#Tolga Çevik kaç modeldiniz

Ver Elini Aşk- Simtenin Deli Dolu Anları! 04:27

Ver Elini Aşk- Simtenin Deli Dolu Anları!

Duygu Karaca'nın başarıyla oynadığı Simten karakterinin en eğlenceli anları! Kaan'a platonik aşk yaşayan Simten, güne Kaan ile başlayıp Kaan ile bitiriyor. En gıcık olduğu kişi ise, Ayperi. Kilosuyla barışık, başarısız..

  • ANKA tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadıköy’de Silahlı Kavga 2 Ölü 01:15

Kadıköy’de Silahlı Kavga 2 Ölü

Edinilen ilk bilgilere göre, Kadıköy Bostancı Sahil yolunda bulunan bir kafede iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi olay yerinde, 1 kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıd..

Erhan Çelik Ve Sedef Orman Aşkında Yeni Gelişmeler 07:05

Erhan Çelik Ve Sedef Orman Aşkında Yeni Gelişmeler

Gülben Ergen'den olaylı bir şekilde boşanan haber spikeri Erhan Çelik ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın eski eşi Sedef Orman yeni bir aşka yelken açtı..

  • BETA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drone Gören Köpek Güldürdü 01:20

Drone Gören Köpek Güldürdü

Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylasında dronenin yere inmesini engelleyen köpek, cihazı kovaladı. Kullanıcı son anda bir çevik hareketle dronu yere indirerek köpekten kurtardı...

  • JET TV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuzdan Kaide Fragman 01:48

Tuzdan Kaide Fragman

Ölümsüz olan genç bir kadın, otuzlu yaşlarındayken hamile olduğunu öğrenir. Hayatını değiştirecek bu haberi öğrendiğinde ölmek üzere olan ikiz kız kardeşini aramaya başlar. Filmin senarist ve yönetmenliğini Burak Çevik ü..

28 Şubat Davasında 21 Sanığa Müebbet Hapis Cezası 01:43

28 Şubat Davasında 21 Sanığa Müebbet Hapis Cezası

28 Şubat davasında aralarında İsmail Hakkı Karadayı, Çevik Bir ve Çetin Doğan'ın da bulunduğu 21 sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Davada 68 sanığın beraatına karar verildi...

Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle 2:19:48

Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle

Diriliş Ertuğrul 116.Bölüm Hd İzle Yönetmen : Metin Günay Yapımcı : Mehmet Bozdağ Oyuncular : Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan,Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hande Subaşı, Burcu Kıratlı, Hakan..

Müjdat Gezen'in Yeni Oyununun Basın Toplantısına Ünlü Akını 14:43

Müjdat Gezen'in Yeni Oyununun Basın Toplantısına Ünlü Akını

Müjdat Gezen Yeni Oyununun Basın Toplantısını Gerçekleştirdi. Toplantıya Cüneyt Arkın, Ercan Bostancı, Selen Seyven, Yener Çevik, Barış Taşkın, Sevcan Orhan Gibi Pek Çok Ünlü Oyuncu Ve Sanatçı Katıldı...

  • BETA tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tayland polisinden monarşi karşıtı protestolara müdahale 02:18

Tayland polisinden monarşi karşıtı protestolara müdahale

Tayland’da çevik kuvvet polisi, milletvekilleri anayasadaki olası değişiklikleri tartışırken parlamento binasının dışındaki dikenli tel barikatları aşmaya çalışan hükümet ve monarşi karşıtı protestoculara tazyikli su sık..

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu 01:37

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu İstanbul'un 39 ilçesinde, 5 bin polisin katılımıyla Yeditepe Huzur Uygulaması adı verilen geniş çaplı asayiş operasyonu yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünce Yeditepe Huzu..

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı 01:28

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki terör soruşturması nedeniyle gözaltına alındı. Belediye binasını abluka altına alan polis, Kışan..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi 02:42

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi Diyarbakır'da Bağlar ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında sabah 08.00 s..

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi 04:51

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla faaliyetlerine son verilen Çağdaş Hukukçular Derneği’nin (ÇHD) mensupları ile polis ekipleri arasında yaşanan arbedenin sonucund..

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu 00:32

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu Gaziantep'te yaklaşık 300 polisin katıldığı dev bir terör operasyonu düzenlendi. Zırhlı araçların da destek verdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

TBMM Önünde Gergin Anlar 02:46

TBMM Önünde Gergin Anlar

TBMM Önünde Gergin Anlar Maliye Bakanlığı bütçesi görüşüldüğü sırada TBMM önünde eylem yapmak isteyen bir grup ile polis ekipleri arasında arbede yaşandı. Olayda 3 kişi gözaltına alındı. TBMM’de Maliye Bakanlığı bütçe..

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı 01:46

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de ..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti 01:30

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Karlov, Ankara’da katıldığı bir fotoğraf sergisinde konuşurken silahlı saldırıya uğradı. Kameralara yansıyan olay anında, tak..

İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon 02:31

İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarış..

  • PITIRCIK tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kemal Doğuludan Şok Açıklama - Evleniyorum! 15:22

Kemal Doğuludan Şok Açıklama - Evleniyorum!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Duygu Çevik, Deniz Serkanova'yı siyahtan başka bir renk elbiseyle görünce kendisine yapılan eleştirilere hak verdi. Nur Yerlitaş daha sonra Safi..

  • ANKA tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candanı Sakinleştiremediler! 17:04

Bahar Candanı Sakinleştiremediler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Bahar Candan, Selin Baygüneşli'nin erkek arkadaşı olmadığı halde erkek arkadaşlı konsept yapmasına itiraz edince kavga çıktı. Bahar daha sonra d..

  • ANKA tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candan Tuğba Çiğdem Birbirine Girdi! 12:58

Bahar Candan Tuğba Çiğdem Birbirine Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Duygu Çevik, Maryam Haeri'nin Emine Aydın'ı beğenmesine şaşırınca Emine ile Duygu arasında kavga çıktı. Dilara Taşkın, Duygu'yu savununca ..

  • ANKA tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olay Olay!!Bahar Candanın Marka Terliklerini Kim Çöpe Attı! 11:10

Olay Olay!!Bahar Candanın Marka Terliklerini Kim Çöpe Attı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Öykü Serter, Bahar Candan'ın durgun olduğunu farkedince Bahar yeni aldığı terliğinin tekini birisinin çöpe attığını ve buna çok üzüldüğünü ..

  • ANKA tarafından
  • 1.231 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Sevin Şarkı Söyledi Kerimcan Aleynayı Tİye Aldı! 08:59

Merve Sevin Şarkı Söyledi Kerimcan Aleynayı Tİye Aldı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Duygu Çevik, Dilara Taşkın ile değiştirdiği ayakkabılarına isyan etti ve Dilara ile gerçek arkadaş olmadıklarını söyledi. Merve Sevin ise ..

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim 114.Bölüm Haftanın Finali - Fragman 04:54

İşte Benim Stilim 114.Bölüm Haftanın Finali - Fragman

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile Kerimcan Durmaz yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak..

  • ANKA tarafından
  • 1.795 görüntüleme
  • 7 yıl önce