#Tok

Japonlar Müslümanlara Özel 01:41

Japonlar Müslümanlara Özel "Mobil Cami' Geliştirdi

Japonya, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Müslüman ziyaretçilerin kullanımına sunmak üzere 'mobil cami' geliştirdi. İçinde abdest alabilme imkanın olduğu ve toplamda 50 kişilik kapasiteli mobil cami tanıtımı yapıldı...

Japonya Erken Seçime Gidiyor 00:45

Japonya Erken Seçime Gidiyor

Japonya Başbakanı Shinzo Abe, koalisyon ortağına erken seçime gidileceğini açıkladı. CGTN'de yer alan habere göre, Japonya'da koalisyon partisi Komeito'nun lideri Natsuo Yamaguchi, Pazartesi günü Başbakan ile Tokyo'da ge..

Japonya'nın Canlı Sanat Stili 01:04

Japonya'nın Canlı Sanat Stili

Minori adlı sanatçı 8 sene önce Shironuri adı verilen ve beyaza boyanmış anlamına gelen pirinç makyajıyla vintage kıyafetleri birleştirerek yeni bir stil yarattı. 26 yaşında Tokyo da yaşayan Sanatçı , Japonya da beyaz ma..

Japonya’da Patlama 00:25

Japonya’da Patlama

Japonya’da Patlama Tokyo’nun kuzeyindeki Utsunomiya kentinde bir parkta meydana gelen iki patlamada bir kişi öldü 3 kişi yaralandı. Ard arda iki patlamanın duyulduğu Japon televizyon kanalı NHK World’ün yayınladığı görü..

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:00

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jason Statham, İngiliz aktör ve eski model ve rekabetçi dalgıç. Statham, Guy Ritchie suç filmleri Lock, Stock ve Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) ve Revolver (2005) rolleri ile tanınır. Aktör gerilim filmi The T..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jüri Stüdyoyu Terk Etti Yarışmacılar Şaştı Kaldı! 17:01

Jüri Stüdyoyu Terk Etti Yarışmacılar Şaştı Kaldı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 110. bölümünde Simay Tokatlı kombiniyle yine jüriyi tarz almak için ikna etmeye çalıştı sonra da jürinin kararına isyan etti ve 2 gündür bitirdiniz beni ded..

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaan Balcı - Hurra 02:24

Kaan Balcı - Hurra

Aranjör : Doğukan Aydemir Mix& Masteringi : U&A Yönetmen : Recep Emin Özaydın D.O.P : Recep Emin Özaydın & Oğuz Gündüz Colorist : Emrah Tekin Color asistan : Berk Kuşku Prodüktör : Teksin Akbal Hurra şarkı sözleri ..

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video) 04:02

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video)

ADALET Sevemedi beni bu nasıl adalet Birinin arayı bulması lazım Benim yaşadığım acıları aynen Yaşamasa lazım Benim gibi kalbi yaralıysa Aska düşmüş kara sevdalıysa Boyu boyuma huyu huyuma Ya çıkarsa Alırım onu sakla..

Kabir Azabı Fragman 01:39

Kabir Azabı Fragman

Kabir Azabı, ölümün soğuk gerçekliğini ve kabir azaplarının dehşetini konu ediyor. Bir avukat olan Ozan, işinde başarılı ve yetenekli bir adamdır. Ancak iş hayatındaki başarısı karakterini oldukça kötü yönde etkilemiştir..

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı 00:24

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı

Sinema kariyerinde Üç Harfliler ve Şeytan-ı Racim gibi seriye dönüşen filmler yer alan yönetmen Arkın Aktaç ve son yılların senaryoları en fazla sinemaya uyarlanan senaristi Murat Toktamışoğlu’nu yeniden bir araya getir..

Kabir Azabi Teaser 01:37

Kabir Azabi Teaser

Yönetmen koltuğunda Üç Harfliler ve Şeytan-ı Racim filmlerinin senarist ve yönetmenliğini üstlenen Arkın Artaç’ın oturduğu Kabir Azabı filminin senaryosunu ise Murat Toktamışoğlu kaleme alıyor. Yerli yapımı korku filmler..

Kaç Kurtar Kendini Nine - İzlesene.com 00:15

Kaç Kurtar Kendini Nine - İzlesene.com

TikTok uygulaması için çok ilginç videolar çeken yurdum insanı , bu videoları sosyal medyada bolca paylaşıyor. Bu gençte ninesi ile birlikte TikTok videosu çekmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kaçırılan genç kadını muhabirler kurtardı! 01:55

Kaçırılan genç kadını muhabirler kurtardı!

Bursa'da bir süre birlikte yaşadığı Tolgahan Toktaş tarafından bıçak zoruyla taksiye bindirilip, kaçırılmaya çalışan kadını o esnada oradan geçen Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabirleri Derya Evren ile İsmail Hakkı Seym..

Kadıköy'de bıçaklı dehşet kamerada 01:23

Kadıköy'de bıçaklı dehşet kamerada

Kadıköy’de bir iş yerinde iddiaya göre, iş meselesi yüzünden iki kişi arasında kavga çıktı. Sokağa taşan kavgada çalışan bir kişi diğer kişiyi yaraladı. Bıçak ve tekme tokatların konuştuğu kavga güvenlik kamerasına yansı..

Kadınlarda İdrar Kaçırma Sorunu Nasıl Tedavi Edilir 01:35

Kadınlarda İdrar Kaçırma Sorunu Nasıl Tedavi Edilir

Kadınlarda idrar kaçırma sorununun sebebine göre tedavi yöntemi belirlenir. İdrar kaçırma öksürme veya hapşırma gibi durumlar sonucu ortaya çıkıyorsa idrarın tutulmasını sağlayan mekanizmanın güçlendirilmesi gerekir. Bu ..

  • NABIZ tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadınların Domates Taşıma Yarışması Komik Anlara Sahne Oldu 01:10

Kadınların Domates Taşıma Yarışması Komik Anlara Sahne Oldu

ANTALYA'NIN Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Kadınlar Günü etkinliği yapıldı. Karatepe Stadyumu'ndaki etkinliğe yaklaşık 10 bin kadın katıldı. E..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı 00:43

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Elazığ Hukuk Müşavirliği'ne atanan Kadir Güntepe, Kayseri'de kayınvalidesinin evinde gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Eski Beytüşşebap K..

Kafa Kafaya Giren Sumo'cunun Bilyeleri Dağıtması 01:25

Kafa Kafaya Giren Sumo'cunun Bilyeleri Dağıtması

Sumo güreşi müsadelesinin başlama düdüğüyle! birlikte kafaları tokuşturan sumocularımızdan biri perte çıkmış!..

  • JET TV tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kafası Güzel Kızların Sokak Kavgası 05:14

Kafası Güzel Kızların Sokak Kavgası

Abd'nin Los Angeles kentinin Hollywood bölgesinde bar çıkışı kafası güzel kızlar sebebini bilmediğimiz bir nedenden dolayı birbirlerine girmişler. Sokak ortasında meydana gelen erkeklerinde ayırmadan zevkle izlediği tekm..

  • JET TV tarafından
  • 1.366 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafatası ve Omurga Yaralanmalarında İlk Yardım 01:00

Kafatası ve Omurga Yaralanmalarında İlk Yardım

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın son hali görenleri şaşırttı. Emrah'ın botoksla 2 yıl içindeki değişimi akıl alır gibi değil. Zayıflayıp estetik yaptırarak bambaşka biri olan Zerrin Özer'i görenler gözlerine inanamadı...

  • NABIZ tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Deniz - Lapa Lapa 03:21

Kahraman Deniz - Lapa Lapa

Kahraman Deniz - Lapa Lapa Müzik Dinle Şarkı Sözleri sonunu bile bile bu sınırı geçtim ikimize de göre olanını seçtim hiçbir hayalim tabiatına uymaz onun yalnızca kendine faydası bu sefer kesin gidişim, dönüşü olmaz b..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Kahramanmaraş’a 2 Başarı Birden 01:33

Kahramanmaraş’a 2 Başarı Birden

TOKİ Kazım Karabekir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Hokey Takımı İle Öğretmenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Kız Takımı Okul Sporları Gençler Hokey Türkiye Şampiyonasında Büyük Başarı Elde Ettiler...

Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi 07:52

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi

Geoduck :, ilginç bir deniz canlısıdır. Gerek görüntüsü, gerek nasıl avlandığı, gerekse yüksek fiyatlara restoranlarda satılması durumları ile, oldukça ilgi çekicidir. Bilhassa Asya topraklarında, büyük restoranlarda bir..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kalp Atışı Dizisindeki Sahneye Büyük Tepki 01:00

Kalp Atışı Dizisindeki Sahneye Büyük Tepki

Show Tv'de yayınlanan Kalp Atışı dizisinde Polis Özel Harekat'ın tokatlanması halkı isyan ettirdi...

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

Kandırıldığına Çok Kızan Maymun 00:09

Kandırıldığına Çok Kızan Maymun

Uzakta duran maymunu elinde bir şey varmış gibi yapıp yanına kadar çağıran kadın. Elinde bir şey olmadığını gören maymun tarafından tokatlanmış...

  • JET TV tarafından
  • 266 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kanser Tanısında Kullanılan Cihazların Yararlı Olup Olmadığı Tartışılan Bir Durum Mudur 02:26

Kanser Tanısında Kullanılan Cihazların Yararlı Olup Olmadığı Tartışıla

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'ta, Dr. Handan Tokmak kanser tanısında kullanılan cihazların yararlı olup olmadığı konusuna değindi...

  • NABIZ tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce