#Tnk aşk her yerde müzik dinle

Lady GaGa - Rock Show 03:11

Lady GaGa - Rock Show

LADY GAGA LYRICS Rock Show Hold her hand through the black light Baby it's a forest land of trick slides Honey just take your time Close her eyes I'm scared, she whispered As she wants to hide Into a back roo..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Shake ur Kitty- Lady Gaga 03:54

Shake ur Kitty- Lady Gaga

LADY GAGA LYRICS Shake Ur Kitty Ow, come here boy I met a drummer last week at a pool bar down b-by the shore With a body like that and your stonewashed eyes I want you more He cried, Mother! What'd you do to me? ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatma Turgut - Alelade (Akustik Performans) 03:17

Fatma Turgut - Alelade (Akustik Performans)

Fatma Turgut - Yalnızlık Senfonisi Şarkı Sözü: Anladım sonu yok yalnızlığın Her gün çoğalacak Her zaman böyle miydi, bilmiyorum Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak Alışır her insan, alışır zamanla Kırılıp incinmeye Çün..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.257 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix ) 02:58

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Yol Yok '' Şarkı Sözleri Bir kazancın yok dertler aşar boyunu ya bir kazancım yok pes ettim çok yoruldum ya Denedin hep bir yol yok delirmek tek çaren derinden yaralarken zaman bir çıkış yol yok Dört duvara tut..

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat 04:48

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat

Ağlama Değmez Hayat şarkı sözleri ile Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ömür çiçek kadar narin bi..

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat 04:48

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat

Ağlama Değmez Hayat şarkı sözleri ile Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ömür çiçek kadar narin bi..

Hande Yener - Dön Bana 04:17

Hande Yener - Dön Bana

Geceler zor Işığım yok Yalanım yok Seni özledim Heceler çok Tek bir cümlem yok Yattığım yerde Seni düşledim Şimdi şehri gezme vakti Yalnız başıma Yalnız başıma Ne olur sanki aynı yerde Çıksan karşıma Çıksan karşıma D..

Koray Avcı - Dertliyim Bu Gece 03:24

Koray Avcı - Dertliyim Bu Gece

Dertliyim bu gece , uçun kuşlar Uçun yarimin gittiği yere Gittiği yere Her gece şarkılar yazsın Varsa bir derdi anlatsın Olayım, yarimin derdine çare Ötmeyin bu gece , susun kuşlar Bulun yarimi gittiği yerde ..

Hindistan'da Akıl lmaz Görüntüler! 00:27

Hindistan'da Akıl lmaz Görüntüler!

Hindistan'da geleneksel Hindu festivalinde kaydedilen görüntüler akıllara zarar... Yüzlerce ağırlıktaki inekler yerde yüz üstü yatan kişilerin üzerinden geçiyor. Her sene ciddi sayıda yaralanmalara neden olan bu festival..

Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır 01:34

Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır

Bademi kabuksuz olarak da bulmak mümkün aslında, ama her yerde bulunmuyor ne yazık ki. Sürekli satıldığı bir yer de yok. Bir kere bulduğunuz yerde bir sonraki sefer bulamayabiliyorsunuz. O yüzden en temizi evde ayıklama..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki 06:08

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüksek Tansiyon Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:44

Yüksek Tansiyon Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Okuldan arkadaş olan Alex ve Marie sınavlarına rahat bir yerde çalışabilmek dinlenmek için Marie'nin ıssız bir yerde olan evine giderler. Gece geç saat varır varmaz yatarlar. Kısa bir süre sonra kapı çalınır ve ..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek 04:27

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek

Her yerde hatırası Her şeyde izleri var Kalbim onunla dolu İçimde nefesi var Acının en acısı İçimde yangını var Kaybettim artık onu Şimdi tek duası var O gitti dönmeyecek Yıllarca özlenecek Yüzüm ne kadar gülse İçim hi..

Vecize - Mafia İstanbul 03:02

Vecize - Mafia İstanbul

Mafia İstanbul şarkı sözleri ile Nakarat Bi komplo patlar piyango Ateşli notam legato Sokaklar Tablo ben Pablo Picasso Bra amigo fiyasko Basıldı kaldı gazino Kapandı kafanda bap bap Herkes bi kafadan hasta Bura İ..

Murat Dalkılıç - Dönmem 03:49

Murat Dalkılıç - Dönmem

ne sende,, ne bende bitmez gurur,, affetsen,, dön desem bİle yolunda durur.. küskündür kopmuş hayaller hızla savrulur,, her büyük depremde taşlar yerini bulur.. yetse ömür bir sen daha elbet bulur… ya da akan gözyaşı gib..

Berkay - Ayrılmam 03:37

Berkay - Ayrılmam

Berkay - Ayrılmam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu his Yokluğunda sen ..

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak 03:52

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne zaman aynayı sevmezsen Sana birde gel benden bak Eğer ateşin yetmiyorsa buyur gel Bizi birde burdan yak Bu duyguyu tarif edemiyorum Yok işe yarar bir tek..

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları 04:38

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları

Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim Bodrum bana ben Bodrum'a özelim Senin ile cehenneme giderim Hayat güzel devam ediyor Bodrum'un akşamları bir başkadır Çılgınca geceler bize yaşatır Her gece rotamız yeni aşkadır Hayat güz..

İrem Derici Güllerim Soldu 04:50

İrem Derici Güllerim Soldu

Güllerim soldu kaldırımlarda Gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu, sonram yoktu Soyundum, sevinç giyindim Sevinmek sanki ..

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz 02:16

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz

Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerimde bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umurumda değil kim duyarsa duysun Varsın olsun kim görürse görsün Bırak gitmeyi kolay mı sanıyorsun Söyle sevgilim herkes..

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) 02:59

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) Dur dedim ama kalbim, Dedi beni yolla Yolla yollara düşsün, Aşk yokuşlara küskün, Gitme kalbim sen beni bir ba..

Yasin Can - Gecenin Yarısına 02:13

Yasin Can - Gecenin Yarısına

Gecenin Yarısına şarkı sözleri ile İçime çekerim dumanı gecenin yarsına Yarısı zehirse yarısı aşk Yarası nehirse kanasın kanasın kanasın Yaşarım ara sıra ara sıra ara sıra Ara sıraaa Çekiyorum herkese resti Ruhumu v..

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik) 03:22

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik)

Bi Daha Bi Daha (Akustik) şarkı sözleri ile; Düştün aşk yine bende karanlığa Sana yol bulamıyorum 1 hafta iyiyiz 1 hafta kötüyüz Dengeyi kuramıyorum.. Yok, asla yapmam dediğim her şeyi yapıyorum Sorun bende mi acaba? Bu..

The Cure  Just Like Heaven 03:26

The Cure Just Like Heaven

Show me how you do that trick The one that makes me scream she said The one that makes me laugh she said And threw her arms around my neck Show me how you do it And I promise you I promise that I'll run away with you..

Mabel Matiz - Sarmaşık 04:38

Mabel Matiz - Sarmaşık

Mabel Matiz - Sarmaşık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bir taht yaptım ki sana Kimsenin gücü yok yerin' almaya Kor denizden o gül dudağın Söyle şimdi kimden yana Gönlün var mı bende sarmaşık Yol mu karmaşık Her ..