#Tiramisu tarifi kek İle tiramisu nasıl yapılır

Aşure Tarifi  Şekersiz Aşure Nasıl Yapılır 02:29

Aşure Tarifi Şekersiz Aşure Nasıl Yapılır

Malzemeler 3/4 bardak buğday 4 bardak su 1 bardak badem sütü 3 adet iri boy kuru hurma 10-15 adet kuru üzüm 1 çubuk tarçın 1 küçük havlıcan 1 tutam toz tarçın Üzeri için Bolca Nar Tarçın Ceviz içi..

Mini Hamburger Tarifi Nasıl Yapılır 06:51

Mini Hamburger Tarifi Nasıl Yapılır

Malzemeler: Zeytinyağı 1 adet kırmızı soğan 1 yemek kaşığı ekmek Kırıntısı 500 gram kıyma Tuz Karabiber 1 adet Yumurta 2 yemek kaşığı parmesan peyniri Burger peyniri Burger Ekmeği Domates Sos: 1 yemek kaşığı mayonez 1 t..

Un Kurabiyesi Tarifi Nasıl Yapılır 03:01

Un Kurabiyesi Tarifi Nasıl Yapılır

250 gr margarin 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı nişasta 4,5 su bardağı un (aldığı kadar)..

Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır El açması Börek Tarifi 10:29

Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır El açması Börek Tarifi

MALZEMELER 1 Demet Ispanak Peynir Pul Biber Tereyağ Un Gözleme hamuru..

El Açması Kat Kat İçli Kete Tarifi  Açma  Kete Nasıl Yapılır 05:03

El Açması Kat Kat İçli Kete Tarifi Açma Kete Nasıl Yapılır

Hamuru icin gerekli malzemeler: 1 kilo un 1 su bardagi ilik su 2 su bardagi ilik süt yarim cay bardagi siviyag 1 yemek kasigi tuz 1 paket yas maya Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 1,5 su bardagi un 3-4 yemek kasigi..

Güllaç Tarifi Güllaç Nasıl Yapılır 04:17

Güllaç Tarifi Güllaç Nasıl Yapılır

Malzemeler 12 adet güllaç yaprağı 3 litre süt 3 su bardağı toz şeker 1 paket vanilin 2 su bardağı ceviz içi Üzeri için: 8 adet çilek 8 adet taze nane yaprakları 4 yemek kaşığı toz antep fıstığı 4 yemek kaşığı ceviz içi..

Çikolatalı Pasta Kreması Tarifi Krema Nasıl Yapılır 01:53

Çikolatalı Pasta Kreması Tarifi Krema Nasıl Yapılır

Malzemeler 4 su bardağı süt 2 yemek kaşığı mısır nişastası 80gr bitter çikolata 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya Yarım su bardağı şeker 1 adet yumurta..

Mücver Tarifi  Mücver Nasıl Yapılır 03:32

Mücver Tarifi Mücver Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet kabak 2 adet yumurta (çırpılmış) 1 adet havuç 3 kahve fincanı un 1 demet taze soğan 1 demet dereotu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır 05:09

Elmalı Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Malzemeler 4 su bardağı un 3/4 su bardağı toz şeker 1/3 su bardağı yoğurt 1/3 su bardağı sıvı yağ 200 gram tereyağı 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu İç harcı için: 4 adet kırmızı elma (rendelenmiş) ..

Puf Puf Kabaran Poğaça Tarifi Poğaça Nasıl Yapılır 04:26

Puf Puf Kabaran Poğaça Tarifi Poğaça Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 su bardağı un (+aldığı kadar un eklenecek) 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvı yağ 5 yemek kaşığı toz şeker 1/2 yemek kaşığı tuz 1 paket (10 gram) instant maya İç Malzemesi İ..

Şekerpare Tarifi  Şekerpare Nasıl Yapılır 03:51

Şekerpare Tarifi Şekerpare Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 su bardağı pudra şekeri 125 gram margarin veya tuzsuz tereyağı 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı hindistan cevizi 1 paket vanilin 1 paket kabartma tozu 4 yemek kaşığı irmik 3 su bardağı un Üzeri için: 20 adet ..

Kereviz Yemeği Nasıl Yapılır  Kereviz Tarifi 03:01

Kereviz Yemeği Nasıl Yapılır Kereviz Tarifi

Malzemeler 2 adet orta boy kereviz 300gr parça et 1 adet soğan 2 adet patates 1 adet havuç 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası 4 yemek kaşığı sıvı yağ Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tu..

En Lezzetli ve Kolay Tacos Tarifi Köfteli Tacos Nasıl Yapılır 06:07

En Lezzetli ve Kolay Tacos Tarifi Köfteli Tacos Nasıl Yapılır

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)..

Peynirli ve Tahinli Açma Poğaça  Açma Tarifi  Açma Nasıl Yapılır 05:55

Peynirli ve Tahinli Açma Poğaça Açma Tarifi Açma Nasıl Yapılır

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)..

Aşure Tarifi - Aşure Nasıl Yapılır 06:14

Aşure Tarifi - Aşure Nasıl Yapılır

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)..

Taze Çökelek Nasıl Yapılır Tarifi 05:07

Taze Çökelek Nasıl Yapılır Tarifi

Evde taze çökelek yapımı hazırlanışı 3kilo Çiftlik sütü aldım güzelce kaynatıp yoğurdumu mayaladım olunca,bir gece dışarıda beklettim ekşimesini sağladım Çünkü taze çökelek ekşi yoğurtla yapılıyor mutlaka yoğurdunuzu a..

Kabak Mücver Tarifi  Mücver Nasıl Yapılır 02:01

Kabak Mücver Tarifi Mücver Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet orta boy kabak 5-6 adet taze soğan Yarım demet dereotu 10-15 say maydanoz 100gr beyaz peynir 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Kızartma için ayçiçek yağı 3 adet yumurta İlk olar..

 Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tarifi Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır 04:51

Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tarifi Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır

Mercimek Çorbamızın ölçüsü biraz fazla ama isterseniz yarım ölçü yapabilirsiniz, 12 kisilik Mercimek Çorbası için Malzemeler 2 su bardağı mercimek 2 adet orta boy havuc( çok büyükse 1 tane kullanın) 2 adet patates 2 a..

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere köfteli yoğurt kebabı tarifini paylaşıyoruz. Lezzetine doyamayacağınız köfteleri pidesi ve üzerine dökülen salçalı sosu ile enfes köfte kebabı tarifini sizlerde çok beğeneceksiniz. Kızartılmış ekmeklerin üz..

Ev Yapımı Dondurma Nasıl Yapılır- (nefis Dondurma Tarifi ) 06:59

Ev Yapımı Dondurma Nasıl Yapılır- (nefis Dondurma Tarifi )

Sıcak yaz günleri geliyor. evde günün her saatinde sizden dondurma isteyen minikleriniz mi var? Güvendiğiniz, kendi seçtiğiniz malzemelerle evde dondurma yapın. Ev Yapımı Gerçek Dondurma Tarifi İçin. Ev yapımı dondurma b..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Leopar Kek Tarifi 03:31

Leopar Kek Tarifi

Leopar Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Hazırlanışı; 1.Kek hamuru için 3 adet yumurta ve 1 su barda..

Mozaik Kek Tarifi 02:30

Mozaik Kek Tarifi

Mozaik kek görüntüsü ile klasik kek tariflerine benzese de lezzeti ile her zaman tam puan alan, tadı kıvamı yerinde ve vazgeçilmez keklerinizden olmaya aday bir kek tarifi. Bir kaç sene önce web sitemize eklediğim mozai..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Üçgen Kek Tarifi 04:07

Üçgen Kek Tarifi

Sunumu ile çok dikkat çeken puf puf yumuşacık kek. Pandispanya keki yumuşaklığında az malzemeli kek yapmak isteyenler için güzel bir tarif olduğunu düşünüyorum. Kolay bir kek yapmak isteyenler ufak dokunuşlar ile bu ha..

Piyano Kek Tarifi 03:09

Piyano Kek Tarifi

MALZEMELER Kek için; 2 yumurta, 1 çay bardağı şeker, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Keki ıslatmak için 1 çay bardağı süt. Krema..

Yumuşacık Portakallı Kek Tarifi 01:36

Yumuşacık Portakallı Kek Tarifi

Çay saatlerin vazgeçilmez lezzetli, yumuşacık kek tarifini kim sevmez ki? Kış ayları geldiğinde genelde yapılan kek tariflerinden bir tanesi olan portakallı kek. Mevsimi gelmişken miss gibi kek tarifi yapmazsak olmazdı. ..

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı 07:51

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı

Sizlere bu videomuz da vanilyalı puding ile dolgulu kek veya pasta nasıl yapılır yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Yapımı gayet kolay olan bu leziz pasta tarifini denedikten sonra hep yapmak isteyeceksiniz. Hem çocukl..

Browni Tadında Islak Kek Tarifi 09:16

Browni Tadında Islak Kek Tarifi

Çikolatalı Islak Kek Malzemeleri - Kakaolu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır? Çay saati tarifleri, Kek tarifleri Kakaolu Islak Kek Browni tadında ıslak kek tarifi Brovni ISLAK KEK MALZEMELER 3 tane yumurta (oda sicakligin..

Kokostar Kek Tarifi 04:26

Kokostar Kek Tarifi

Kokostar kek tarifinin malzemeleri; 3 adet oda ısısında yumurta 1, 5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı demli çay 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı silme kakao 3 su bardağı un İç malzemesi: 2 ade..