#Tolga Çevik kaç modeldiniz

Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi 03:16

Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 1 saat 45dk Pişirme: 25dk Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi için gereken malzemeler Malzemeler 1, 5 çay bardağı su 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı toz şeker 1/2 çay bardağı sıvı yağ 2 çay kaşığı t..

Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek Tarifi 02:05

Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı Börek Tarifi İçin Malzemeler; 5 adet yufka 1 baş soğan 1 kg ıspanak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ Tuz Karabiber Pul biber Hazırlanışı; 1.Uygun bir tavaya sıvıyağ ve 1 adet so..

Patatesli Muhteşem Gün Salatası 01:29

Patatesli Muhteşem Gün Salatası

Patatesli Muhteşem Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 5 adet haşlanmış patates 1 çay bardağı bezelye 1 çay bardağı mısır 1 su bardağı doğranmış karışık turşu 1,5 su bardağı çırpılmış yoğurt 2-3 yemek kaşığı mayonez Tuz ..

 Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi 04:45

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Agizda dagilan kiyir kiyir damlacikolatali Kurabiye tarifi Malzemeler 250 gr yumusak tereyagi yada margarin 1 cay bardagi seker 1 cay bardagi esmer seker(ama isterseniz sekerin hepsini esmer yada beyazda kullabilirsiniz...

Deha Bilimlier - Yeminliyiz

kaç..

Motosiklet Hediye Edilen Çocuğun Mutluluğu 00:26

Motosiklet Hediye Edilen Çocuğun Mutluluğu

Yeni yıla girmemize bir kaç gün kala sürpriz bir hediye alan çocuk, bu hediyenin motosiklet olduğunu görünce sevinçte havalara uçmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Jet kravatçı! 01:13

Jet kravatçı!

BİR KRAVAT KAÇ SANİYEDE BAĞLANIR? ELİNİZ ÇOK HIZLIYSA 15-20 SANİYEDE BELKİ... AMA GİRESUN'DA BİR ADAM BUNU SADECE 2 SANİYEDE YAPIYOR... JET KRAVATÇININ O HÜNERİNİ İZLEYELİM....

Cezerye Tarifi 01:42

Cezerye Tarifi

Ev Yapımı Havuçlu Cezerye (Az Malzeme İle) Tarifi İçin Malzemeler; 3 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı rondodan geçirilmiş bisküvi 1 çay bardağı kırılmış ceviz Hindistan cevizi Hazırlanı..

Çok Kolay Rulo Şeklinde Kedi dilli Pasta Tarifi 04:40

Çok Kolay Rulo Şeklinde Kedi dilli Pasta Tarifi

Kedi dilike cilekli rulo pasta tarifi Malzemeler 24 adet kedidili kedidilini islatmak icin yaklasik 1 su bardagi soguk süt Düz ve genis bir tepsiye strec folyo koyun.Kedidillerini soguk süte batirip yanyana iki sira hal..

Browni Kurabiye Tarifi 05:46

Browni Kurabiye Tarifi

Malzemeler yarım paket 125 gram oda ısısında yumuşak tereyağı yada margarin 1 tane yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı dolusu kakao Yaklaşık 3 su ..

Fantalı Pasta Tarifi 10:02

Fantalı Pasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyası için gerekecekler su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı misir nişastasi 1 su bardağı un 1 kahve fincanı 150 ml sıvıyağ 1 kahve fincanı 150 ml ..

6,5 milyon doz aşı geldi 02:20

6,5 milyon doz aşı geldi

HEYECANLA BEKLENEN 2. PARTİ, YANİ 6,5 MİLYON DOZ AŞI DAHA TÜRKİYE'YE GELDİ. 2 HAFTALIK İNCELEMENİN ARDINDAN AŞILAMANIN HIZLANMASI BEKLENİRKEN, SAĞLIK BAKANLIĞI AŞILAMA HARİTASI UYGULAMASINI DEVREYE SOKTU. HANGİ İLDE KAÇ..

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi 12:56

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi

Pastamızın pandispanyası için gerekecek malzemeler 5 tane oda ısısında yumurta (Eğer yumurtalarınız büyükse dört tane de kullanabilirsiniz) bir çimdik tuz 1 paket kabartma tozu 2 yemek kasigi siviyag 1 çay bardağı mi..

Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi 04:52

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi

malzemeler 1 su bardağı Aşurelik buğday bir su bardağı haşlanmış nohut bir diş sarımsak 3 su bardağı yoğurt bir tutam taze nane Eğer yoksa 1 tatlı kaşığı dolusu Kuru nane ilave edin tuz Yeteri kadar su Hazırlanış..

Çok Dayanıklı Çıkan Şampanya 00:08

Çok Dayanıklı Çıkan Şampanya

Tirbuşon bulamayınca bıçak kullanmak isteyen adam bir kaç denemede bıçağın kırılmasıyla şaşırmış. Şampanya oldukça dayanıklı çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İlginç Kostümlerle Buzlu Suya Dalıp Çıkan Genç 00:32

İlginç Kostümlerle Buzlu Suya Dalıp Çıkan Genç

Rusya'da yaşayan genç buz tutan sulara girmeye karar vermiş. Genç suya bir kaç kez dalıp çıkmış. Bunu yaparken birbirinden ilginç kostümler giymiş...

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Karda Yere Yapışan Kadın 00:12

Karda Yere Yapışan Kadın

Evinden çöp atmak için çıkan kadın daha bir kaç adım atar atmaz yağan karın mağduru olmuş. Ayağı kayan kadın fena düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Zincirsiz pitbull böyle saldırdı! 01:16

Zincirsiz pitbull böyle saldırdı!

İSTANBUL ATAŞEHİR'DE ZİNCİRSİZ GEZDİRİLEN PİTBULL, BİR KAÇ GÜN ÖNCE ARKADAŞLARIYLA BULUŞMAYA HAZIRLANAN 16 YAŞINDAKİ İREM GÜLİZAR DEMİR'E SALDIRDI. O ANLARIN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI...

Zakkum __ Elbet Bir Gün (Official Video) 03:58

Zakkum __ Elbet Bir Gün (Official Video)

- ELBET BİR GÜN: Sen beni bilmezsin Ben senin girdabındayım Hayalimi kırsan kaç yazar Ben hayat kırıklığındayım Sen beni görmezsin Hep yanı başındayım Hem sana siper olup Hem düşman safındayım Elbet bir gün Sen de özle..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:02

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan..

 Mazda MX-5 RF Test Sürüşü 10:05

Mazda MX-5 RF Test Sürüşü

Mazda MX-5 yeni neslinde RF isimli metal tavana sahip versiyonunu da satışa sundu. 2 kişilik saf sürüş makinası bu haliyle daha derli toplu efendi bir görünüme kavuşmuş. Metal tavan MX-5 sadece görüntüsüyle farklılık kat..

  • BETA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müge Ökten - Geceler Bana Kara 03:15

Müge Ökten - Geceler Bana Kara

Geceler Bana Kara şarkı sözleri ile Kalbim soğukta kaldı da üşüdü de üşüdü Senin yolundan bakınca herşey normal göründü Korkmuyorum suskunluk bana sırdaş Kimbilir böyle kaç sene sürecekken Ben sana varmam kalbim hapi..

Rüzgar uçurdu, dakikalar sonra getirdi! 01:40

Rüzgar uçurdu, dakikalar sonra getirdi!

MIKNATISLI GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ, YAMAÇ PARAŞÜTÜ YAPTIĞI SIRADA GÖKYÜZÜNDE SAVRULDU, KAYBOLDU DERKEN BİR MUCİZE OLDU VE GÖZÜNDEN UÇAN GÖZLÜK BİR KAÇ DAKİKA SONRA GENÇ KADININ KUCAĞINA KONDU...

Esenyurt'ta ortalık karıştı! 02:30

Esenyurt'ta ortalık karıştı!

ESENYURT'TA 13 YAŞINDAKİ KIZIN KAÇIRILDIĞINI DUYAN MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ... ŞÜPHELİLERİN KAPISINI KIRIP EVE GİREN MAHALLELİYİ SAKİNLEŞTİRMEK İÇİN, POLİS HAVAYA BİR KAÇ EL ATEŞ AÇTI... İŞTE O ANLAR.....

Interpol onu arıyor! 02:41

Interpol onu arıyor!

TÜRKİYE BİR KAÇ GÜNDÜR KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'İ KONUŞUYOR. 400 BİNDEN FAZLA YATIRIMCIYI DOLANDIRDI... 28 YAŞINDA MİLYON DOLARLAR KAZANDI. GEÇTİĞİMİZ SALI GÜNÜ ARDINDA MAĞDUR ORDUSU BIRAKARAK ORTADAN ..

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En fazla 150 yıl yaşayabiliriz! 02:16

En fazla 150 yıl yaşayabiliriz!

UZUN YAŞAMAK MI, SAĞLIKLI YAŞAMAK MI? TARTIŞMASI YILLARDIR SÜRERKEN, AMERİKALI VE İNGİLİZ BİLİM İNSANLARI, İNSANIN EN FAZLA KAÇ YIL YAŞAYABİLECEĞİNİ ARAŞTIRDI. ÇIKAN SONUÇ ŞAŞIRTICI.....

İtalya'daki teleferik faciasının yeni görüntüleri çıktı 01:03

İtalya'daki teleferik faciasının yeni görüntüleri çıktı

İtalya'da 23 Mayıs'ta yaşanan 14 kişinin hayatını kaybettiği teleferik faciasının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, istasyona bir kaç metre kala taşıyıcı kablonun koptuğu görülüyor...