#Tipi

PKK'nın TIR'la Silah Sevkıyatı Böyle Engellendi! 00:55

PKK'nın TIR'la Silah Sevkıyatı Böyle Engellendi!

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK tarafından Irak'tan Türkiye'ye sokulduğu değerlendirilen ve aralarında Glock tipi suikast tabancalarının da bulunduğu 50 adet ..

Kepçenin Kovasıyla Arabayı Yıkaması 00:40

Kepçenin Kovasıyla Arabayı Yıkaması

Loader dediğimiz yüklenici tipi kepçe kovasını suyla doldurdu. sonrası malum olay :-D Yurdum insanı arkadaş iste ???????????????????????????? REPLY..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti 00:59

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti

Türk Hava Yolları'nın Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'den İstanbul'a gelen Airbus 330 tipi uçağı 12 bin metrede iken fırtınada nadir görülen Aziz Elmo Ateşi adı verilen atmosferdeki elektriklenme olayının..

Köpekle Yolculuk Yapmayı Sevmeyen Kedi 00:34

Köpekle Yolculuk Yapmayı Sevmeyen Kedi

Kedinin Tipi..

  • JET TV tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Star Wars Benzeri Motorlar Yapıp New York Caddelerinde Gezen Fenomenler 02:40

Star Wars Benzeri Motorlar Yapıp New York Caddelerinde Gezen Fenomenle

Cadılar Bayramı kutlaması babında New York sokaklarında Star Wars tipi hız motoruyla gezinen fenomenleri görenler şaşkına dönüyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..

Dondurucu soğuklar Orta Avrupa'yı vurdu- 38 ölü 01:25

Dondurucu soğuklar Orta Avrupa'yı vurdu- 38 ölü

Kutup soğukları Orta Avrupa’yı ağır vurdu. 38 kişi donarak hayatını kaybetti. Polonya’da pazar günü sıcaklıklar 0’ın altında 20 santigrat dereceye indi. Dondurucu havalar ülkede 10 kişinin canını aldı. Çek Cumhuriyeti’..

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimizi tehdittir 01:05

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimi

Rusya, NATO’nun Polonya’da düzenlemek istediği askeri tatbikat için ülkeye sevk edilen mühimmatın, ulusal güvenliklerini tehdit ettiğini açıkladı. ‘Atlantik Kararlılık Operasyonu’ kapsamında Almanya’nın Bremerhaven Lima..

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

Kimyasal Madde Dolu Antrepoda Patlama 02:58

Kimyasal Madde Dolu Antrepoda Patlama

Kocaeli'nde kimyasal madde dolu antrepoda tank patlaması meydana geldi. Alevlerin yükseldiği bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dilovası ilçesinde bulunan kimyasal ürünlerin depolandığı antrepodaki bir tankta ..

Hoca Bana Taktı Komik Vine 01:00

Hoca Bana Taktı Komik Vine

Her zaman hocaların taktığı bir öğrenci tipi olur onlardan birisini izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Van'da Terör Operasyonu 00:48

Van'da Terör Operasyonu

Van'ın Muradiye ilçesinde 15'i sanayi tipi olmak üzere 30 tüp içerisine hazırlanarak amonyum nitratla güçlendirilmiş 2 ton 775 kilo el yapımı patlayıcı ile 2 obüs topu mermisi bulundu..

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı 01:47

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı

Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Bağlar ilçesinde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi’ne güçlendirilmiş torpil atıldı. Saat 22.00 sıralarında düzenlenen saldırıda cezaevindeki nöbet kulübe..

Kargo Uçağına Yaklaşıp Selam Veren Jet Pilotu 01:20

Kargo Uçağına Yaklaşıp Selam Veren Jet Pilotu

Su-30 tipi Rus savaş jeti, Rus kargo uçağının askeri malzemeleri havadan boşaltmasından hemen sonra uçağın kapısına tehlikeli şekilde yakınlaşarak içerdekileri selamlamış..

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Seydişehir - Antalya Karayolunda Trafiğe Kar Engeli 03:11

Seydişehir - Antalya Karayolunda Trafiğe Kar Engeli

İç Anadolu’yu Akdeniz'e en kısa yoldan bağlayan Seydişehir-Antalya karayolu yoğun kar yağışı nedeniyle sürücülere zor anlar yaşatıyor. Karayolunda çekici türü araçlar ile zincirsiz ve kar tipi lastiği bulunmayan araçları..

Karda Mahsur Kalan Ambulans Kurtarıldı 00:49

Karda Mahsur Kalan Ambulans Kurtarıldı

Van'da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan askeri araç, öğretmen servisi ile evinde rahatsızlanan bir hasta, karla mücadele ekipleri tarafından kurtarıldı...

Eski Ak Parti Yalova Milletvekili Tahliye Oldu 02:30

Eski Ak Parti Yalova Milletvekili Tahliye Oldu

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan AK Parti eski Yalova Milletvekili ve emekli Emniyet Müdürü Şükrü Önder, tutuklu bulunduğu Kandıra F Tipi Cezaevi'nden tahliye oldu...

Yüz Felci Nedir Yüz Felcinin Tipleri Nelerdir 01:38

Yüz Felci Nedir Yüz Felcinin Tipleri Nelerdir

Yüz felci, fasiyal sinir denen bir sinirin hastalanması sonucu ortaya çıkar. Yüz felcinin iki tipi var; santral tip fasiyal felç ve periferik fasiyal felç. Periferik yüz felci, soğuğa maruz kalma veya beyin sağı hücreler..

  • NABIZ tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı 01:41

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik Ankara ve İstanbul Emniyeti il..

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada 02:12

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada

Avustralya’da içinde bir pilot ve 4 yolcu bulunan uçak havalandıktan kısa bir süre sonra alışveriş merkezinin üzerine düştü. Kazada uçaktakilerden kurtulan olmadı. Alev topuna döndü Avustralya’dan Tazmanya’ya golf oynama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Kuşlara Fısıldayan Adam 01:00

Kuşlara Fısıldayan Adam

Kuş gözlemcisi olan 58 yaşındaki Christian Moullec, microlight tipi uçağıyla kuş sürüleriyle birlikte uçuyor. Bu özel deneyimini, çocuklarla, yaşlı insanlarla paylaşarak onların da mutlu olmasını sağlıyor. Araca monte ed..

  • JET TV tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öfke Kontrolüyle İlgili Sorunlar Nasıl Aşılır 02:42

Öfke Kontrolüyle İlgili Sorunlar Nasıl Aşılır

Öfke kontrolüyle ilgili sorunlar psikoterapiyle ve öfke kontrol gruplarıyla aşılabilir. Türkiye'de en sık görülen öfke tipi saldırganlık ve şiddettir, bu küfür de olabilir. Öfkenin sosyal ayağında toplumda şiddeti bir ö..

  • NABIZ tarafından
  • 554 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ani İşitme Kaybı Neden Olur 00:57

Ani İşitme Kaybı Neden Olur

Ani işitme kaybının nedeni genellikle tam olarak bilinmez. Çoğunlukla iç kulakla ilgili sorunlar işitme kaybına yol açar. Öncelikle işitme kaybının iletim tipi ya da iç kulak kaynaklı bir sebepten dolayı ortaya çıktığını..

  • NABIZ tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..

Suriye'de Ruslar'a Ait  Su-24 Savaş Uçağı Düştü 02:50

Suriye'de Ruslar'a Ait Su-24 Savaş Uçağı Düştü

Rusya'nın, Suriye'deki Lazkiye kenti yakınlarında yer alan Hmeymim hava üssünde bir Su-24 savaş uçağının kalkış sırasında düştüğü, uçaktaki mürettebatın tümünün öldüğü belirtildi. Rusya'nın, Suriye'deki Lazkiye kenti yak..

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı 00:10

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı

TBMM eski Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın eşinin amcasının oğlu olan ve yaklaşık 1.5 yıldır Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bul..

Survivor Nedir 03:20

Survivor Nedir

Pek çok ülkede yayınlanan, iki grubun birbirlerini elemek için birbirine girdiği, kokonatını çaldığı, müsabakalarından çok dedikoduları ve kavgalarıyla öne çıkan, bir adada geçen, yarışma programı. Tanım da survivor old..