#Tolga Çevik kaç modeldiniz

Bahçesine Ayı Sürüsü Gelen Adamın Tepkisi 00:46

Bahçesine Ayı Sürüsü Gelen Adamın Tepkisi

Bahçenizde bir kaç tane ayı görseniz ne yapardınız? Kanadalı Jordan Cote ayılardan kibarca bahçesinden gitmelerini istiyor ve bakın ne oluyor..

  • JET TV tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dereotlu Poğaça Tarifi 05:30

Dereotlu Poğaça Tarifi

Yarım Demet Dereotu Bir Kaç Dal Taze Kekik 2 Tane Yumurta 2 Bardak Un 150 Ml. Yoğurt 150 Ml. Zeytinyağı Bir Tutam Kırmızı Biber Bir Paket Hamur Kabartma Tozu Biraz Susam ve Çörek Otu..

Kadirli Mezarlığı'nda Korku Dolu Bir Gece ve Ölülerin Hikayeleri ! 13:14

Kadirli Mezarlığı'nda Korku Dolu Bir Gece ve Ölülerin Hikayeleri !

Henüz 7-8 yıl öncesine kadar buradaki kulübede yaşayan yaşlı bir adam bir gece geldiği sırada kulübenin önündeki gölette bir kaç ceset ile karşılaşır. Bu durum üzerine korkan yaşlı adam jandarmaya haber verir. Jandarma c..

  • ZULMA tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Daniel Lavoie Kimdir? 02:06

Daniel Lavoie Kimdir?

Çocukluğunda rahibeler ile piyano çalıştı. Kariyeri 1967'den itibaren Kanada da bir televizyon programı ile başladı. 1970'deki Québec turnesinden önce, Spectre ve Dieu de l'amour vous aime (The God of love loves you) gru..

98 Yaşında Olduğunu Öğrenen Adamın Verdiği İlginç Tepki  01:11

98 Yaşında Olduğunu Öğrenen Adamın Verdiği İlginç Tepki

Kaç yaşında olduğunu bilemeyen adamın, 98 yaşında olduğunu söyleyen torununa verdiği müthiş tepki...

  • JET TV tarafından
  • 1.383 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milföylü Yufkalı Börek 02:09

Milföylü Yufkalı Börek

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 40dk Milföylü Yufkalı Börek Yapımı Malzemeler 6 adet büyük kesilmemiş yaprak milföy (resimde görebilirsiniz) 2 adet yufka 1 çay bardağı sıvı yağ 1 şişe maden suyu 2 adet yumurta..

Yeni Doğmuş Kedinin Tatlılığı 00:36

Yeni Doğmuş Kedinin Tatlılığı

Her şey küçükken güzle değil mi .Bu yavru kedi de daha bir kaç haftalık ama tatlılığına söylenecek söz yok ...

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rulo Pasta Nasıl Yapılır 14:15

Rulo Pasta Nasıl Yapılır

Kek için 1/2 bardak Kek Unu + Kabı unlamak için bir kaç kaşık 5 adet Yumurta 1 çay kaşğı Vanilya Özütü 1/2 bardak + 2 yemek kaşığı Şeker 4 yemek kaşığı Luna Margarin 2 yemek kaşığı Pudra Şekeri Şurup: 1/2 bardak Kahve ..

Furkan Andıç Sevgililer Gününde Dilan Çiçek Deniz İçin 02:32

Furkan Andıç Sevgililer Gününde Dilan Çiçek Deniz İçin

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile Furkan Andıç aşkı gümdeme bomba gibi düştü. Dilan Çiçek Deniz haberleri doğruladı. Peki Dilan Çiçek Deni’in Sevgilisi Furkan Ardıç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Türkiye'yi 2015 yılında..

  • BETA tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilşah Demir Kimdir? 01:26

Dilşah Demir Kimdir?

Güldür Güldür adlı televizyon şovunda oynamaktadır. Dilşah Demir, 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. Babası Gebze’nin tanınmış doktorlarından İsmail Demir’dir. 2003-2004 Yıllarında İzmit Halk Eğitim Merkezinde Oyunculuk..

Elif Atakan Kimdir? 01:41

Elif Atakan Kimdir?

Elif Atakan, 22 Nisan 1993 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası Selim Atakan, annesi Zeynep Özbatur'dur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Keman Bölümünde okudu. Daha önce Harry Potter g..

Devrim Yakut Kimdir? 01:44

Devrim Yakut Kimdir?

Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu. DTCF Tiyatro Bölümü'nde önce tiyatro kuramları, sonra da oyunculuk eğitimi aldı. 1994 yılında Adana Devlet Tiyatrosu kadrosuna oyuncu olarak katıldı v..

İbrahim Giydirir Kimdir? 01:00

İbrahim Giydirir Kimdir?

Survivor 2016 adasında başarılı bir performans sergileyen İbrahim Giydirir Avatan Atakan ile yarışma öncesinde tanışıyormuş. İbrahim Giydirir hakkında detaylı bilgileri sizler için derledik.İbrahim Giydirir 25 Temmuz 19..

Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

Elmalı Gül Kurabiye Tarifi 01:57

Elmalı Gül Kurabiye Tarifi

Kaç Kişilik: 8-10 Hazırlama: 1 saat Pişirme: 20dk Elmalı Gül Kurabiyesi Tarifi Malzemeler 125 gram oda sıcaklığında yumuşamış margarin 1 tane yumurta Yarım su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvı yağ 1, 5 çay bardağı pud..

Atiye Kimdir? 01:45

Atiye Kimdir?

Annesi Hollandalı, babası Türk olan Atiye, 22 Kasım 1988’de Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. Babası Antakya doğumludur.[kaynak belirtilmeli] Küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başladı. 8 yaşında Almanya’dan Ameri..

Burcu Biricik Kimdir? 01:22

Burcu Biricik Kimdir?

Üniversite eğitimini İzmir Ege Üniversitesi’nin Arkeoloji bölümünde tamamladı. Üniversite eğitimi devam ederken Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi aldı. Eğitimi sırasında Yaşlı Hanımın Ziyareti, Vazi..

Tuğba Özay Kimdir? 01:44

Tuğba Özay Kimdir?

1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aslen Trabzonludur. Ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair olan babası Trabzon, öğretmen olan annesi Antalya kökenlidi..

Semih Öztürk Kimdir 01:07

Semih Öztürk Kimdir

Ütopya yarışmasının ‘’Belalı’’ lakabını alan ve millete yaka silktiren Semih Öztürk; 1991 doğumlu olup Bursalıdır. Marmara Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Semih Öztürk; Ütopya yarışmasında ikinci olması ve ard..

Bengü Kimdir? 01:56

Bengü Kimdir?

Bengü Erden, 23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde ..

Sandal Köfte Tarifleri 10:28

Sandal Köfte Tarifleri

Yarım kilo orta yağlı dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak Bir tutam doğranmış maydanoz 1 tane yumurta 1 çay bardağı galeta unu Tuz karabiber pul biber kimyon Soğan ve sarımsağı rendenin ince yeriyle rendeleyin. B..

Çıtır Soğan Halkası Nasıl Yapılır 05:38

Çıtır Soğan Halkası Nasıl Yapılır

1 adet büyük Soğan 1 adet Yumurta 1/2 bardak + 3 yemek kaşığı Un 1/2 bardak Süt 1/2 Limon Suyu Bir kaç damla Acısso 1 çay kaşığı Karbonat 1 çay kaşığı Pul Biber Tuz, Karabiber Sıvıyağ..

Andrey Polyanin Kimdir? 00:57

Andrey Polyanin Kimdir?

Aslen Rus olan Andrey yıllardır Türkiye'de yaşıyor ve Türkiye'yi çok seviyor. Bekar olan yakışıklı sunucu Tekstil Ticareti uğraşıyor hobi olarak ise modellik ve mankenlik yapıyor. Kendini yakışıklı bulmayan yakışıklı sun..

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle 13:20

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa ekibi Hale ve Sevim ile birlikte mahallenin boş alanında ortaya ip gerip voleybol oynamaktadır. Kamil, Hayri ve Mert bir takım Akın, Hale ve Sevim'de diğer takım olmuştur. Fakat Mertlerin takımı voleybol oy..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Hadise'nin Şarkısını Özbek Şarkıcı Nasıl Aşırdı 01:28

Hadise'nin Şarkısını Özbek Şarkıcı Nasıl Aşırdı

Hadise'nin Şarkısını Özbek Şarkıcı Nasıl Aşırdı! Yulduz jumaniyozova, Aşk Kaç Beden Giyer, Onur Büyüktopçu'nun Estetiksiz Yılları..

  • BETA tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenazeden Önce Mezara Giren Cemaat 00:26

Cenazeden Önce Mezara Giren Cemaat

Afrika'da düzenlenen bir cenaze töreninde mezarlığa gelinip defin işlemi gerçekleşmek üzereyken cenazeye katılanlardan bir kaç kişi mezara düşmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gençlerin Boş Sigara Paketiyle Yaptığı Domino Çalışması 00:24

Gençlerin Boş Sigara Paketiyle Yaptığı Domino Çalışması

Boş sigara paketi koleksiyonlarını ve bir kaç farklı alet kullanarak öğrenci işi domino kameraya böyle yansımış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüp Bebekte Yaş Sınırı Kaçtır 00:59

Tüp Bebekte Yaş Sınırı Kaçtır

Leyla Ataman ve Aytaç Can'ın sunduğu Check-Up'ta, Uzm.Dr. Hasan Sarp Özcan tüp bebekteki yaş sınırının kaç olması gerektiğinden bahsetti...

  • NABIZ tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce