#Tnk aşk her yerde müzik dinle

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili, En Sevgili, Ey Sevgili Uzatma Dünya Sürgünümü Benim Ülkendeki Kuşlardan Ne Haber Vardır Mezarlardan Bile Yükselen Bir Bahar Vardır Aşk Celladından Ne Çıkar Madem Ki Yar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.960 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Simge - Kamera 04:53

Simge - Kamera

Bendim bugüne dek aklıma geleni ve Hoşuma gideni yapan oluruna bırakan Çal benim için hadi gerisi gelir Günü yaşa sakın ola dünü takma Bana bak bana bak dönüp hadi bana bak Kimileri diyo’ bi’ de şuna bak, buna bak Biril..

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir 06:19

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir Mustafa Demirci – Dem Bu Dem ilahisi Firkatin nariyle gönlüm yan olur, püryan olur, Varlığın zevk-u sefadır, yokluğun giryan olur. Ay yüzün gören gözlerim mest olur, hayran olur, Yakma ey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio ) 03:39

Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio )

SEVİYORSUN INSAN BİR KEZ KAYBOLUNCA HERŞEY KARMAŞIK GELİR YA GÖZÜNÜN ÖNÜNDE DURSA ONU BİLE ZOR GÖRÜR YA BİR AN ÖNCE VAZGEÇELİM KÜS KALAN HUZUR BULAMAZ YOL YAKİNKEN DÖNMEYENLER İFLAH OLMAZ ASK ASLA YENİLMEZ BÖYLE GELMEZ ..

Seksendört - Söyle 03:18

Seksendört - Söyle

Geldiği gibi gidiyor, biri gaflete düşüyor Yine kapımda hasreti, bu mu adaleti Bu beni kahrediyor Böyle bitmeyi haketmedik, sorun neydi ki çözemedik Yine çoğaldı sancılar, sevinir yancılar Bu beni kahrediyor Of ço..

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD 04:39

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD

İçimde bir sıkıntı var Akşam çöktü ondan mı Seni görmeseydim yoklar mıydı bilmem Bu hasret ağrısı Davetsiz bu hayatın mutlaktır oyunları Kaybettik mi yoksa kazandık mı Ben sustum cevabını Seni görmeseydim yoklar mıydı bi..

Ayşe Özyılmazel - Sabıkalı (Official Video) 04:44

Ayşe Özyılmazel - Sabıkalı (Official Video)

Ayşe Özyılmazel - Sabıkalı İki düşman gibi ölümüne kızgın Bir birimize karşı Nasıl bir mücadele verdiğimi Bir sor yokluğunun telaşı Seni unuturda soğursa kalbim Başkası avutabilir Bir gün gelipte kalmazsa Tek bir ..

Nancy Ajram- Mestaneyak -Bekliyorum Seni Sevgilim -Türkçe Altyazılı-نانسي عجرم - مستنياك 03:24

Nancy Ajram- Mestaneyak -Bekliyorum Seni Sevgilim -Türkçe Altyazılı-نا

Arapça çok aşk Şarkısı : haydi Seyredelim :-D Bekliyorum Sevgilim Şarkı Sözleri: Sevgilim , Ne kadar gitsen , ne kadar uzaklaşsan Ne kadar kabolsan da Ey ruhum benden... Yakınsan bana. Yolculuğun ne kadar uzarsa uzasın b..

Gülben Ergen - Bay Doğru 04:14

Gülben Ergen - Bay Doğru

Bir defa aşktan soğuyunca muhtemelen çok zor, Bir daha sevmek istemiyorsun. Hele senle aşk değil bu çok kurallı bir okul, Sevmedikçe kaytarıyorsun. Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey ..

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle 1:25:24

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle

Kamyon şoförü İlyas (Kadir İnanır), İstanbul'dan Asya'nın (Türkân Şoray) kaldığı köye gelir. Birbirlerine aşık olup evlenirler. Çocuklarının adını Samet koyarlar. İlyas, kamyoncu olduğu için sık sık yollara çıkar ve Asya..

  • Film İzle tarafından
  • 24.584 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Roma Tatili (1953) Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:07

Roma Tatili (1953) Türkçe Dublaj Film İzle

Bir ülkenin güzeller güzeli genç prensesi olan Ann, uzun bir Avrupa seyahatine çıkar. Roma'ya vardığında ise sahip olduğu hayattan iyice sıkıldığını fark eder. Gereksiz protokoller, sahte nezaketler ve prenses olmanın ..

  • Film İzle tarafından
  • 10.456 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana 04:48

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana. Deli yağmurla ıslandım sana. Dök içimi kendinden bana. Ellerindi ellerin ısıttığı yüreğimi, Ne olur dur, Dur yalan söyleme asığım sana. Yollardı beni ayıran, hasretindi beni yaralayan..

  • Cowboy tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seden Gürel - Bi Bulsam 05:09

Seden Gürel - Bi Bulsam

Bile bile çıktım yola, acıyor canım hala Yanlış bende mi acaba? Bi bulsam, bi de emin olsam Bile bile vurdum yola, acıyor içim hala Bunlar gibi dostun varsa Boşver başka düşman arama On kere, yüz kere, bin kere d..

Bengü - İki Melek 04:08

Bengü - İki Melek

Etiket olmasın, bu ara yalnız gez, Korkun olmasın dayanırım son kez Özrü olmayan yaralı aşklara, Darılasım çok var İpini çek bırak raconu kendin kes Geçti son durak bu ara gergin gez El utandıran o deli aşklara Özenesim..

Bengu - Korkma Kalbim HD 05:25

Bengu - Korkma Kalbim HD

Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kal..

Bengü - Hodri Meydan 03:46

Bengü - Hodri Meydan

Hiç alışma öyle güle güle senin olmadım Kayboluşta böyle gide gele beni bulmadın Dönde bak ve sor o yüreğine kaç yalan sığar? Vazgeçilmezim sana bu sözüm senle dolmadı Yine de ağladım İçimi yaka yaka aldım Canıma baka b..

Elif Kaya Bir Bilebilsen 03:39

Elif Kaya Bir Bilebilsen

Elif Kaya Bir Bilebilsen Sözleri Gözleri̇m Kapida Kulağim Sesde Bi̇r Gelebi̇lsen Ah Bi̇r Gelebi̇lsen Bu Nasil Bi̇r Sevda Bu Nasil Bi̇r Aşk Bi̇r Bi̇lebi̇lsen Ah Bi̇r Bi̇lebi̇lsen Hasreti̇n Bölkeren Uykularimi Çaresi̇z Gi..

  • Candy tarafından
  • 1.850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Whitney Houston - I Will Always Love You Bodyguard 04:34

Whitney Houston - I Will Always Love You Bodyguard

Whitney Houston - I Will Always Love You Bodyguard Whitney Houston - I Will Always Love You Bodyguard Şarkı Sözleri If I should stay I would only be in your way So I'll go but I know I'll think of you every step of the..

  • Candy tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İntizar - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Geçen Yıl Bu Zamanlar(VOL-11) 04:47

İntizar - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Geçen Yıl Bu Zamanlar(VOL-11)

İntizar - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Geçen Yıl Bu Zamanlar Şarkı Sözleri Neyleyim sen yoksan eğer Dünyanın servetini Neyleyim sen yoksan eğer Ahiretin cennetini Neyleyim sen yoksan eğer Sahilleri kırları Neyleyim sen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 6.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölene Kadar Tanıtım - İnternet Özel - atv 01:01

Ölene Kadar Tanıtım - İnternet Özel - atv

Ölene Kadar dizisinin internet özel tanıtımı... Yapımını Tims Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı, yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği, senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı ve atv ekranlarında izleyi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Muren - Sev Beni Beni 04:19

Zeki Muren - Sev Beni Beni

Sev Beni Beni Kayboldum aşk yollarında, bul beni beni Uçan kuştan, esen yelden sor beni beni ümitlerim kül olmadan Saçlarıma kar yağmadan Baharım da kış olmadan Sev beni beni Ah sev beni beni Yumma öyle gözleri..

Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi 00:49

Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi

Yıldızlar Şahidim yakında Star'da! Bir süre önce çekimlerinin başladığı Yıldızlar Şahidim dizisi önümüzdeki günlerde izleyici ile buluşacak. Özge Gürel ve Berk Cankat’ın gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin ö..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.824 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eşini başka erkekle basan penguen çıldırdı 03:11

Eşini başka erkekle basan penguen çıldırdı

Eşini başka erkekle basan penguen kavga çıkardı National Geographic, hayvanlar alemindeki en 'kanlı' kavgalardan birini ekranlarına taşıdı Hayvanlar alemi az kalsın bir aşk cinayetine sahne olacaktı. National Geogra..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buray-Sevdalar Sevdalar 03:20

Buray-Sevdalar Sevdalar

Bir gülüşünle başladı Yüreğimde fırtına Bana hiç danışmadan Aşk kapımda Sen bahara ahenk veren Sarmaşık yediveren Güneşimde can bulup Sarılsan Yar ne olur dokun bir kere Yüreğim yaprak döküyor Beni görsen sensiz Halim ..

Sıla Günaydın Sevgilim 00:23

Sıla Günaydın Sevgilim

Aşk tutamicaksan, bana söz verme tanırım kendimi zor başeder aramızda kalsın çok vakit saydım Eğitilmiyor bu kalp, gitti mi gider Gönül niyette, bana acil şifalar Günaydın sevgilim nasıldı rüyalar Beni de gördün mü? Yo..

Sezen Aksu - Manifesto 03:34

Sezen Aksu - Manifesto

Niye herkes bu kadar ciddi Okunmamış kitaplar ama ciltli Asık asık yüzlü insanlar Ta yüreğine kadar kilitli Ne gülümseme ne günaydın, yok E tabi üçüncü sayfada olay çok Haberler hep son dakika şok şok Yaşamak inadına h..

Emre Kaya - Toz 04:32

Emre Kaya - Toz

Verdiğin bütün sözler yerini hiç bulmadı Bu olanlar sana hiç yakışmadı Söylediklerinle yaptığın işler hiç uymadı Kazanan sence şimdi kim sormalı Bir lafınla yanına uçarak geldiğim o günler nerde Bi önemi kalmadı B..

Ödül - Çok Erken 04:04

Ödül - Çok Erken

Uykusuz bir sabahta,kupkuru bir sıcakta, Ruhum çığlık çığlığa,doğruldum yatakta. Boş yastığına baktım,güzel günleri hatırladım, Bir kez daha “Aşk”la yandım,gittiğini anladım. Camdan dışarı baktım,derin derin nefes aldım..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya 03:51

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya

Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum B..