#Tnk aşk her yerde müzik dinle

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen 04:52

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen

Kabahatmıydı seni sevmem böyle kaçıyorsun benden sebep ne söyle bir de beni düşün kendi yerinde o zaman hak verirdin benim bu halime sevgi gönülden gelen bir duygudur Zorlayamam seni beni sevdiye fakat her sevgi a..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Umur Doma - Fantastik 03:47

Umur Doma - Fantastik

Umur Doma - Fantastik Dinle Fantastik şarkı sözleri ile Rahat durmam yanında Anlarsın tanıyınca Aşk bir tür cesaret mi? Yoksa tam felaket mi? Kimsesiz diyarlarda Hapsoldum dejavuna Tüm bunlar işaret mi? Tatlı bir es..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım 03:25

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geri dönme bilirim yine gidersin Sakın sevme beni yerle bir edersin İçimdeki ateşi söndüremezsin Aşk yürek ister, ki sahip değilsin Aşk yürek ister, ki sah..

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik ) 02:59

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik )

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hedef olup vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Ateş et a..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A 7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğle..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğlence ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Süzme Yoğurt Nasıl Yapılır 01:30

Evde Süzme Yoğurt Nasıl Yapılır

Mutfakta pratik olmanın en önemli koşulu problemler karşısında serin kanlılığı koruyup durumu idare edebilir çözümler bulabilmektir. Bu çözümler kimi zaman duruma göre sizin aklınıza gelir, kimi zamansa bir yerlerden duy..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Memnun Etti 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Mem

Elazığ’da hak sahibi depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut fiyatlarından memnun kalırken, devam eden inşaatların bir an önce tamamlanmasını talep etti. 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depr..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor 03:58

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor

Türkiye’de fındıktan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Doğu Karadeniz Bölgesi’nin bazı illerinde ve Ordu’da hasat başladı. Türkiye'de Yalova'dan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Ordu'da ü..

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi 03:55

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 5 yavru ayı Karacabey Ovakorusu Ayı Barınağına getirildi. Yavru ayılar, taptaze meyve ve sebzeleri her gün bakıcılarının elinden yiyor. Türkiye’nin tek ayı barınağı olan Bursa Karacabey Ov..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Güllü  Oyuncak Gibi 03:19

Güllü Oyuncak Gibi

Nasılda kendine bağladın beni Elindeyim işte oyuncak gibi Artık yerden yere atsanda beni Elindeyim işte oyuncak gibi Bir bakışın yeter kanarım inan Ateşler içinde yanarım her an Sen sevmesem bile severim her an E..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Astroloji Nedir 06:13

Astroloji Nedir

Türk Dil Kurumu yıldız falcılığı olarak tanımlamış astrolojiyi. Astroloji ise kendisini, bir kişinin doğum anında belirli gök cisimlerinin konumları ve hareketleri, bireyin kişiliğini ve diğer özelliklerini belirler ve b..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hakan Taşıyan - Ağlama Dayanamam 03:46

Hakan Taşıyan - Ağlama Dayanamam

Özledim diyorsun yazdığım mektubumunda Üşüyorum diyorsun bu hasret yağmuruna Göz yaşının izini yazdığın her satırda Diyorsun ki yangın var hasret dolu bağrım Göz yaşının izini yazdığın her satırda Diyorsun ki yangın..

Velev Ki - Yalan Dünya 04:25

Velev Ki - Yalan Dünya

Yalan Dünya Sözleri; Seyrim her halimle sahtekar değil mi? Kanar enayiler umrumda değil hiç Elimde kartlar var korkarlar karmamdan Bilirler aptallar kaybeder karşımda Hıh! Fairplay gerilla beynim Uh! Beyblade gibi ..