#Tip ve ailesi

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi 01:15

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi

Trabzon'un Of ilçesinde imam babaları Emre Göktaş tarafından tabancayla başlarından vurulup öldürülen Yaren, Hiranur ve Elif Göktaş kardeşlerin cenazeleri, toprağa verildi. Of ilçesine bağlı Uluağaç Mahallesi'nde dün ak..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

Kaza yapan sürücü, tutanak hazırlanırken kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti 01:36

Kaza yapan sürücü, tutanak hazırlanırken kamyonun çarpması sonucu haya

Büyükçekmece'de kaza yapan otomobilin sürücüsü, trafik tutanağı tutulurken kamyonun çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, TEM otoyolu Büyükçekmece mevkisi Edirne istikametinde ilerleyen İbrahim E.'nin ku..

Beyaz - Tek 02:08

Beyaz - Tek

Tek şarkı sözleri ile tek kal dene hep büssürü cash yazdım hep kaldım yek göster emek ha gayret çaba hiç bitmeyecek kinim hiç dinmeyecek siktiri çek olunu bulunur sebebi konunun cevaplar olumsuz yolumu bulurum durmada..

SON DAKİKA- Cüneyt Arkın Hayatını Kaybetti 02:21

SON DAKİKA- Cüneyt Arkın Hayatını Kaybetti

Birçok unutulmaz filme imza atan Yeşilçam'ın ustası Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın unutulmaz sanatçısı Arkın 1937 yılında doğdu. Kimliğinde Fahrettin Cüreklibatur yazıyordu. Arkın, Eskişehir'in bir köyün..

Bebeklerden topuk kanı neden alınıyor? 14:01

Bebeklerden topuk kanı neden alınıyor?

Bilimsel yöntemlerin gelişmesiyle beraber tıp dünyasında semptomları beklemeden hastalığı teşhis edebilmek ve önlem alabilmek için ortaya çıkmış bazı aşamalar var. Bunlardan biri ise sıkça gündeme gelen ve birçok tartışm..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 2 hafta önce
Canım Öğretmenim Şarkısı - Öğretmenler Günü Özel Şarkısı 01:38

Canım Öğretmenim Şarkısı - Öğretmenler Günü Özel Şarkısı

Yarınlarımızın mimarları,çocukluğumuzun ilk kahramanları olan değerli öğretmenlerimizin ''Öğretmenler Günü''nü kutluyoruz. ÇocukTV Ailesi olarak ''Canım Öğretmenim'' isimli bu güzel çocuk şarkısını tüm öğretmenlerimize a..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katil, Küçük Kızı Gömdüğü Yeri Tarif Etti 01:41

Katil, Küçük Kızı Gömdüğü Yeri Tarif Etti

Katil, Küçük Kızı Gömdüğü Yeri Tarif Etti Manisa'nın Alaşehir ilçesinde evlerinin önünden kaybolan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın komşusu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Minik Irmak'ın ailesi kızlarının bulunması için ..

TRT Reklam Kuşağı (1986) 4 09:32

TRT Reklam Kuşağı (1986) 4

Milli Piyango (Zeki Alasya & Metin Akpınar) Sabah Pazarlama Alo (Nilgün Belgüm) Evin Güneş İller Ansiklopedisi Omo Emsan Tercüman Simtel (Hayri Caner, Zeki Alpan, Ahmet Turgutlu) Bio Tursil Salina Güneş İller Ansiklopedi..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki 01:15

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki Bitlis'in Hizan ilçesinde PKK'lı teröristlerce kaçırıldıktan yaklaşık 50 gün sonra ölü bulunan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven'in ailesi, terör örgütüne tepki gösterdi..

Kürt Haklarını Savunuyoruz' Diyorlar, Biz Kürt Değil Miydik 01:00

Kürt Haklarını Savunuyoruz' Diyorlar, Biz Kürt Değil Miydik

Kürt Haklarını Savunuyoruz' Diyorlar, Biz Kürt Değil Miydik Diyarbakır'daki saldırıda kızları Zeynep Sevinçer'i kaybeden Ece ailesi, terör örgütü PKK'ya tepki gösterdi. Baba Ece, Kürt haklarını savunuyoruz' diyorlar. B..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi şehit olan Muhammed Damar'ın ailesine ziyarette bulundu. İstanbul'da gün boyu çeşitli programlara katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde, 15 Temmuz darbe gir..

ABD Yine Olay , Zenci Joe Mcknight NFL Öldürülmesi 04:08

ABD Yine Olay , Zenci Joe Mcknight NFL Öldürülmesi

Eski NFL Oyuncu Joe McKnight Elinden,göğsünden ve Omuzun vurularak Öldürüldü. Cinayet Araştırması devam etmektedir. 10 yıl önce aynı yerde benzer bir olay daha yaşanmıştı. Kederli Ailesi konuyla ilgili yetkili mercile..

Su Şişesini Dik Tutmayı Başarınca İnanılmaz Sevinen Kız Çocuğu 00:26

Su Şişesini Dik Tutmayı Başarınca İnanılmaz Sevinen Kız Çocuğu

Böyle sevinçli ve karşısında sevindiren çocuk görülmedi.Ailesi ile toğlanmış küçük kız su şişesini sehpaya atıp dik tutmayı başarınca beni bile sevindirdi izliyoruz..

  • Cowboy tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutup Dairesi'nde Doğa Evi İnşa Eden Muhteşem Çift 03:02

Kutup Dairesi'nde Doğa Evi İnşa Eden Muhteşem Çift

Şehir yaşantısından bunalıp başka bir hayatın hayalini kuran Ingrid ve Benjamin Hjertefolger çifti amacına ulaştı. Kutup Dairesinde bir ev inşa eden Hjertefolger ailesi evi de 'güneş kubbe' adı verilen mimari modelle kut..

  • PITIRCIK tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yılın Animasyon Komedisi 00:52

Yılın Animasyon Komedisi

mangal da ki abinin hareketlerine dikkat!! Elflerin,cücelerin ve büyücülerin hükümranlıgındaki bir çagda bizim fırıldak ailesini neler bekliyor!!!Yada acaba ortacag elflerini cücelerini büyücülerinimi neler bekliyor.Bir ..

Dünyanın En Uzun Kuyruğuna Sahip Köpeği Keon ile Tanışın! 01:32

Dünyanın En Uzun Kuyruğuna Sahip Köpeği Keon ile Tanışın!

Keon isimli bu köpek dünyanın en uzun köpek kuyruğuna sahip. Ailesi ile birlikte mutlu zamanlar geçiren Keon bu özelliği ile Guinness Rekorlar Kitabına girdi. Kuyruğunun uzunluğu ise tam olarak 76.8 santimetre...

  • PITIRCIK tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Doğan Bebeğine Evet İsmini Verdi 03:47

Yeni Doğan Bebeğine Evet İsmini Verdi

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde ikamet eden Çelik ailesi, yeni doğan kız çocuklarına “Evet” adını koydu. Baba Mustafa Çelik, “Referandumda ‘evet’ oyu vereceğimiz için kızımıza ‘evet’ ismini verdik” dedi...

  • JokerS tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çapan Ailesinin Davetsiz Misafiri 01:18

Çapan Ailesinin Davetsiz Misafiri

Ardahan'ın Göle ilçesine bağlı Senemoğlu köyünde yaşayan Çapan ailesi, kar yağışı ve soğuk yüzünden yiyecek bulmakta güçlük çektiği için her gün evlerine gelip, burnuyla pencereye dokunarak yiyecek isteyen tilkiyi besliy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.686 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Şehidinin Anne Ve Babasından Şok Açıklama! 09:36

15 Temmuz Şehidinin Anne Ve Babasından Şok Açıklama!

15 Temmuz şehitleriyle ilgili devam eden duruşmada sanıklar,şehitlerle dalga geçercesine yaptıkları savunma şehit ailelerini isyan ettirdi...

  • ANKA tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sibel Can Sahnede Engincan Çapkınlıkta! 11:43

Sibel Can Sahnede Engincan Çapkınlıkta!

Sibel Can önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde 3 bin kişiye konser verdi.Sibel Can'ın sahnede olduğu anlarda ise oğlu Engincan bir barda eğleniyordu.Engincan Ural ise en son Hakan Sabancı ile gecelerde görüntülenmi..

  • ANKA tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Guatemala'da 19 Kız Çocuğu Yanarak Can Verdi 01:06

Guatemala'da 19 Kız Çocuğu Yanarak Can Verdi

Guatemala'da çocukların tacize uğradığı belirtilen devlet çocuk esirgeme kurumunda çıkan yangında 19 kız çocuğu yanarak can verdi, kurtulanlardan 38 çocuk ise yanıklarla hastaneye kaldırıldı. Yangını bizzat yaşadıkları..

Niloya Kayıp Hd İzle 05:47

Niloya Kayıp Hd İzle

Niloya tüm gece abisinin proje ödevine yardımcı olmak için uyumamıştır. Bu yüzden çok uykusu vardır. Gün boyunca keçi, Tospik ve arkadaşları yüzünden uyuyamaz. Sonunda saklambaç oynarken uyuduğu yerde kalır. Ailesi ve ..

Kırmızı Fil'lerin Görüntülenmesi 01:00

Kırmızı Fil'lerin Görüntülenmesi

Kenya'da çekilmiş bu videoda bir fil ailesi geçiş yapıyor. Videoyu özel kılan ise soyları tükenmekte olan 'kırmızı' veya 'kızıl' türden olmaları....

  • PITIRCIK tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Örtünmek İçin Dayak Yiyen Kızın Mektubu - Mehmet Yıldız 06:54

Örtünmek İçin Dayak Yiyen Kızın Mektubu - Mehmet Yıldız

Kimimiz evlerinde çok rahat Kur'an-ı Kerim'ini, Hadis Kitaplarını İbadetlerini, Risale-i Nur'ları okuyabiliyoruz. Hatta ailemiz bu davranışımızdan dolayı bizleri takdir eder destekler. Ama onun gibi imtihanı Ailesi olanl..

Arı Vız Vız Kırmızı Balık Bebek Şarkıları Sevimli Dostlar 16:44

Arı Vız Vız Kırmızı Balık Bebek Şarkıları Sevimli Dostlar

Arı Vız Vız Kırmızı Balık Gölde Küçük Kurbağa Bak Postacı Geliyor Mini Mini Bir Kuş donmuştu pencereme konmuştu, Parmak Ailesi (Türkçe Finger Family) şarkıları Sevimli Dostlar ile 17 Dakika Çizgi Film Bebek Şarkıları...

Adventure Time 25.Bölüm 10:56

Adventure Time 25.Bölüm

Bir köpek ailesi onu bulur ve onlar tarafından yetiştirilir, şimdi 14 yaşında olan bir kahramandır...

Canım Kardeşim 12.Bölüm 09:47

Canım Kardeşim 12.Bölüm

Canım Kardeşim’de bir Türk ailesi yarattık. İki kız kardeş Mine ve Müge, kedileri Mıncır, anne ve babaları...