#Tip ve ailesi

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı 01:05

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı yayında! Cemal Gökdemir, Gökdemir Ailesi ile karşı karşıya geliyor! Cemal, acılarla dolu geçmişinin intikamını almak için harekete geçiyor. Gökdemir Ailesi'ne yaptığı baskın sonrası herke..

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm 1:47:25

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm

Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Turgay Kantürk, Çağdaş Onur Öztürk, Hazar Ergüçlü, Gökşen Ateş ve Zerrin Tekindor ve ..

  • Dizi TV tarafından
  • 168 görüntüleme
  • 4 yıl önce
ALS hastaları için iletişim umudu 01:12

ALS hastaları için iletişim umudu

Hollanda’daki Utrecht Üniversitesi Tıp Merkezi amyotrofik lateral skleroz (ALS) hastalarının konuşmadan iletişimini sağlayan bir çalışma yapıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İğneden Korkan Çocuk 02:51

İğneden Korkan Çocuk

İğneden Korkan Çocuk - Yaklaşmayın Kendimi Öldürürüm İğne korkusu cok buyuk sıkıntı tıp buna çözüm uretmeli...

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti 01:53

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti Gaziantep'te husumetli iki kardeş arasında çıkan kavgada tüfeğin ateş alması sonucu vurulan ağabey Şükrü Uzun hayatını kaybetti Olay, önceki gece Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi 68 ..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Binlerce k-Kişi Diyabetten Samsun'da Kurtuldu 04:48

Binlerce k-Kişi Diyabetten Samsun'da Kurtuldu

Genel Cerrahi Laparaskopik Bariyatrik ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Muzaffer Al Samsun’da binlerce şeker hastasına umut olmaya devam ediyor. Türkiye’nin hemen hemen bütün illerinden Samsun Büyük Anadolu Hastanesi..

Trabass Feat. Alovich - Action 03:01

Trabass Feat. Alovich - Action

Şarkı Sözleri [Intro: Alovich] Bruk out, bruk out Bruk out, bruk out I ain't playing with you! Mhmm mm Hey Dem fi know... [Chorus: Alovich] Say, she want action Bruk out, bruk out For real Pretty gyal come skin out Say..

Kalp Ritim Bozukluğu Tedavi Yöntemleri 01:23

Kalp Ritim Bozukluğu Tedavi Yöntemleri

Kalp ritim bozukluğunun tıp dilindeki adı aritmidir. Aritmi, kalbin çok hızlı atması (taşikardi) ya da çok yavaş atması (bradikardi) veya düzensiz atması gibi kalp ritim sorunlarını ifade eder. Kalp ritim bozukluğunda ka..

  • NABIZ tarafından
  • 544 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DNCE Kissing Strangers Lyrics 03:23

DNCE Kissing Strangers Lyrics

[Intro: Nicki Minaj & Joe Jonas] Young Money Kissing strangers [Verse 1: Joe Jonas] Aye, I'm just trying to make my way on through the concrete jungle Who walks with me? Aye, oh yeah, tryna find connection in two-thousa..

Trump İlk Resmi Sağlık Muayenesinden Geçti 01:26

Trump İlk Resmi Sağlık Muayenesinden Geçti

Beyaz Saray'daki bir yılına ilişkin henüz yayımlanan ve Michael Wolff tarafından kaleme alınan Ateş ve Öfke başlıklı kitapta akli sağlığının iyi olmadığının iddia edilmesi üzerine Trump ilk kez başkanlık muayenesi nde..

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Filistinli Çocuk Defnedildi 01:36

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Filistinli Çocuk Defnedildi

İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu şehit olan 16 yaşındaki Filistinli Leys Heysem Ebu Naim, işgal altındaki Batı Şeria'da son yolculuğuna uğurlandı.Ramallah'taki Filistin Tıp Merkezi'nden alınan Ebu Naim'in naaşı, ke..

Volkswagen Tarihi 03:08

Volkswagen Tarihi

Volkswagen İlk Kuruluşu Ve Tarihi 1930 17 Ocak 1934’te, yeni Alman yönetimi Ferdinand Porsche’nin “Volkswagen”(halk otomobili) adını verd..

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

Sera Kadıgil'den Bilal Erdoğan'a Sert Gönderme 08:10

Sera Kadıgil'den Bilal Erdoğan'a Sert Gönderme

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) zeytinlikleri madenciliğe, koruma alanlarını yapılaşmaya açan düzenlemelere karşı başlattığı mitingler, Muğla mitingi ile devam etti. TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, “Şu zeytin dalı..

Star Wars: Squadrons – Official Gameplay Trailer 05:46

Star Wars: Squadrons – Official Gameplay Trailer

The second Death Star is gone, but starfighter pilots unite on both sides of the Galactic Civil War as it rages on in STAR WARS™: Squadrons: https://www.ea.com/games/starwars/squadrons Fight alongside your squadron to t..

Koronavirüs- Ankara’da yoğun bakım 16:10

Koronavirüs- Ankara’da yoğun bakım

Türkiye’de koronavirüsle mücadele açısından en kritik kentlerden biri, başkent Ankara. BBC Türkçe ekibi, koronavirüsle mücadelede gelinen aşamayı aktarmak amacıyla Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesindeki Covid-19..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi' 06:47

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi'

İzmirli acil tıp teknisyeni Uğur Gülbaşaran, annesi ölen keçi Gülizar’ı sahiplendi. 3 aylık keçiyi evinde besleyen Gülbaşaran, Gülizar’la birlikte işe de gidiyor. Gülizar çevresinin maskotu olurken, keçisinin adına sosya..

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı 03:04

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı

Salı günü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta tiyatrocu için ilk tören bi..

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

Oysa Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız 02:03

Oysa Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız

Ailesi ile mutlu bir yaşam süren, çalışkan bir öğrencidir Kenan (Yalçın Dümer). Okulu bitirince tıp fakültesine yazılmak ve doktor olmak idealini taşır. Sınıf arkadaşı Aygün (Neslihan Acar) ile aralarında duygusal bir il..

Sen Zengin Bir Ailenin Kızısın Biz Orta Direğiz 00:36

Sen Zengin Bir Ailenin Kızısın Biz Orta Direğiz

Ailesi ile mutlu bir yaşam süren, çalışkan bir öğrencidir Kenan (Yalçın Dümer). Okulu bitirince tıp fakültesine yazılmak ve doktor olmak idealini taşır...

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Gece Takibi İzle 1:54:21

Gece Takibi İzle

Uzun süre mafya babası Shawn Maguire’ın en iyi arkadaşı olan tetikçi Jimmy, artık formunda değildir ve yaşlanmıştır ancak mafya babası patronu onu bir göreve daha zorlar. Jimmy, kendisinden uzun zaman önce uzaklaşmış oğl..