#Tnk aşk her yerde müzik dinle

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım 03:16

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım

Kendime Sardım; Bana tek bir güzel şey söyle Gitmeden önce, yeter Hatalarımı görme Gün bitmeden ayrıl, dönme İstemem artık öpme öpme dudağımdan Kalan ağlar, giden gülsün de Kaldı gönülde, kocaman keder Yalanlarını bile..

Metin Levent - Sen Yan 04:01

Metin Levent - Sen Yan

Sen Yan şarkı sözleri ile Elimde güz gülleri var Umrumda değilki bahar kaç geceyi sabah ettim yar sanki haberin mi var Kaç geceyi sabah ettim Yar sanki haberin mi var Ya bu İstanbul ya da ben Bu akşam birimiz gide..

Sera Savaş - Böyle Kalma 03:41

Sera Savaş - Böyle Kalma

Böyle Kalma şarkı sözleri ile Dürüst olacağım kaldıramadım Seni soracağım dayanamadım Bir yere kaçacağım hatırlayamadım Birkaç şey yazacağım anlayamadın Biraz uyusam belki şimdi Seni görürüm belki bir yerde Bir şey ol..

Meşrep - Soluk Pembe Elbise 04:22

Meşrep - Soluk Pembe Elbise

Meşrep - Soluk Pembe Elbise Dinle SOLUK PEMBE ELBİSE Tanıdık yüzlerden kaçıyorum Kendimi gizliyorum Tanımadık yüzlerde seni arıyorum Ayrılık bu kadar sıcakken her yerde seni bulmaya çalışıyorum Bulduğum an ne yaparım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz 04:43

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ya Hep Ya Hiç Sevgilim Ya Seninle Ya Sensiz Olamaz Başka Biri Ya Seninle Ya Sensiz İstersen Öldür Beni İstersen Güldür Beni Gün Gibi Güneş Gibi Ya Seninle ..

Nicki Minaj - No Frauds (feat. Drake & Lil Wayne) 05:24

Nicki Minaj - No Frauds (feat. Drake & Lil Wayne)

Nicki Minaj - No Frauds (feat. Drake & Lil Wayne) Şarkı Sözleri [Intro] M-M-Murda [Pre-Hook: Nicki Minaj] I don't need no, frauds I don't need no, drama when you call I don't need no, fake Soon as I wake up keep an eye ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Sezai - Kafası Kendinden Bile Güzel 03:04

Halil Sezai - Kafası Kendinden Bile Güzel

kalbi aşk geçirmez yarası zırhlıdır gülüşünde birşey var hep içime dokunur bir derdi var her halinden belli anlatmıyor, anlatsa kurtulur kalbi aşk geçirmez yarası zırhlıdır gülüşünde birşey var hep içime dokunur bir der..

  • Candy tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kehlani - The Way feat. Chance The Rapper 04:23

Kehlani - The Way feat. Chance The Rapper

[Verse 1: Kehlani] You so damn important Everything you do shows me you know it Behind it all you are the motive Don’t tell you enough, but baby I'll show it, show it He say the king where he come from Take a young queen..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serhat Aydın - Misafir 03:46

Serhat Aydın - Misafir

Misafir şarkı sözleri ile Günün her saati her dakikası Seninle doldu taştı aklımın duvarları İlk gördüğüm günde anladım İçimdeki yarım kalanları tamamladım Görmüyor musun duymuyor musun Senin için çarpan yüreğimi E..

Inso - Yaktım 02:55

Inso - Yaktım

Inso - Yaktım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşıyorum, yeni sorunlar da Yakışmamış hiç bunu fark ederim ağa Bir gün devranım döner ve beni bulur para Belki üzerime yakışır Dolce & Gabbana Rahat hislerimin,yarısıysa şu ..

Aleyna Tilki - Nasılsın Aşkta 02:58

Aleyna Tilki - Nasılsın Aşkta

Aleyna Tilki - Nasılsın Aşkta Müzik Dinle Şarkı sözleri Bu nasıl aşk Bu nasıl yaz Bu nasıl bir heyecan Eskidendi kalbim transparan Dipteydim, koyuydum, soğuktum yani ben Isındı kalbim senleyken Kimseye sorma Aşkla a..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Yener - Bela 02:45

Hande Yener - Bela

BELA Düşününce kayboluyorum Yollarımı kaybediyorum Kayıt dışı o anlar Gel diyor bana uzakların Sana yok ki yasaklarım Beni kim görse anlar Sen baya bela belasın Bela bela Bela belasın bela bela Fena fenasın fena f..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Tuğçe Pala - Tuzak 04:36

Tuğçe Pala - Tuzak

Şarkı Sözleri: Kalmasın söylenmemiş söz sakınma sözlerini Bu sessizlik anlatamaz hele ki gözlerini Zor olan güzeldir demiştin ben de zor olanı seçtim Aşk da benim aşık da ben beni sevmenden geçtim Yasak ol günah ol Düş..

Taner Yonka  - Dans Şarkımız 04:12

Taner Yonka - Dans Şarkımız

Dans Şarkımız şarkı sözleri ile Adını kalbime yazdım sensiz anlamsızdım Hoşgeldin hayatıma kalbimi kapatmıştım Bu bizim aşk şarkımız Bu bizim dans şarkımız Bu bizim aşk şarkımız Bu bizim dans şarkımız Seni seviy..

Ceyhun Bilgiç - Seni Alanlar Olmuş 05:18

Ceyhun Bilgiç - Seni Alanlar Olmuş

Seni Alanlar Olmuş şarkı sözleri ile Aşk, Dudaklarından yitip gitmiş, Ey sevdam sen kendinden eksilmişsin Katran tadı dudaklar, Dudaklarına değmiş, O zümrütlerine göz diye bakanlar olmuş. And içmiştik, iki mevsim ö..

Yirmi7 - Saklambaç Assets 03:38

Yirmi7 - Saklambaç Assets

Saklambaç şarkı sözleri ile Gözlerinde kayboldum Buldum kendimi deli doluyum Âşık olmuş olabilirim Seni ilk gördüğümden beri Doğru mu yanlış mı söyle Hatalarım olduysa affeyle Bir gün geçer içindeki öfke Barışır s..

Serkan Kaya - Sevemiyorum 04:35

Serkan Kaya - Sevemiyorum

Serkan Kaya - Sevemiyorum Dinle Aşk Ne Demek Bilen Var Mı?' isimli albümüyle bütün dikkatleri üzerine çeken Serkan Kaya, Poll Production by Polat Yağcı markasıyla yayınladığı albümünün ilk video klip çalışmasını Kemal Ba..

  • Candy tarafından
  • 1.997 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam 04:00

Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam

Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu giz Yokluğun da, sen de varsa, sen bu evde Ayrılmam, sarılı..

Hayvanlara Ninni Söylemek 01:19

Hayvanlara Ninni Söylemek

Bir ninni söyle anne Uyumak ne zor sensiz Geceler emanet sessiz Şefkatsiz kollarda Uzat bana elini anne Duramam ayakta sensiz Hayat zor eller tekinsiz Kirlenmiş yalanlarla Belki gözyaşı yoktur Gittiğim yerde ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Edis - Olmamış Mı_ 03:44

Edis - Olmamış Mı_

Sözler: Olmamış mı? Yanmış soğuk biri Önümde hırs küpleri oyuncak oyuncak Kırmak da zor değil Sabır taşı bizle mi ömür boyunca Baştan anlat Nedir bana yararın Savaş mı andın Ne kaybedip ne aldın Yalnız kalınca öyle U..

Yonca Evcimik  Bandıra Bandıra 03:54

Yonca Evcimik Bandıra Bandıra

Oturup da konuşamadık seninle Düşünüp de taşınamadık doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmışken Başka aşklar senin neyine Bakışıp da görüşemedik seninle Uzanıp da erişemedik doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmış..

Athena - Kime Ne 03:50

Athena - Kime Ne

Yasaklanmış dört bir yanımız Yol vermiyor kör duvarlar Kalmadı anlamımız,sen gidince İsyanım yok can acıtana Benim derdim başka Uzakta bir yerde,sen gidince Aklına geliyorsam eğer Kendini görüyorsan bende Yorma..

Mikroplar Elden Ele - Çocuk Şarkısı 02:33

Mikroplar Elden Ele - Çocuk Şarkısı

Mikroplar Elden Ele Çocuk Şarkısı Dinle EBA'nın hazırlamış olduğu videolardan biridir, bunu çocuklar ilgiyle izliyorlar.Okul öncesinde çocuklara temizlik etkinliğine destek olabilecek güzel bir çalışma.Bayılıyorlar ve la..

  • PengoTV tarafından
  • 5.537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

Ekin Yelboğa & Sansür - Gömüldü Maziye 02:32

Ekin Yelboğa & Sansür - Gömüldü Maziye

Hayatın adaleti, her zaman giden kazanır, Böyledir bu çok değer verirsen, sevgisi azalır, Başka yerde, başka kolda, aşk öylemi yaşanır, Onca güzel günleri, bi elvedaya sığdırır, Bugün seninle düşlediğim hayallerimle uyan..

Erol Evgin & Sıla  Ateşle Oynama Video Klip 04:54

Erol Evgin & Sıla Ateşle Oynama Video Klip

Ateşle Oynama Sözleri: Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin ..

Kalbim Beşiktaş  - Beşiktaş Marşı 03:27

Kalbim Beşiktaş - Beşiktaş Marşı

KALBİM BEŞİKTAŞ Her köşende zaferler şampiyonluklar, Her taşında Şeref Bey hatıramız var, Uçurumlardan derin kalbimizde yerin, Yalnız kalmayacaksın sonsuza kadar. Yıllara yenilmedik buradayız işte dimdik Tarihi bir dah..

  • OFSAYT tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce