#Tnk aşk her yerde müzik dinle

Furkan Durgun - Yaramaz 02:35

Furkan Durgun - Yaramaz

Yaramaz şarkı sözleri ile Zor geldi bu günü yaşamak Bıraktım herşeyi yine soluma Dediler mi bu cocuk sana yaramaz Bosver gitsin herşeyi kenara Üstüme dusecek mi neydi Terbiyesize sen yine boyun eğdin eğdin Simdile..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Erdoğan Özsaygılı Feat. Genco Arı - Olabilir Mi 03:35

Erdoğan Özsaygılı Feat. Genco Arı - Olabilir Mi

Olabilir Mi şarkı sözleri ile Bir eylül akşamında döküldü yapraklar Herkesin gönlünü kapladı sonbahar Bir eylül akşamında döküldü yapraklar Herkesin gönlünü kapladı sonbahar Her nefes alışında her bakışında Beni kendi..

Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne 05:35

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne

Senden başka yar bilmem ömür boyu gözüme Bak de yeter bakarım başım gözüm üstüne İster aşk denizine ister hicran gölüne Ak de yeter akarım başım gözüm üstüne Yılda bir olsa bile seviyorum de hele Senden gelmişse eğer se..

  • Candy tarafından
  • 2.758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var 03:56

Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var

Haydi çabuk seni beklediğim zaman Her saniye bin asır El ele göz göze dizlerine yattığım Zaman her şey benim Senle benim arama girecek olanın Ölümü yakındır Kendi canın isterse gidersin Ama benim canımı çok acıtır..

Orhan Gencebay - Dilenci 06:04

Orhan Gencebay - Dilenci

Sevmek çok zormuş Sevmemek çok zor Sevilmemek çok zor Sevdim ama sevildimmi Bilemiyorum Ağlamak çok zor Ağlamamak çok zor Ağlayamamak çok zor Hergün seni kaderimden dileniyorum Bir dilenciyim senden aşkı dilene..

Meltem Erensoylu - Hey Ya 03:15

Meltem Erensoylu - Hey Ya

Hey Ya şarkı sözleri ile Korkma çekinme senın ılacın bende Baharım uyumustu senınle actım yıne Aşk bır fırtınadır yaşanır mı sessızce Öpüşürken meltemdir deprem olur sevişince Ille sen ılle Sahıp cık bu delıye Ille s..

Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..

Zeynep Casalini - Bu Yaz 04:11

Zeynep Casalini - Bu Yaz

Bu Yaz şarkı sözleri ile Bir sen bir ben bir oda otelden Ne güzel olurdu Yüzsem gezsem yine sana dönsem Ne güzel olurdu Mavi sulara dalıp çıksam Yıldıza aya bakıp yatsam Evde bırakıp her şeyimi tatile çıksam Geldi yine..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
OneRepublic - Counting Stars 04:43

OneRepublic - Counting Stars

Counting Stars Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been praying hard, Said, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be count..

  • PengoTV tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seksendört - Sarhoş Gibiyim 03:30

Seksendört - Sarhoş Gibiyim

BİR SEVDA ÇÖLÜNDE BIRAKTIN BENİ KANADI KIRILMIŞ BİR KUŞ GİBİYİM DÖNÜP DE BAKMADIN BİR GÜN HALİME SOKAĞA ATILMIŞ BİR TAŞ GİBİYİM O ESKİ HAYALİN HER AN KARŞIMDA GÖZYAŞLARIM ÇAĞLAR HER ANIŞIMDA AYRILIK ŞARABI GÖNÜL T..

Pink Floyd - Frank Zappa 02:10

Pink Floyd - Frank Zappa

Frank zappa (guitar) Tony duran (slide guitar) George duke (tack piano) Sal marquez (trumpet, vocals) Chris peterson (vocals) Joel peskin (tenor saxophone) Mike altschul (baritone saxophone, piccolo) Erroneous (electric ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum 03:50

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum

Her kelime yalan Her yürek vefasız Can üzgün, perişan Can suskun, kararsız Çek git diyor şeytan Git sessiz sedasız Ve… Gittiğin zaman Sanma ki ağlayıp sızlarlar ardından Ben bu dünyadan, Dosttan düşmandan Aldım payımı, ..

Adele Laurie Blue Adkins - Hello 06:06

Adele Laurie Blue Adkins - Hello

Hello, it's me I was wondering if after all these years You'd like to meet, to go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing Hello, can you hear me? I'm in California d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meghan Trainor - Credit 02:51

Meghan Trainor - Credit

MEGHAN TRAINOR LYRICS Credit Lately I'm feeling stupid and crazy 'Cause I saw him with his new baby And he treats her like she's the one It's not that I want him back Ain't trying to be mean But I bought him brand ne..

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin 02:50

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin

Yollarımız burada ayrılıyor Artık birbirimize iki yabancıyız Ne kadar acı olsa Ne kadar güç olsa Her şeyi evet her şeyiunutmalıyız Hiç yaşamamışcasına, hiç sevmemiscesine Unutursun o günlerimizi gecelerimizi 0 gün..

Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Tuna Kiremitçi & Gülay - Varsın Bu Dünyada 04:00

Tuna Kiremitçi & Gülay - Varsın Bu Dünyada

Tuna Kiremitçi: Bir gün kederle bir gün neşeyle Bir seslenişle varsın bu dünyada Gördüklerinle görmezden geldiklerinle Baktıklarınla hayata Gülay: Sevdiklerinle yandıklarınla söndüklerinle Varsın bu dünyada De..

Fifth Harmony - Work from Home ft. 03:39

Fifth Harmony - Work from Home ft.

Lyrics: I ain't worried bout nothin I ain't wearin na nada I'm sitting pretty, impatient But I know you gotta Put in those hours Imma make it harder I'm sendin pic after picture Imma get you fired I know you're always on..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey 02:51

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey

Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey şarkı sözleri ile Mutluyum varsa yanımda çayımla sigaram Çok acıtsa da bitmiyor şu hayatla makaram Derler her şey anlamsız ve buymuş anlamı Görece her şey zaten zamansız, herkes yaşar anı Ya..

Berksan - Gelme Gelme 04:04

Berksan - Gelme Gelme

Berksan - Gelme Gelme Şarkı Sözleri Rüzgarın sırtına binmiş bir tüy gibi Ne yönüm ne yolum belli Kayboluşum yokluğum Çaresiz düşen bir damla yağmur gibi Kurumaya yenik yüreğim Tükenişim yokluğum Her hüznüm saklı bakamam ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.490 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halit Bilgiç - Bu Kente Bir Daha Gel ( 2020 YENİ ) 04:44

Halit Bilgiç - Bu Kente Bir Daha Gel ( 2020 YENİ )

Bu kente bir daha gel Yağmurları da getir Uyandır umudumu Sevişen sözler ile Heybende oyun getir O sıska çocuklara Biraz da gülüş olsun Bahara, kadınlara Sonra ekmek olalım olur mu? Acısı acıkana Ama unutma beni Sarıl..

Halit Bilgiç - Bulamadım ( 2021 ) YENİ 03:27

Halit Bilgiç - Bulamadım ( 2021 ) YENİ

Seni sordum dağlarıma Esen deli rüzgarıma Gökte uçan turnalara bulamadım bulamadım Bulamadım bulamadım Yar ben seni bulamadım Her yerde seni Aradım Ama seni bulamadım Açtım ellerimi göğe Tanrı'dan seni diledim Herkest..

HiraiZerdüş - Ölüyoruz bir köşede 03:30

HiraiZerdüş - Ölüyoruz bir köşede

[ Şarkı sözleri ] Kuşlara inandık Kanadımız kırıldı Koynuna düştük Yalancı bir baharın Bir sele kapıldık Nasıl da harcandık Şimdi iki ayrı Dar ağaca bağlandık - Bak anılar el olmuş her biri bir yerde Ölüyor..