#Tolgshow arkadaşım hedefi tam 12den vurdu

Kadife - Üç Elma 03:42

Kadife - Üç Elma

Kadife - Üç Elma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mum ışıklıydı sana kurduğum sofralar Prenses kesim almıştım, kocaman ve parlak tek taşın var O gün söz vermiştin benimle ölmeye Elinde kürekle gelen ilk sen oldun beni gömmey..

Nagihan'ın Büyük Şanssızlığı Acun Ilıcalı Ben Böyle Bir Şey Görmedim 109. Bölüm Survivor 2018 01:22

Nagihan'ın Büyük Şanssızlığı Acun Ilıcalı Ben Böyle Bir Şey Görmedim 1

Survivor 2018 yarı final mücadelesinde Adem ile karşı karşıya gelen Nagihan, atışlarda büyük şansızlık yaşadı. Hedefi vurdu ama sayıyı alamadı.....

  • BETA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 6 yıl önce
16 Yaşındaki Meryem Vuruldum Ama Vazgeçmedim 02:54

16 Yaşındaki Meryem Vuruldum Ama Vazgeçmedim

İsrail askerleri 16 yaşındaki Meryem'i parça tesirli mermi ile ayağından vurdu. Türkiye'de tedavi edilen Meryem hızla iyileşiyor. Yeni Şafak'a konuşan Meryem'in bir hedefi var: Vurulurken elimde olan Filistin bayrağını K..

Granada 1-4 Barcelona (Maç Özeti - 02 Nisan 2017) 06:04

Granada 1-4 Barcelona (Maç Özeti - 02 Nisan 2017)

Suarez hedefi vurdu, Barça takibi sürdürdü: 1-4 La Liga'nın 29. haftasında Barcelona, Granada deplasmanında iki farklı kazandı; Real Madrid'i takibini iki puan geriden sürdürdü. Barcelona, La Liga'nın 29. haftasında Gra..

 Oyunu Başaran Ufuk Özkan Çocuklar Gibi Sevindi! 01:53

Oyunu Başaran Ufuk Özkan Çocuklar Gibi Sevindi!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 19 Ağustos Cumartesi bölümünde; Ufuk Özkan, elindeki okla hedefi vurdu ve sonrasında da Ters Kadeh oyununu da tek hamlede başardı! Oyunları başarmanın verdiği keyifle stüdyoyu ayağa kaldırdı! Ufu..

  • ANKA tarafından
  • 570 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lady Gaga'dan Muhteşem Konser Performansı 13:33

Lady Gaga'dan Muhteşem Konser Performansı

Pepsi konseri için sahneye çıkan Lady Gaga muhteşem efektler ve sahne performasnıyla geceye damgasını vurdu.İşte o anlar.....

  • ANKA tarafından
  • 1.354 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici Güllerim Soldu 04:50

İrem Derici Güllerim Soldu

Güllerim soldu kaldırımlarda Gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu, sonram yoktu Soyundum, sevinç giyindim Sevinmek sanki ..

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..

Ersan Er - Ah Yalan Dünya 04:02

Ersan Er - Ah Yalan Dünya

Ersan Er - Ah Yalan Dünya Şarkı Sözleri Hep Sen Mi Ağladın Sen Mi Yandın Ben De Gülmedim Yalan Dünyada Sen Beni Gönlünce Mutlu Mu Sandın Ömrümü Boş Yere Çalan Dünyada Ah Yalan Dünyada Yalan Dünyada Yalandan Yüzüme Güle..

Yıldız Tilbe   Yolumun İçinde 04:26

Yıldız Tilbe Yolumun İçinde

umudum tükenmez sen yine bildiğinle kal asıl olsa anlayacak ruhun gerçeyi kendini kaybeder aniden gördüğüm masal ice gerçekler yok artık unut geçmişi Yolumun içince yol ayrı yolda değil dermanım derdimde saklı ayrı değil..

Sahilde Büyük Dalgalar 03:26

Sahilde Büyük Dalgalar

28 Ocak'ta büyük dalga Kauai'yi vurdu ... Lumahai Plajı'ndaki dalgalar plajdaki gençlere vurdu . Şans eseri yaralanan olmadı...

  • JET TV tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu 01:22

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu

Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nın 28. gününde Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait uçaklar ve obüsler Şeyh Horoz Bölgesindeki PKK/YPG/PYD terör örgütüne ait hedefleri vurdu. Afrin'e yönelik düzenlenen Ze..

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Melih Görgün  14 Bahar 04:28

Melih Görgün 14 Bahar

Saçlarıma vurdu ayrılık ayları Bir seni çok sevdim Bir de baharları Bir seni özledim Bir seni bekledim Unuttum gidenleri Gidenler dönmüyor geri Yollarıma çıkma çıkarsan hiç acımam Gözlerime bakma bakarsan dayan..

Mesut Döndü  Arsenal Coştu 01:52

Mesut Döndü Arsenal Coştu

Premier Lig'de bu sezon deplasmanlarda henüz galibiyet alamayan Arsenal, Everton'ı 5-2 yenerek bu şanssızlığını kırdı. Maça bu sezonun en çok eleştirilen ismi Mesut Özil damga vurdu. Goodison Park'taki mücadelede ilk ..

Arabesk Aşk Olsun Şener Şen Replik 04:45

Arabesk Aşk Olsun Şener Şen Replik

Arabesk filminde mahpushanede aşk olsun şarkısını söylüyor aşkına . Şener Şen Aşk Oldun Şarkı Sözü heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttt yeter yeter yeter dokunmayın abiler dokunmayın yarama zaten bitmiş tükenmişim ruh..

  • PengoTV tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Şahin - Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme 02:50

Ebru Şahin - Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme

Ebru Şahin - Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme Müzik Dinle Şarkı Sözleri Değmen benim gamlı yaslı gönlüme Değmen benim gamlı yaslı gönlüme Ben bir selvi boylu yardan ayrıldım, ayrıldım, ayrıldım vay Ben bir selvi boylu ..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Sezen Aksu - Affet (Official Video) 03:10

Sezen Aksu - Affet (Official Video)

Sezen Aksu - Affet (Official Video) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Okay Barış Yönetmen: Tolga Çetin Kurgu: Serkan Sümeli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Şarkı sözleri: Senden daha öncesi yok ki Çoktan kaldırdım çatıy..

Dilan Bilmez - Güllerim Soldu 03:35

Dilan Bilmez - Güllerim Soldu

Söz: Sezen Aksu Beste: Sezen Aksu Yönetmen: Onur Sarsıcı Drum pad: İsmail Ozan Bass: Toygar Ersoy Gitar: Doğukan Aydın Keyboard: Serkan Balkan Klarnet: Yunus Ellek Kayıt: Göktuğ Özak Mix: Serkan Balkan Kurgu: Şevki Mur..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk yaşanan olaylar karşısında şok oluyor; kahkaha tufanı tam gaz devam ediyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle 20 Mayıs Pazar akşamı 20.00'de Kanal D’de! Düğünün etkiler..

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı 01:35

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Mesut Ozil Olayının Perde Arkası - Her Şey Ortaya Çıktı 03:01

Mesut Ozil Olayının Perde Arkası - Her Şey Ortaya Çıktı

İngiltere'nin başkenti Londra'nın son yıllarda ciddi bir gasp sorunu yaşadığı biliniyor. En fazla öne çıkan vakalardan biri de saat hırsızlığı... Polis istatistiklerine göre 2018'den bu yana tam 1400 saat kapkaç olayı ya..

  • BETA tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Evlilik Teklifi Ederken Yüzüğü Denize Düşürmek 00:13

Evlilik Teklifi Ederken Yüzüğü Denize Düşürmek

Sevgilisine sürpriz bir evlilik teklif etmeyi planlayan adam tam o an geldiğinde arkadaşından yüzüğü istemiş ancak arkadaşı hedefi tutturamayınca yüzük denize düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Macron'dan Çok Kollu Terörle Mücadele Planı 01:31

Macron'dan Çok Kollu Terörle Mücadele Planı

Fransa terörizme karşı çok kollu bir mücadeleye hazırlanıyor. Bu sene 13 defa terör saldırılarının hedefi olan ülkede Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron bu mücadelede Avrupa Birliği’ne işbirliği çağrısında bulundu. Başkent Pa..

Ailecek Şaşkınız Full İzle 1:53:49

Ailecek Şaşkınız Full İzle

Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Murat Cemcir, Saadet Aksoy İzleyeceğimiz yerli yapım Ailecek Şaşkınız'da, Ferhat ve Gökhan adındaki iki kafadarın komedi dolu serüvenleri anlatılıyor. Babadan kalan holdinge Ceo olarak gelen ..

Ezel - Ezel 5.Bölüm | Aşk mı Kaderi Kovalar, Kader mi Aşkı? - HD 1:33:31

Ezel - Ezel 5.Bölüm | Aşk mı Kaderi Kovalar, Kader mi Aşkı? - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 5. Bölüm ÖzetnnEzel, Bahar ve Eyşan’ı sürpriz bir yere götürür. O g..

  • Dizi TV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce