#Tnk aşk her yerde müzik dinle

Flo Rida - Zillionaire 04:35

Flo Rida - Zillionaire

I gotta ask where you been hiding You're like a 20 karat diamond The finer things in life were shining How 'bout that late night wine and dining? You want that expensive clutch And I'mma give that 5-star experience Yeah..

Mustafa Ceceli - Anmam 03:43

Mustafa Ceceli - Anmam

En başa dönmeye hiç gerek yok anladım, anladım Giderken bile arkama hiç bakmadım, bakmadım Nelerden vazgeçtim pişman olmadım, olmadım Sonunu düşünen kahraman olamaz korkmadım, korkmadım Demedim mi dünya güzeli Aşk bitin..

LP - Tightrope 04:40

LP - Tightrope

Hold on, I know you're scared But you're so close to heaven Eyes shut tight Just pretend you're like a feather Flew down the clouds together But don't look down, not ever Don't ask why Just look out unto forever All th..

PnB Rock - Selfish 04:32

PnB Rock - Selfish

I want you all to myself You don't need nobody else I want you all to myself I swear yeah Oh yeah Yeah, yeah, yeah [Chorus] I'm selfish I want you all to myself I swear You don't need nobody else I swear I want you all ..

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma 03:35

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma

Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimdiki kadar Beni seçmesen de yok desen de ateş yanardı yine Ama gülmeyi bil..

Hadise'nin Gizli Aşkı!! 02:07

Hadise'nin Gizli Aşkı!!

adise son dönemin en çok konuşulan kadınlarından biri. O Ses Türkiye yarışması sayesinde daha çok tanınan sempatiklik kazanan Hadise'nin yeni aşkı ortaya çıktı. Hakan Sabancı ile yakın zaman da aşk yaşadığı iddia edilse ..

  • ANKA tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yo Gotti - Lifestyle ft. LunchMoney Lewis 04:45

Yo Gotti - Lifestyle ft. LunchMoney Lewis

[LunchMoney Lewis & Yo Gotti:] Jesus from the ghetto, nigga, so am I I'm like God to you niggas I said Jesus from the ghetto, nigga, so am I I'm like God to you niggas That's my lifestyle Lifestyle, nigga white Girl, whi..

Ali Kınık - Koca Reis 05:10

Ali Kınık - Koca Reis

Hani derdik; hayat yalan Ölüm bize oyuncaktı Dünyada tek kalsak bile Asla yılmak olmayacaktı Biz ne günler gördük Reis Ne kavgalar verdik Reis Gelen vurdu yıkılmadık Bu da geçer hey koca Reis Şehitleri düşün Re..

The Vampire Diaries 8.Sezon 16.Bölüm Ön Gösterim #3 (HD) Elena and Damon 00:10

The Vampire Diaries 8.Sezon 16.Bölüm Ön Gösterim #3 (HD) Elena and Dam

Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) L. J. Smith.'in aynı isimli kitap serisinden, Dawson’s Creek dizisinin de yazarlarından olan Kevin Williamson ve gösterimden kaldırılan Kyle XY dizisinin yazarlarından olan Julie ..

Mt - Haydar Haydar Trap 02:57

Mt - Haydar Haydar Trap

Ben melamet hırkasını kendim giydim eğnime Ar namus şişesini taşa çaldım kime ne Aah Haydar Haydar taşa çaldım kime ne. Kâh çıkarım gökyüzüne, seyrederim âlemi Kâh inerim yeryüzüne, seyreder âlem beni Aah Haydar Hayda..

Sila - Yan Benimle 04:59

Sila - Yan Benimle

Yalan sevinçle oyalandım Aklın tuzağında dolandım Kusuruma bakma zil zurna geldim Sabahın beşi kapına dayandım Erbabım aşk madem Madem yasaklar namahrem Kafeste sözler susuyor şimdilik Uçurur zaman hele dur bakalım S..

Volkan Konak-Gurbet 06:03

Volkan Konak-Gurbet

Gurbet elde hasta düştüm ağlarım Su gönül kahrını çekemez oldum Açılmış yarama ateş bağlarım Aşk sırını yare açamaz oldum Bir güzelin mecnunuyum efendim Sel bastı obamı yıkıldı bendim Derdimi bilmiyorum ben kendi kendim..

Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Yener - Seviyorsun 04:00

Hande Yener - Seviyorsun

İnsan bir kez kaybolunca Herşey karmaşık gelir ya Gözünün önünde dursa Onu bile zor görür ya Bir an önce vazgeçelim Küs kalan huzur bulamaz Yol yakınken dönmeyenler İflah olmaz Aşk asla yenilmez Böyle gelmez dize Artık..

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit 04:50

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit

Kahraman ırkıma sızmış ihanet Bütün yüreklerde acı ve nefret Düşmanlarım mert değil hepsi de namert Türke Türkden başka yoktur dost nimet Ata`nın verdiği ilkelerle coşalım Onun gösterdiği hedeflere koşalım Türkiyem..

 Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı 02:32

Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı

Hırsızlık çetelerinin suç mahalinden kaçışını sağlayan yetenekli genç bir sürücü olan Baby (Ansel Elgort), yaptığı işte en iyi olabilmek için kişisel “şarkı listesi”nden güç almaktadır. Rüyalarının kızına (Lily James) ra..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Özlem - Özdemir Asaf 01:29

Özlem - Özdemir Asaf

Bir gece, Gecede bir uyku.. Uykunun içinde ben.. Uyuyorum, Uykudayım, Yanımda sen. Uykumun içinde bir rüya, Rüyamda bir gece, Gecede ben.. Bir yere gidiyorum, Delice.. Aklımda sen. Ben seni seviyorum, Gizl..

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne 03:26

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne

Duymayan KALMASIN ! 4 - Alleshia Gregson - 12 yaş Henüz ergenlik çağında bile sayılmazken hamile kalan genç kızın hikayesi biraz enteresan. Okuldaki bir arkadaşınında hamile kaldığı için evden kovulduğunu bilen bu kız ..

Bambaşka - Fragman 02:03

Bambaşka - Fragman

Doğa, hayatı çok seven üniversiteli genç bir kadındır ve başına gelen trajik bir kaza sonucu omurilik felci geçirerek belden aşağısının hissini kaybeder. Bu travma sonrası yaşamı tepe taklak değişen ve hayata olan heyeca..

Tuğba Yurt - Destur 02:57

Tuğba Yurt - Destur

İnemezsin derine, Seni koydum yerine Sana benden fayda yok, Bundan böyle dirliğine Bize artık son buldu Geri gelme orda dur Dönecek aşk kalpte Tahtıma Destuur Yüreğimde saltanat olsan Uçöuyorken tek kanat olsan Ateş ol..

Eminem - Without Me 04:59

Eminem - Without Me

Without Me [Intro (Obie Trice)] Obie Trice/Real Name No Gimmicks [2x] two trailer park girls go 'round the outside, 'round the outside, 'round the outside Guess who's back, back again Shady's back, tell a friend Gu..

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım 02:19

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri 02:05

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri

Bir akşam-üstü pencerenden bakıyordun Ağır ağır, yollara inen karanlığa. Bana benzeyen biri geçti evinin önünden. Kalbin başladı hızlı hızlı çarpmaya.. O geçen ben değildim. Bir gece, yatağında uyuyordun.. Uyanıve..

Aşkın Delisi İzle 02:17

Aşkın Delisi İzle

Bir Maraş dondurmacısının hayatında ne kadar farklılık olabilir ki! Ekrem uzun zamandır babasından aldığı meslek olan dondurmacılık mesleğini en iyi şekilde devam ettirmektedir. Bunun yanı sıra oldukça büyük bir aşkta be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.602 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kader Bağlayınca 03:34

Kader Bağlayınca

Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ve Murat (Tarık Akan) aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir. Zeynep çiçek satmakta, Murat ise fotoğraf çekmektedir. Bir gün gazinoya müşteri olarak gelen mafya babası Bekir (B..

İkinizi De Geberteceğim  Kartal Tibet Filiz Akın 01:16

İkinizi De Geberteceğim Kartal Tibet Filiz Akın

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Simay Damla Gezene Öyle Bir Yorum Yaptı ki Kimse Susturamadı! 16:03

Simay Damla Gezene Öyle Bir Yorum Yaptı ki Kimse Susturamadı!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Simay Tokatlı, Damla Gezen'in aşk hayatına dair anlattıklarına çok şaşırdığını söyledi ve yaşının çok küçük olduğunu, tercihlerini doğru ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oğuzhan Uğur - Bana Bunu Yapma 02:56

Oğuzhan Uğur - Bana Bunu Yapma

Hayalet diye bir şey yoksa ben nasıl yürüyorum? Aşktan gözü kör olmak varsa nasıl görüyorum? Nefesim sendin gittin madem neyi soluyorum? Yine hicran, evet ihanet kurbanıyım... Bana bunu yapma... Bize bunu yapma... Ya da...

  • Emre Kuzu tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gideceğim Uzaklara Çok Uzaklara 01:17

Gideceğim Uzaklara Çok Uzaklara

Bu, otelde ahçı yamağı olarak çalışan sakar bir adamın öyküsüdür... Yamak Rajon Cafer (Sadri Alışık) kendisi gibi aynı otelde çalışan Elif’e (Serpil Gül) sevdalıdır ve ikisi de evlenme planları yapmaktadırlar. Uzaklarda ..