#Tolgshow arkadaşım hedefi tam 12den vurdu

Kanser aşısı gelecek mi? 07:14

Kanser aşısı gelecek mi?

SALGIN KANSER HASTALARINI DA VURDU...

Kapı kapı gezip cinayet işledi! 02:02

Kapı kapı gezip cinayet işledi!

Erzincan’da 1,5 yıldır eşinden ayrı yaşayan Murat Bulut, önce kayınpederi Ali Kurt'u, daha sonra da arıcılık yapan Mustafa Yılmaz'ı av tüfeği ile vurdu. İki kişiyi öldürüp evine gelen Bulut, 'teslim ol' çağrısına olumsuz..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

İsmail YK  - Doğum Günün Haram Olsun 05:40

İsmail YK - Doğum Günün Haram Olsun

Şiir Bugün senin doğum günün mü değil mi Tüm sevdiklerin de yanında mutlu musun O sahte dostlarınla yeni sevgilinle el ele göz göze Bir zamanlar benim de gözlerim içine bakarak Seni seviyorum demiştin Bir zamanlar benim..

Kahvenin fiyatı yüzde 50 arttı 02:24

Kahvenin fiyatı yüzde 50 arttı

İklim krizi ve pandemi kahveyi de vurdu. Üretimde ve tedarikte yaşanan zorluklar kahvenin fiyatını her geçen gün artırıyor...

Savaş Rusya'ya Sıçradı Ukrayna Rusya'da Kritik Noktayı İmha Etti 09:42

Savaş Rusya'ya Sıçradı Ukrayna Rusya'da Kritik Noktayı İmha Etti

Ukrayna, Rusya'nın Belgorod kentindeki bir petrol rafinerisini vurdu..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Metrese Öldüresiye Dayak 01:48

Metrese Öldüresiye Dayak

Tayland’da kocasının kendisini aldattığı kadını bulan sinirli eş, kadını Muay Thai adı verilen oldukça güçlü bir dövüş sporu yöntemiyle öldüresiye dövdü. Şok eden görüntüler Tayland’ın başkenti Bangkok’tan… Kocasının m..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.371 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neşesini Kaybetmemiş İhtiyar Delikanlılar (Sorma Arkadaş) 03:06

Neşesini Kaybetmemiş İhtiyar Delikanlılar (Sorma Arkadaş)

2 dayımız güzel düet yapmış, bu mutluluk ve eğlence hepimize gelsin izliyoruz. Bu Günler Halimi Sorma Arkadaş Yüreğim Yaralı Gözlerimde Yaş Günlerdir Uykuya Hasret Gözlerim Bu Sevda Ömrümü Yer Yavaş Yavaş Sen Hancı Ben Y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zelenski Bu Sözlerle Putin'in Sinsi Planını Açıkladı Ardından Bomba Yağdı 01:30

Zelenski Bu Sözlerle Putin'in Sinsi Planını Açıkladı Ardından Bomba Ya

RUSYA ODESSA'YI VURDU..

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dönerin fiyatı durmuyor! 01:41

Dönerin fiyatı durmuyor!

KIRMIZI ETE GELEN ZAMLAR DÖNERİ DE VURDU... ÖYLE Kİ, FİYAT TARİFESİ NEREDEYSE HER HAFTA DEĞİŞİYOR... GELİN, 'DÖNER BORSASI'NA BAKALIM BİR ŞİMDİ... ALANLAR, SATANLAR NE DÜŞÜNÜYOR.....

Su taşkını 1200 hanenin elektriğini kesti 04:35

Su taşkını 1200 hanenin elektriğini kesti

Düzce'de sağanak yağış ile birlikte taşan Karaca deresi, TOKİ Konutlarını vurdu. Yüzlerce binayı su bastı. Baskınlar sebebi ile 1200 hanenin elektrikleri kesilince, Kızılay yemek, Belediye ise su dağıttı...

Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017) 03:12

Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017)

Ziraat Türkiye Kupası'nda son hafta heyecanı yaşanıyor. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Fenerbahçe evinde Amedspor' ağırladı. Gruptan 2. olarak çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, kupadan elenen Amed Sportirf'i yenerek ta..

  • Ömer tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Koca Kıçlı 04:29

Sezen Aksu - Koca Kıçlı

Neredesin be adam Kaç gece oldu Nerede söndürdün feneri yine, Nerede Seni sokak süpürgesi Yine unuttun adresi Elim kolum bağlı Ayrılmak yok adetimizde Ne hayallerim vardı Bir Türk filmiydi Sözüm ona parlak istikbalim ..

Tripkolic - Sonu Gelmez  Lyrics 03:03

Tripkolic - Sonu Gelmez Lyrics

içimdeki hasretin yine rüzgarla döndü dolaştı sevdiğim yine vurdu gözlerime gözyaşlarımı saklayamadım gizleyemedim sensiz geçen her akşamda yorgun bu bedenim geri dönmeni bekledim gidemem yapamazdım sensiz gecel..

Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

İbrahim Tatlıses - Dom Dom Kurşunu (1984) 04:33

İbrahim Tatlıses - Dom Dom Kurşunu (1984)

Dom Dom Kurşunu Aşık Mahzuni Şerif Kaşların Arasından Domdom Kurşunu Değdi Bir Avcı Vurdu Beni Bin Avcı Beni Yedi Ah Dedim Ağladım Yaremi Bağladım Eğdi Yar Boynun Eğdi Mevlam Kerimsin Dedi Hançer Yarası ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.624 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Kınık - Koca Reis 05:10

Ali Kınık - Koca Reis

Hani derdik; hayat yalan Ölüm bize oyuncaktı Dünyada tek kalsak bile Asla yılmak olmayacaktı Biz ne günler gördük Reis Ne kavgalar verdik Reis Gelen vurdu yıkılmadık Bu da geçer hey koca Reis Şehitleri düşün Re..

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ ) 02:07

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ )

Gayri dayanamam ben bu hasrete Ya benide götür ya sende gitme Ateş-i aşkınla canım canım canım yakma çıramı Ya benide götür ya sende gitme Yâr bağrıma vurdu kızgın dağları Viran koydu mor sümbüllü bağları Sevdiğim geçiyo..

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..

Ceyhun Damla feat.Tan Taşçı - Cumartesi 03:03

Ceyhun Damla feat.Tan Taşçı - Cumartesi

CUMARTESİ YIRTTIM ATTIM GEÇMİŞİ TAKVİMİ, UTANDIM AYNADA GÖRÜP KENDİMİ, AĞLADIM YAKTIM RESİMLERİNİ, GİTTİ Bİ CUMARTESİ. ÇIKARDIM HAYATTAN ACISINI, ANLADIM Kİ SEVGİDİR BİR GÜN BİTER UNUTMADIM AYRILIK ANISINI GÖNÜL KUDUR..

İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü 04:14

İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü

İBRAHİM DİZLEK YORGUNUM ŞİİR SÖZLERİ. Acılar içinde geçiyor dertli ömrüm Dayanacak gücüm kalmadı yorgunum yorgun Ne yapsam iki yakam bir araya gelmiyor Hırkam yırtık,pabuç delik,ben yorgunum yorgun Gözüm ne boyalı şöhret..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dortmund 2-3 Monaco  Maç Özeti 2017 05:37

Dortmund 2-3 Monaco Maç Özeti 2017

Dortmund otobüsüne bombalı saldırı nedeniyle bugüne ertelenen maçta Monaco, deplasmanda 3 gol buldu ve Devler Ligi yarı finali için kapıyı araladı. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Borussia Dortmund ile Mo..

 Müslüm Gürses - Ağır Yaralı 03:52

Müslüm Gürses - Ağır Yaralı

Beni ta kalbinden vurdu gidişin Bütün umutlarım ağır yaralı Aklımdan çıkmıyor veda edişin Bütün duygularım ağır yaralı Dünyayı başıma yıkmışçasına Bağrıma kurşunlar sıkmışçasına Sanki bir savaştan çıkmışçasına Bütün duy..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liverpool 1: 2 Crystal Palace  Maç Özeti İzle 04:54

Liverpool 1: 2 Crystal Palace Maç Özeti İzle

Crystal Palace, Anfield'de Premier League'in hayatta kalması yönünde dev bir adım atmak için Liverpool'u yenerken ve rakiplerinin en üstteki dört öne geçmesini engelleyince, Christian Benteke eski kulüpten ayrılmaya geld..