#Tolgshow arkadaşım hedefi tam 12den vurdu

Trabzonspor 0 -  2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti 06:13

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti

Derbide Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u da yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü: 2-0. Negredo'nun oyuna girişiyle maçın kaderi değişirken, Kartal'ı uçuran goller Babel'den geldi. Düşük tempod..

  • OFSAYT tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya'nın Elmalı İlçesini Sel Yıktı Geçti 01:26

Antalya'nın Elmalı İlçesini Sel Yıktı Geçti

Antalya'nın Elmalı ilçesinde bu akşam saatlerinde ikinci sel vakası yaşandı. Yılmazlı ve Salur'dan sonra Karaköy Mahallesi'ni de sel vurdu. Saat 18.00 saatlerinde başlayan sağanak yağış Karaköy Mahallesi'nde büyük çapta ..

Benfica 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti 03:04

Benfica 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Benfica'ya 1-0 kaybetti ve tur şansını İstanbul'da oynanacak rövanş maçına bıraktı. Fenerbahçe, Benfica karşısında sahaya Volkan De..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.945 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli 05:50

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli

Olayın detayları: Olay öğlen saatlerinde İzmit Kuruçeşme mevkii D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. 121 Nolu Yahya Kaptan–Derince Sopalı hattında görev yapan otobüsle seyir halinde olan sürücü Hüseyin Göncü (37), İzm..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ezgi Enes - Yapma N’olursun 02:36

Ezgi Enes - Yapma N’olursun

Ezgi Enes - Yapma N’olursun Dinle Yapma N’olursun Ananas gibi, ahududu gibi. Ama daha çok avokado gibi tabi. Bunu ben bilirim, bir de benim gibileri. İnan ki, inan ki… Denedin bizi ruhumun ikizi. Sandım aynı parmakları..

Nev - Sevdalarım 04:52

Nev - Sevdalarım

Nev - Sevdalarım Dinle Sevdalarım şarkı sözleri ile Ne sevdalar, büyük aşklar Yaşadım ben her köşende Son ayrılık fena vurdu İzleri var Kadıköy’de Ah İstanbul, Kal de bana Sevdiğimi geri ver bana Ah İstanbul, Ben g..

Reynmen - Derdim Olsun 03:38

Reynmen - Derdim Olsun

Reynmen - Derdim Olsun Dinle Söz&Müzik: Emre Şakar Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutlu Mix-Masterıng: Dijital Meydan Yönetmen: Atilla Öztürk Görüntü Yönetmeni: Ersin Gök Yardımcı Yönetmen: Osman Enes Os Kurgu-Mont..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 5.411 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dj Akman - Değişik Duygular 03:39

Dj Akman - Değişik Duygular

SÖZLER: Ay ay ay ay ay ay ay dün gibi gözlerimin önünde olanlar oldu suç kimde hatiran var her yerde Ey ey ey ey ey ey ey kabimin orta yerinde bir an aşkın vurdu her yandan vazgecemem bu inadimdan Oy oy oy oy oy oy..

Kıraç - Tamirci Çırağı 04:48

Kıraç - Tamirci Çırağı

ŞARKI SÖZLERİ: Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları Nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirha..

Kalben - Rüzgar 03:13

Kalben - Rüzgar

Kalben - Rüzgar Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız kalamaz, Yapamaz aaah… Döner durur yatağında, Uyuyamaz aaah … Ben seni kaybettim, Anladım, bak. Gündüzleri gecelere Zor bağladım, vaah… Hani zaman her şeye i..

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez 03:33

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez

Söz: Seda Sular Müzik: Duygun Orhan Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Gitar: Cem Şengül Ud: Özdemir Güz, Eren Aker Klavye: Davut Samet Sarıhan ''Sonu Gelmez'' sözleri: İçimd..

Bir Küçük Fare , Çizgi Filmler - HeyKids - Bebek Şarkıları 29:30

Bir Küçük Fare , Çizgi Filmler - HeyKids - Bebek Şarkıları

0:00 Bir Küçük Fare 2:07 Patates Adam: 3:57 Köpek Uçmak İstemiş: 5:24 Kırmızı Balık: 7:49 Baş Omuzlar Diz Ve Parmak: 9:14 Mavi̇ Traktör: 11:52 Dans Et Eğlen Alkışla: 13:05 Köpek Bingo: 15:47 Elma ve Muz: 18:22 A Ram..

  • ÇocukTV tarafından
  • 472 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bartın Irmağı'nda balıklar telef oldu 03:47

Bartın Irmağı'nda balıklar telef oldu

Bartın kent merkezinden geçen ırmakta çok sayıda balık telef oldu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, su ve balıklardan numune alarak çalışma başlatırken, belediye balıkların oksijen ..

Balık Tezgahlarında Palamut Bolluğu- Tanesi 10 TL'den Satılıyor 01:54

Balık Tezgahlarında Palamut Bolluğu- Tanesi 10 TL'den Satılıyor

Edirne’de tanesi 10 liraya düşen palamut balığı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Edirne’de palamut balığının tanesinin 10 liradan satıldığını duyan vatandaşlar, sabahın ilk saatlerinde balık pazarına akın etti. Balıkçıla..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Ender Balkır - Bunca Gamı Bunca Derdi [ Zümrüdüanka Dizi Müziği © 2020 Z Müzik ] 04:58

Ender Balkır - Bunca Gamı Bunca Derdi [ Zümrüdüanka Dizi Müziği © 2020

Bunca gamı bunca derdi Mevla'm yalnız bana mı verdi Eller muradına erdi Yine cananım gelmedi Erisin dağların karı Geçti ömrümün baharı Ecel kapımı çalmadan Durma gel ömrümün varı Takatım yok yürümeye Gidip cananı görme..

Berhan Arısoy - Yarım Adam 04:16

Berhan Arısoy - Yarım Adam

Yarım Adam şarkı sözleri ile... O gece çekip gittin Saatler vurdu yarım Ardından bakıp duran Bir adam kaldı yarım Öne eğdi başını Gizledi gözyaşını Yaşamadan yaşını Yarını kaldı yarım Umudu kaldı yarım Hay..

İbrahim Başaran - Uyuyamam 03:47

İbrahim Başaran - Uyuyamam

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Zakkum __ Yarasın (Akustik) 05:06

Zakkum __ Yarasın (Akustik)

YARASIN: Kimdi ilk kıran bu kalbi Anlattım ya geçenlerde Son değildi Olsaydı keşke Kimdi ilk kıran bu kalbi Anlatmıştım geçenlerde Son değildi Olsaydı keşke Onlar vurdu ben düştüm Adları hala ezberimde Dertler deniz be..

Bengü - Güllerim Soldu (Akustik) 03:45

Bengü - Güllerim Soldu (Akustik)

Güllerim soldu kaldırımlarda Gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu, sonram yoktu Soyundum, sevinç giyindim Sevinmek sanki ..

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar nereye kaçacağını şaşırdı 01:07

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde can kaybı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda yaşamını yitiren 1 kişi ile 34'e yükseldi. İlçede arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Kastamonu'da çarşamba günü ..

Ankara'da sağanak yağış sele sebep oldu! Cadde ve sokaklar göle döndü 00:51

Ankara'da sağanak yağış sele sebep oldu! Cadde ve sokaklar göle döndü

Sağanak Ankara'da hayatı felç etti. Akşam başlayan yağış sele yol açtı. Cadde ve sokaklar göle döndü, birçok evi su bastı. Sağanak bir anda bastırdı, cadde ve sokaklar göle döndü. Bazı evleri su bastı. Sağanak yağış ba..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi 03:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi

Programda Seda Nur isimli genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şiir okumak istediğini söyledi. Erdoğan, Seda Nur'u kırmayarak, Nurullah Genç'in Beni Yakışına şiirini Seda Nur ile okudu. O ZAMAN KASETTİ CD'LER YOKTU Erd..

Dayaklık kadın 3 Milyar 750 Milyon 06:44

Dayaklık kadın 3 Milyar 750 Milyon

Dayaklık kadın 3 Milyar 750 Milyon..

Orman Hapishanesi Jungle Jail 07:50

Orman Hapishanesi Jungle Jail

Genç tutuklu diğerleri, o hızla tam gün ya da prison.Jusqu'au her şeyi değişiklikleri için günah keçisi oldu gibi her şeyi küçük ve cılız arriver.Plus bir çılgın hapiste geldiğinde, kendisi hiyerarşinin en üstüne yürür b..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Uyku Getiren Bebek Ninnileri 2 Saat 2:00:34

Uyku Getiren Bebek Ninnileri 2 Saat

bebekler için en güzel ninni tam 2 saat , Bedtime Fisher Price en iyi ninnileri iyi uykular tatlı rüyalar melekler..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce