#Tiramisu tarifi kek İle tiramisu nasıl yapılır

(Patates Yatağında) Fırında Ispanaklı Yumurta Tarifi 06:11

(Patates Yatağında) Fırında Ispanaklı Yumurta Tarifi

Fırında ıspanaklı yumurta için malzemeler: (4Kişilik) 3-4 adet orta boy patates 2 adet soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 500gr. ayıklanıp iyice yıkanmış ıspanak 1 yemek kaşığı domates salçası Tuz, karabiber, kırmızı ..

Ekşili Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi 10:53

Ekşili Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi

Terbiyeli Ekşili sulu Köfte İçin Malzemeler: 300 gram Kıyma Zeytinyağı Tuz 1 Litre Su 1 Soğan 1 Havuç 1 Patates Yarım limon suyu 1 Yumurta sarısı Yarım Limon kabuğu 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Çay kaşığı Kırmızı biber 1 Çay..

Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tarifi 02:22

Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tarifi

Bayatlamayan tuzlu kurabiye nasıl yapılır? 250 g margarin, 2 yemek kaşığı sıvı yağ yoğurma kabına alınarak karıştırılır, 2 yemek kaşığı sirke, 2 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 paket kabartma tozu eklenere..

Sütlaç Tarifi 01:59

Sütlaç Tarifi

Sütlaç nasıl yapılır? 2 çay bardağı pirinç yıkanarak tencereye alınır. Üzerine 1 litre su eklenerek pirinçler uzatıp yumuşayıncaya kadar pişirilir. Pişen pirinçlere 1 litre süt eklenerek kaynamaya bırakılır, Ayrı bir kâ..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 02:54

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Dondurmalı irmik helvası nasıl yapılır? 1.Küçük bir tencereye 2 su bardağı şeker alınır, 2 su bardağı süt ve 1 su bardağı su ilave edilerek şeker tamamen eriyene kadar ısıtılır ve ocaktan alınır. 2.Uygun bir tencereye 25..

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi 06:26

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi

Taze Meyveli Aşure Puding İçin Malzemeler: yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı aşurelik buğday 2-3 yemek kaşığı kırıklı pirinç (normalde olur) ıslatmak ve kaynatmak için yaklaşık 5-6 su bardağı su 5-6 adet kayısı yarım lim..

Fırında Etli Biber Dolması Tarifi 08:31

Fırında Etli Biber Dolması Tarifi

Fırında Etli Biber Dolması Nasıl Yapılır? 750gr. kadar tercihen ince kabuklu düzgün çok büyük olmayan dıolmalık yeşil biber 300gr. orta yağlı kıyma 2 adet orta boy soğan 3 adet kabukları soyulmuş domates 1 su bardağı vey..

Biberli Ekmek Tarifi 05:12

Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su yarım paketten biraz fazla yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 buçuk yemek kaşığı tozşeker 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta ..

Tahinli Katmer Tarifi  Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek 06:03

Tahinli Katmer Tarifi Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek

Bugün sizlere leziz bir tahinli katmer hazırladık yapımı gayet pratik olan bu tereyağlı yuvarlak tava ekmeklerini çok seveceksiniz. Merdane ve oklava yardımıyla hazırlanan ve katların arasına tereyağlı tahinli karşım sür..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Vişneli Saray Lokumu Tarifi 07:03

Vişneli Saray Lokumu Tarifi

Saray sarması için malzemeler 1 litre süt (beş su bardağı) 1 su bardağı toz şeker ( Şeker miktarını Yarım bardak fazla kullanabilirsiniz ) 1 su bardağı tepeleme un ( Dolu dolu olsun ) 1 yemek kaşığı nişasta 2 paket va..

5 Dakikada Aşırı Lezzetli Şehriyeli Yoğurt Çorbası Kolay Çorba Tarifi 03:10

5 Dakikada Aşırı Lezzetli Şehriyeli Yoğurt Çorbası Kolay Çorba Tarifi

Şehriyeli yoğurt çorbası için malzemeler 3 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un Bir adet yumurta 2 litreye yakın Kaynar su Bir çay bardağı tel şehriye 1,5 su bardağı nohut (isteğe göre kullanmaya bilirsiniz) Üzeri için ..

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri 04:00

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri

Soğanlı Pirinc Pilavi icin Malzemeler 2 su bardagi pilavlik pirinc 1 adet tavuk göğsü 3 adet kuru soğan 1,5 su bardagi kaynamis su 2 su bardağı tavuk suyu biraz sıvıyağ 2 çorba kaşıgı tereyağı Biraz pulbiber Biraz kara..

Yumuşak Kıvamı ve Muhteşem Sunumuyla Tam Ölçülü Helva Tarifi 04:57

Yumuşak Kıvamı ve Muhteşem Sunumuyla Tam Ölçülü Helva Tarifi

Un Helvası için Malzemeler 1,5 su bardağı sıvı yağ 3 su bardağı un 1,5 su bardağı toz şeker 2,5 su bardağı su Un Helvası Nasıl Yapılır Suyu ve sekeri bir tencere alın kaynamaya başlayınca 10 dakika kaynatın, Bü..

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Yapın 03:33

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Ya

1 kg kıyma 2 çay kaşığı kadar pul biber Yarım çay kaşığı karabiber Biraz kekik isteye göre kimyon da ilave edebilirsiniz 1 yemek kaşığı dolu tatlı toz kırmızı Ve tuz Evde kolay şiş kebap nasıl yapılır Kıymanın üzerin..

Enfes Patates Kroket Tarifi 04:35

Enfes Patates Kroket Tarifi

6 adet orta boy patates ( 500-600 gr ) 3 adet yumurtanın sarısı 75 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber ve tuz Kroketleri Bulamak için Küçük bir kase un Yukarda yazan 3 adet yumurt..

Kırılmadan Çatlamadan Yapılan Saray Lokumu- Saray Sarması Tarifi  Sultan Lokumu 06:55

Kırılmadan Çatlamadan Yapılan Saray Lokumu- Saray Sarması Tarifi Sult

1 litre süt (beş su bardağı) 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 50 gr tereyağ üzeri için 1 poşet kremşansi 1 su bardağı soğuk süt Tabanına serpmek için hindistan cevi..

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi  Kokostar Pasta 10:03

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi Kokostar Pasta

Hindistancevizli pasta için malzemeler 3 Adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 2 su bardağı tepeleme un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin İki yemek ..

 Çıtır Börek Tarifi  Kolay Sodalı Börek 06:42

Çıtır Börek Tarifi Kolay Sodalı Börek

Çıtır börek için malzemeler 16 adet hazır Baklavalık yufka İki adet taze böreklik yufka Sosu için malzemeler 1 su bardağı soda (Maden suyu) 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta Bir çay kaşığı kadar t..

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı 05:41

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı

Bohça kebabi icin Malzemeler 500 gr kuzu eti veya tavuk göğsüde kullanabilirsiniz. 1 adet büyük kuru sogan 1 adet kirmizi biber 1 adet yesil biber 1 corba kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi kekik 1 cay kasigi kirmiz..

 10 Dakikada İrmikli  Şekerpare Tarifi 04:34

10 Dakikada İrmikli Şekerpare Tarifi

Malzemeler 200 gr. tereyağı 2 adet yumurta (birinin sarısı üstü için ayrılacak) 1 çay bardağı yoğurt (115 cc lik çay bardağı) 1 su bardağı irmik 2 su bardağından biraz fazla un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanil..

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi  Ev Yapımı Puding 01:28

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi Ev Yapımı Puding

Tatlı tarifleri sevenler için nefis aroması ile ev yapımı limonlu puding tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi oldukça kısa ve az sayıdaki malzemeleri ile nefis bir tat. Limon aroması ile de ferah bir tatlıdır...

Bazlama Tarifi 02:32

Bazlama Tarifi

Tavada Yumuşacık Bazlama Tarifi İçin Malzemeler 500 g un 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker 1 paket Pakmaya Ekşi Mayalı Ekmek Harcı 300 ml ılık su Hazırlanışı; 1.500 g un,1 tatlı kaşığı tuz,1 yemek kaşığı tozş..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Mini Torpil Kurabiye Tarifi 04:06

Mini Torpil Kurabiye Tarifi

Mini Torpil Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler; Hamuru için: 2 adet yumurta 1 su bardağından biraz az şeker Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt Yaklaşık 4, 5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Mu..

Fırın Sütlaç Tarifi 04:29

Fırın Sütlaç Tarifi

MALZEMELER 1 lt + 2 su bardağı süt, 1/2 çay bardağı pirinç, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 adet yumurta sarısı. ******************* Son günlerimiz siteyi yeni bir yüze kavuşturmaya uğraşmakla geçiyor..

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi 03:45

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi

6 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket Ülker Ducros acılı kanat terbiye çeşnisi 1 kg tavuk kanat Elma dilim patates için yarım çay bardağı kadar sıvı yağ 1 çay kaşığı Kırmızı pul biber 1 çay kaşığı karabiber yarım yemek kaşığ..

El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

Bel Bölgeniz Açıktaysa Çocuğunuz Olmaz. BUNU YAPARAK KİLO VEREMEZSİNİZ! Vücudu Temizleyen Sos Tarifi 44:42

Bel Bölgeniz Açıktaysa Çocuğunuz Olmaz. BUNU YAPARAK KİLO VEREMEZSİNİZ

02:01 Kitabı Okuyan Neden Gençleşiyor? 03:55 Vücutta En Çok Isı Kaybedilen Yer Neresidir? 10:38 Reflü Sorununu Nasıl Durdururuz? 12:45 Neden Yağsız Beslenmemeliyiz? 18:42 Detoks Kampı Ne Zaman? 21:01 Akşam Yemeğini Terk ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..