#Tnk aşk her yerde müzik dinle

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır 03:17

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır Dinle Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bi çocuk gibi Sen güzel kadın, hiç mi mutlu olmadın Hiç mi sevmedin, hep m..

Avicii - Wake Me Up (Official Video) 04:32

Avicii - Wake Me Up (Official Video)

Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where it starts They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life..

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Murat Boz - Can Kenarım 04:09

Murat Boz - Can Kenarım

Can Kenarım şarkı sözleri ile Bir yanarsın, bir sönersin Aşk mıdır adı nedir bilmem? Kırılırsın, darılırsın Razıyım her cümlene dünden Ölürüm uğrunda bilmem Ne kadar umrunda Beni sen yok ettin Hani gül misali soldum ..

Melodi - Bir Yaz Gecesi Rüyası 03:07

Melodi - Bir Yaz Gecesi Rüyası

Bir Yaz Gecesi Rüyası şarkı sözleri ile Kalp iflah olmaz bi pollyanna Aşk cesurları sever Sen varsan yakınım her uzağıma Bi konum at bana yeter Akılda yokken birden olanlar Ah şu kader Bağlayınca koparamazsın Bu ..

Çağan Şengül  Bir Deli Hasret 04:44

Çağan Şengül Bir Deli Hasret

Sen eskiden güzel bakardın gözlerime Sen eskiden anardın beni kurduğun her cümlede Şimdi içi boş bir rüya bıraktın ellerime Kaçamadım kurtulamadım Hayalin her zaman peşimde Sesini duymaya ihtiyacım var Bu deli hasrete it..

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video) 04:23

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana sakın anlatmayın inanmıyorum Bu ezbere bu demode cümlelere Beni ikna edemiyor hiçbir cevap Hiç aldırmıyorum bu gülmelere Karşıyım her şeye karşıyım var mı? Rabbim adaletin bu kadar mı? Karşıyım ala..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi) 03:54

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi)

TANRIM (Şarkı Sözleri) Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır hep kaçardım aşık olmaktan Bir anda oldu olmaz dediğim her şey Bilseydim seni böyle sevmezdim Tanrım nerden sevdim nerden düştüm bu belaya Yandım isyan ettim..

Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası 04:14

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası

Ah Bir zaman hatası anladım Yanlış yerde yanlış bir kadın Sevgilim farkındaydım İstediğin gibi olamazdım Affet ne olursun Üzülme hemen unutursun Gitmek zorundaydım Kendimi bıraksam da ruhum kaçar Bu gönül divane her aş..

Semiramis Pekkan  Bana Yalan Söylediler 03:57

Semiramis Pekkan Bana Yalan Söylediler

Bir aleme indim yalnız, Yerde toprak, gökte yıldız. Bir yan susuz bir yan deniz. İki el, bir baş verdiler, Bir çift göz ağlar da güler. Dört bir yanda benim gibiler. Doğru söz içinmiş diller, İşte kalbin sev dedil..

Bir Sarmaşık Olsaydım Tarık Akan 01:57

Bir Sarmaşık Olsaydım Tarık Akan

bir sarmaşık olsaydım, sıkıca tutunsaydım bir yere. sökülüp atılmasaydım, köklerimi salsaydım derinlere. bir sarmaşık olsaydım, dolasaydım gövdemi döne döne. günlerce aynı yerde kalsaydım, hareketsizlikten uyusaydım. b..

Berksan Ve Hande Yener - Haberi Var Mı [BASS BOOSTED] 03:19

Berksan Ve Hande Yener - Haberi Var Mı [BASS BOOSTED]

Türkçe bass boost parçaları keyifle her yerde dinleyebilirsiniz..

Yamaç Paraşütünde Saz Çalıp Türkü Söylemek 00:48

Yamaç Paraşütünde Saz Çalıp Türkü Söylemek

Kayseri'de, ses sanatçısı Ayfer Zenginsöz, yamaç paraşütü pilotu arkadaşı Özlem Bağ ile gerçekleştirdiği uçuşta, gökyüzünde bağlama çalarak 'Şafak söktü Sunam uyanmaz', 'Haydar Haydar' ve Hangimiz Sevmedik' parçalarını s..

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sagopa Kajmer - 366.Gün 03:57

Sagopa Kajmer - 366.Gün

---366.GÜN--- 1.RAP Kurulu bir makinayım ,ya arıza yaparsam? İstemediğim halde ya devrelerimi yakarsam ? Dik durmam gerek,ya yere yıkılırsam? Ya bir çuval inciri mahveden ben olursam? Bir daha düşünecek olsam aynı yan..

  • PengoTV tarafından
  • 2.027 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Pilates Topu ile 12 Dakikada Yağ Yakan - Kilo Verdiren - Göbeği Eriten Egzersizler 04:38

Pilates Topu ile 12 Dakikada Yağ Yakan - Kilo Verdiren - Göbeği Erite

12 dakika + Pilates Topu ile 8 Etkili Hareket + Canlandırıcı Müzik = Yağ Yakım İster evde, ister spor salonunda, her yerde yapabileceğiniz 12 dakikalık bu muhteşem program sayesinde siz de hedeflediğiniz kiloya ulaşabili..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilan Polat - Enercii 02:50

Dilan Polat - Enercii

Eğlendiriyor beni dedikodularınız Yüzüme gülüp ardımdan konuşmalarınız Ne gözünüz tutar ne de beddualarınız Çekemeyenler parti kursa kazanırsınız Görüyorum her köşe başında taklitimi Utanmadan bir de soruyor benziyoruz ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 10 ay önce
MFÖ - Ele Güne Karşı 04:13

MFÖ - Ele Güne Karşı

Arayıp sormasan da unuttum seni sanma Dünya bir yana sen bir yana Aşık ettin beni kendine sonra da terkettin gizlice Aradım seni her yerde hiç kimselere soramadım Bekledim dön diye dönmedin bile bile Bile bile sevd..

Evanescence - Bring Me To Life 04:12

Evanescence - Bring Me To Life

Without a soul, my spirit sleeping somewhere cold Cansız bir şekilde, ruhum soğuk bir yerde uyuyup duracak, Until you find it there and lead it back home ta ki sen onu bulup ait olduğunu yere geri döndürene dek! ..

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı 01:24

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı

SAR SAR MAKARA (ÇOCUK ŞARKILARI, ŞARKI SÖZLERİ) Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz On kilo pekmez yala yala bitmez Beşi sana kardeşim..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail Altunsaray - Asker Kınası 05:01

İsmail Altunsaray - Asker Kınası

İsmail Altunsaray - Asker Kınası Sözleri Dinle: Dün gece rüyamda yavrumu gördüm Yün çorap istedi, o sabah ördüm Zarfa, Şırnak yazıp, postaya verdim Askerin anası, erinmez imiş. İzinden dönerken gününü saymış Az değ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Adrian - Duydum Ki Unutmuşsun (Official Video) 04:09

Cem Adrian - Duydum Ki Unutmuşsun (Official Video)

Söz: Hüseyin Turgut Yarkent Müzik: Selahattin Altınbaş (Editör: Median Müzik Edisyon) Düzenleme: Cem Adrian Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden sana ak..

Müslüm Gürses - Yalan Oldu 04:46

Müslüm Gürses - Yalan Oldu

lk defa bu gece düşünmeden uyudum İlk defa bu gece rüyalarımda yoktun Anladım ki bana kendini unutturdun Ne gözlerin ne sözlerin kaldı aklımda Ne hayalin ne maziler ne de bir hatıra Yalan oldu gördün ya aşk da sevda da ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Sahte 04:30

Yalın - Sahte

Siyahına pembe inandırılmış birliktelik Gündüzüne mumlar yaktırmış emanet aşk yenik Ben ki sıcaklığın heveslisi Ben ki gözyaşımın katili Terk edip gururumu ağlıyorum şimdi Sahte sahte Herşey sahte Kalp yenik akıl..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Funda Arar - Unutur Mu Bir Kadın 03:37

Funda Arar - Unutur Mu Bir Kadın

Funda Arar - Unutur Mu Bir Kadın Şarkı Sözleri Aşk yaralı ayrılık çiçek açtı Gözlerim bulut bulut yokluğunda Ten sana hasret ellerim üşümüş bak Sözlerin yüzük parmağımda Ah ne kadar zor anılar içimde çağlayan Duy beni se..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzzet Yıldızhan - Ben Burdayım 04:34

İzzet Yıldızhan - Ben Burdayım

Sen ne yaparsan yap ne söylersen söyle Aşk yemin sevmez inansa bile İnadına inadına sor kabullenmez kalbim Aşk veda etmez hala sevene Kaç kere sövdün kim bilir kaçırdığım fırsatlara Öyle büyük bir imtihan ki bu ipin üst..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suat Ateşdağlı feat. Gökçe Kırgız - Son Rötuş 03:52

Suat Ateşdağlı feat. Gökçe Kırgız - Son Rötuş

Sorma ille de sorma Bu aşk tanımı tutmuyor Susma kapıda durma Böyle ayrılık başlıyor Bu aşk kalıba sığmadı Bütün sözlerin yalan mıydı Giderken söylediklerin İnan hiç yakışmadı Bu son rötuş ilacım olmadı Benim derdi..

Ahmet Yalçın - Acele Acele 03:01

Ahmet Yalçın - Acele Acele

Gözlerim doldu yine Gidişlerin acele acele Sevdiğim bak bir söyle Yaşadığımız aşk değil de ne ? Yine olduk kördüğüm Akıl karı değil gördüğüm Sevmek bu sanıyorsan eğer Gördüğüm ya savaş ya zulüm Yine özlemim gözle..