ölmeme challenge

KC Rebell Rap Rebellution (Türkçe Çeviri/Altyazı) 02:46

KC Rebell Rap Rebellution (Türkçe Çeviri/Altyazı)

Meine Welt ist so perfekt Mit der Black American Express Bulgari, Burberry, Dior Belstaff, Gucci, Louis Vuitton Guck mal, die Karre, Anthrazit Ich rauch Zigarren am Kamin Ich riech und schnüffel an mei'm Geld Der ist vom..

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

 Tin - Her Tears 05:00

Tin - Her Tears

Lei guang yu (Tears in the Rain) Cheng Jin Young You ai den Zhen De Yang Guang Yuen Lai Shi Jian Duo Cheng Zhao Ke Zai Shou Shang Xin Fu De Waing Ku Xin Tiao de He Mong Shi Ni Gei Wo Shou Ming Li Di Yi Ge Mong Xiang Ni B..

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş Beklenen Açıklamayı Yaptı 00:20

Beşiktaş Beklenen Açıklamayı Yaptı

Beşiktaş Kulübü, Gaziantepspor'un 21 yaşındaki futbolcusu Orkan Çınar'ın transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınla..

  • OFSAYT tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lady Gaga - Scheiße 03:45

Lady Gaga - Scheiße

Lady Gaga - Scheiße - Çeviri Puanlama: (2 kişi) Metin boyutu: ( + Büyült ) ( - Küçült) I don't speak German Almanca konuşamıyorum But i will if you like Ama istersen yapabilirim Ich bin mir absolut klar Ben k..

Bir Genç Kız Geceleri Tek Başına Sokakta Gezer Mi 00:33

Bir Genç Kız Geceleri Tek Başına Sokakta Gezer Mi

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Seren Serengil Ve Nihal Candan Sosyal Medyada Atıştı!! 01:08

Seren Serengil Ve Nihal Candan Sosyal Medyada Atıştı!!

Nihal Candan, Instagram'dan Seren Serengil'in klibindeki ateşli pozlarını paylaşıp altına Bana kötü örnek oldunuz dedi. Seren Serengil'den cevap gecikmedi... Nihal Candan'ın bu hamlesinden sonra Seren Serengil'den yan..

  • ANKA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 29.Bölüm - Unut beni Öldü Kabul Et! 02:12

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Unut beni Öldü Kabul Et!

Hilal yaşadıklarını bir kez daha kaleme alıyor; Leon'un sürpriz ziyareti karşısında gerçekleri söylüyor! Hilal'den kolay kolay vazgeçmeye razı olmayacak Leon, bir gece soluğu Hilal'in yanında alır. Hilal, Leon'u affedeme..

  • ANKA tarafından
  • 530 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 30.Bölüm - Vasili Tuzağa Düşüyor! 06:07

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Vasili Tuzağa Düşüyor!

Cevdet'in, Vasili'ye oynadığı oyun tam istediği gibi gider ve Vasili büyük bir tuzağa düşer. Cevdet, ailesini kurtarmak için Vasili ile iş birliği yaşar. Türk Karargahı'ndan tüm pusulaları, Ali Fuat Paşa'nın yerini ve ku..

  • ANKA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki - Sen Olsan Bari Mi Hadise - Şampiyon Mu? 04:58

Aleyna Tilki - Sen Olsan Bari Mi Hadise - Şampiyon Mu?

Sokağa çıkılmış ve Aleyna Tilki’den Sen Olsan Bari mi, yoksa Hadise’den Şampiyon mu diye sorulmuş.Son zamanların en popüler şarkılarından Sen Olsan Bari ve “Şampiyon arasındaki bu düelloda bakalım sokağın tercihi ne o..

  • JET TV tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd'de Güneş Tutulması 01:44

Abd'de Güneş Tutulması

Milyonlarca kişinin merakla beklediği tam Güneş tutulması ABD'de gözlemlendi. Tam Güneş tutulması sadece Kuzey Amerika'da gözlemlenebildi. Türkiye'den de gözlenebilecek tam güneş tutulması ise 20 Nisan 2060'da gerçekleşe..

Rus Deniz Altıları Akdenizden Roket Gönderdi 00:36

Rus Deniz Altıları Akdenizden Roket Gönderdi

2 Rus denizaltısı Akdeniz'den gemi roketleri gönderdi, Suriye'de ISIS hedeflerine çarptı Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, iki Rus denizaltısı Akdeniz'den kalibr gemi füzeleri gönderdi ve Suriye'deki İslam ..

Üst Üste 4 Şut Kurtaran Spartalı Kaleci İnanılmazı Başardı! 00:44

Üst Üste 4 Şut Kurtaran Spartalı Kaleci İnanılmazı Başardı!

Hollanda Ligi'nde ADO Den Haag ile Sparta Rotterdam arasında oynanan karşılaşmanın 54. dakikasında Spartalı kaleci Roy Kortsmit bir pozisyonda ceza sahası içerisinde üst üste yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vurdu!..

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Abd Vizeleri Durdurdu  Peki Bu Karar Ne Anlama Geliyor 00:10

Abd Vizeleri Durdurdu Peki Bu Karar Ne Anlama Geliyor

ABD Büyükelçiliği skandal karara imza atarak Türkiye'den vize başvurularının süresiz durdurulduğunu duyurdu. A Haber muhabiri Ragıp Soylu ABD'den gelişmeleri aktardı....

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Taslak Haber Kanal Yeni 01:13

Taslak Haber Kanal Yeni

ABD, Türkiye’den yapılan vize başvurularını dünden itibaren askıya aldı. ABD Büyükelçiliği’nin dün akşam Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye’deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetl..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

Denizli'de 11 Yaşındaki Çocuklar Top Oynayan Robot Yaptı 04:25

Denizli'de 11 Yaşındaki Çocuklar Top Oynayan Robot Yaptı

Denizli’de özel bir okulda okuyan iki öğrenci, yaklaşık 4 yıldır üzerinde çalıştıkları top oynayan robotla ulusal çapta düzenlenen yarışmalarda derece almayı başardı. Öğretmenleriyle birlikte robotlarını geliştiren iki ö..

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları 00:50

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları

İspanyol haber ajansları yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye görevlilerinin, alevler arasındaki bir araç içinde iki kişinin cesedini buldukları açıkladı. 11 Ekim’den bu yana 80’den fazla yangının çıktığı Galisy..

Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek 01:52

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek Somali hükümetinin geçen hafta 300'den fazla kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırılardan sorumlu tuttuğu terör örgütü El Şebab'a karşı savaş hali ilan edeceği açıklandı. Adının açıkl..

Osmanlıspor   Kardemir Karabükspor 3-0 Özet 02:25

Osmanlıspor Kardemir Karabükspor 3-0 Özet

Süper Lig'in 9. haftasındaki Osmanlıspor, sahasında ağırladığı Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup ederek Süper Lig'deki ikinci galibiyeti elde etti. Maçın 10. dakikada Maxsö'den dönen topu ceza alanı sağ çaprazında önün..

Ayşem İbrahim Tatlıses Türk Filmi İzle 1:26:26

Ayşem İbrahim Tatlıses Türk Filmi İzle

İbrahim programını izlemeye gelen Ayşe'ye gül verir. Ayşe alır ama İbo'nun yüzüne bakmaz. İbo Ayşe'yi evine kadar takip eder. Ertesi gün arabayla yanaşır. Gideceğiniz yere bırakayım der. Ayşe'den çok yüz bulamaz. Her yer..

  • KAPALI SET tarafından
  • 11.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz'dan Kahkahaya Boğan Şarkı İsteği  O Ses Türkiye 02:36

Murat Boz'dan Kahkahaya Boğan Şarkı İsteği O Ses Türkiye

Gökhan, sesini beğendiği Berin'den Adele'den bir şarkı seslendirmesini istedi. Araya giren Murat Boz herkesi güldüren bir şarkı isteğinde bulundu. Artık bu kanalda O Ses Türkiye ve her şey olacak ve iddia ediyoruz ilk ön..

  • BETA tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı 00:45

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı yayında! Ali çılgına dönüyor! Tekin'den babası Hüsnü'ye gelen sert sözler, sert cevap alıyor! Mesut, Selin ile girdiği tartışmada pnu kendine çekerek öpüyor! Hakan, cezaevinde arkadan s..

321 Kolektif Nedir 03:38

321 Kolektif Nedir

Kendime sponsor oldum. Kolektif, birçok kimseyi veya nesneyi içine alan, birçok kişi ve nesnenin bir araya gelmesi sonucu olan. Ortaklaşa. Bakalım neleri içimize almışız. Bir adet ben, hilal, ısabella… ufuk, bir adet A..