#Titanik gemisi

Dalgalı denizin ortasında kalan dev yolcu gemisinden ilk görüntüler 02:26

Dalgalı denizin ortasında kalan dev yolcu gemisinden ilk görüntüler

Norveç'te içerisinde bin 300 yolcu taşıyan ve motoru arızalanan cruise gemisi Viking Sky'ın yardım ikazları sonrası helikopterle tahliye çalışmaları başladı. Gemiden gelen görüntülerde mobilyaların savrulduğu, bazı camla..

Hz.Nuh'un Hayatı (Animasyon) 13:02

Hz.Nuh'un Hayatı (Animasyon)

Bu tarz videoların devamı için bu videoyu beğenerek, abone olarak ve paylaşarak bize destek olabilirsiniz. İyi seyirler dileriz...

Oruç Reis- Yunanistan'da İstifa Getirdi 01:25

Oruç Reis- Yunanistan'da İstifa Getirdi

Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerini sürdüren Oruç Reis sismik araştırma gemisi Yunanistan'da istifaya yol açtı. Oruç Reis kıta sahanlığımızı işaretleyip araştırmalar yapıyor” diyen Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in Ulusal ..

Barbaros- İçin Doğu Akdeniz'de Navtex! _ 01:24

Barbaros- İçin Doğu Akdeniz'de Navtex! _

İlana göre, geminin görevi 10 Ekim'den 9 Kasım'a kadar sürecek. Barbaros Hayreddin Paşa gemisi, Tanux-1 ve Apollo Moon isimli gemilerle Doğu Akdeniz'de Kıbrıs açıklarında ilan edilen bölgede sismik çalışmalarını yür..

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi 00:52

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi

Rusya, Suriye’deki askeri varlığını azaltma kararı aldı. Duyurunun ardından Suriye Genelkurmay Başkanı Ali Abdullah Eyüp, misyonunu tamamlayan Rus gemilerini ziyaret etti. Eyüp, Suriye’den ilk ayrılacak olan Amiral Kuzn..

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

Kış Testinde Yakalalan BMW X7 05:31

Kış Testinde Yakalalan BMW X7

BMW’nin yeni amiral gemisi ilk kez bu kadar net karşımızda. “Gerçekten mükemmel olacak.” BMW geliştirme ekibinin bu cümleyle tanımladığı X7 projesinde her geçen gün sona yaklaşıyoruz. Geçtiğimiz kasım ayı içerisinde kamu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

Yunanistan’ın göçmenleri ölüme terk ettiği dakikaların görüntüleri 00:59

Yunanistan’ın göçmenleri ölüme terk ettiği dakikaların görüntüleri

Ege'de sahil güvenlik gemisi ile açık denize getirdikleri göçmenleri bir lastik bota bindirerek bölgeden ayrılan Yunan askerlerinin göçmenleri ölüme terk ettiği anların görüntüleri ortaya çıktı...

Kardak’ta sıcak saatler! 03:04

Kardak’ta sıcak saatler!

Bodrum’a 2,5 mil uzaklıkta bulunan Kardak kayalıklarında dün yaşanan gerginliğin ardından bölgeye 1 savaş gemisi ve 1 hücum botu gönderildi. Gece gündüz devriye nöbetini sürdüren sahil güvenlik botları bölgede kuş uçurtm..

Korsanlar Türk şirketine ait gemiye saldırdı 02:18

Korsanlar Türk şirketine ait gemiye saldırdı

BİR TÜRK ŞİRKETİNE AİT KARGO GEMİSİ NİJERYA AÇIKLARINDA DENİZ HAYDUTLARININ SALDIRISINA UĞRADI. AZERBAYCAN UYRUKLU İKİNCİ MÜHENDİS YAŞAMINI YİTİRİRKEN, 19 KİŞİLİK MÜRETTEBATTAN 15'İ KAÇIRILDI. GEMİDE KALAN YARALI ÜÇ PERS..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Rusya Doğu Akdeniz'e Yığınak Yapıyor 00:54

Rusya Doğu Akdeniz'e Yığınak Yapıyor

Rusya'nın Baltık filosundan 4 savaş gemisi Doğu Akdeniz'e gönderildi. Aynı bölgede 12 gemi ve denizaltısı olan Rusya'nın Suriye yakınlarındaki askeri yığınağı dikkatleri çekti...

Dev gemi, balıkçı teknesine çarptı 01:35

Dev gemi, balıkçı teknesine çarptı

İSTANBUL BOĞAZI'NDA KORKUNÇ BİR KAZA YAŞANDI BİRKAÇ SAAT ÖNCE... 180 METRELİK DEV KARGO GEMİSİ, BİR TEKNEYLE ÇARPIŞTI... FACİADA İKİ BALIKÇI CAN VERDİ.....

Türk Gemisine Saldırı 02:26

Türk Gemisine Saldırı

UKRAYNA'DA, ODESSA LİMANINDA DEMİRLİ TÜRK GEMİSİ, YAĞMALANMAYA ÇALIŞILDI... ÜSTELİK BUNU YAPANLAR DA UKRAYNALI ASKERLERDİ... SİLAH DOĞRULTUP, GEMİNİN YÜKÜNE EL KOYMAK İSTEDİLER.. MÜRETTEBAT TÜRK BAYRAKLARIYLA DİRENDİ... ..

İşte İlk Görüntüler! Rusya'dan Flaş Moskova Paylaşımı 03:20

İşte İlk Görüntüler! Rusya'dan Flaş Moskova Paylaşımı

Ukrayna'nın Rusya'nın Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskova'yı vurmasının yankıları sürüyor. Rusya geminin battığını kabul ederken Moskova ile ilgili flaş bir paylaşım geldi...

KAĞITHANE DEPREMİNİN PERDE ARKASI 50:36

KAĞITHANE DEPREMİNİN PERDE ARKASI

ABD Savaş Gemisi ve HAARP..

  • STUDIO AS tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaptan Phi̇lli̇ps Türkçe Dublaj Hd Full Fi̇lm İzle 2:14:04

Kaptan Phi̇lli̇ps Türkçe Dublaj Hd Full Fi̇lm İzle

Kaptan Phillips filminin konusunda 2009 yılının Nisan ayında yola düşen MV Maersk Alabama adlı Amerikan kargo gemisi , Somali’nin doğu çevresinde korsanlar tarafından işgale uğrar . Bu durum Amerikalıların yaklaşık 200 s..

  • PengoTV tarafından
  • 5.930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaratık 3 1992 Film İzle 2:24:54

Yaratık 3 1992 Film İzle

Serinin 2’inci filmi Aliens’da bıraktığımızda Ripley, Bishop ve Newt uzay marinlerinin de yardımlarıyla birlikte uzaylı yaratıklardan kurtulmayı başarmış ve kendilerini dondurup bir uzay gemisi ile yola çıkmışlardı. Bu b..

  • PengoTV tarafından
  • 8.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volvo S90 Test Sürüşü 16:45

Volvo S90 Test Sürüşü

Volvo S90 D5 AWD testi yayında. Videonun sonundaki Volvo S90 hız testini kaçırmayın! Kendi kendine gidebilen yeni Volvo S90 ile ilgili merak ettiğiniz tüm cevapları bu testte bulabileceksiniz. Şimdiden iyi seyirler... D..

  • BETA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:13

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

John Cena Jr (23 Nisan 1977), Amerikalı profesyonel güreşçi, rapçi, aktör ve gerçek televizyon süperstarlarının gösteri sunucusudur. SmackDown markasında yaptığı WWE ile anlaşma imzaladı. Cena 1999 yılında Ultimate Pro W..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.357 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzaydan Gelen Fırtına Türkçe Dublaj İzle 1:49:07

Uzaydan Gelen Fırtına Türkçe Dublaj İzle

Artık dünya yaşanılabilir bir yer olmaktan çıkmıştır nedeni ise güneş patlamalarıdır ve çok ani iklim değişikliklerine neden olmaktadır. Dondurucu soğuklar birden kavurucu sıcaklara dönüşüyor. Dünya üzerinde insanların y..

İki Kafadar Türkçe Dublajlı Teaser 00:27

İki Kafadar Türkçe Dublajlı Teaser

Bobi düzenli bir hayat sürmeyi seven bir kunduzdur. Hayatı kontrolü altında rutin bir şekilde ilerlemektedir. Ta ki bir gece Max ile tanışana kadar. Max macera tutkunu olan bir kedidir. Max, bir gece gökyüzünde bir cisim..

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yarattı 01:59

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yara

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yarattı Türkiye'nin hamlesi sonrası Yunanistan Ordusu alarma geçti, Miçotakis telefona sarıldı Akdeniz'de sismik arama yapmaya hazırlanan Oruç Reis gemisi..

6 bin tonluk iki gemi, 1600 araç lastiği kullanılarak suya indirildi 06:12

6 bin tonluk iki gemi, 1600 araç lastiği kullanılarak suya indirildi

Yalova'nın Altınova ilçesinde Norveçli bir firma için üretilen her biri 6 bin 200 ton ağırlığındaki iki yolcu gemisi, 1600 araç lastiği üzerinde 4 günlük çalışmayla suya indirildi. Tersan Tersanesi, Norveçli firmayla an..

Çanakkale Boğazı açıklarında gemi kazası 01:02

Çanakkale Boğazı açıklarında gemi kazası

Çanakkale Boğazı açıklarında, iki geminin çatıştığı bildirildi. Alınan bilgiye göre, Rusya'dan Mısır'a giden 225 metre boyundaki buğday yüklü Marshall Adaları bayraklı M/V Levantes gemisi ile Fas'ın Jorf Lasfar Limanı..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 2 yıl önce
CIA Raporlarında Yazıyordu‼️ GAP BÖLGESİ DİKKAT‼️ 31:05

CIA Raporlarında Yazıyordu‼️ GAP BÖLGESİ DİKKAT‼️

????Deprem Bölgesine “Kılık Değiştirip girebilirler‼️ Çok DiKKAT‼️ ????Seçim Mayıs ayında olmamalı‼️ ????Bin yıl öncenin fayı aktif‼️ ????Bin yıl önceyle, bugünün fayı birleşti. ????Peş peşe depremlere neden olabilir‼️ ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 2 yıl önce