#Tolgshow arkadaşım hedefi tam 12den vurdu

Anlatamıyor Ama Karşıyı Çok Güzel Anlıyor 03:08

Anlatamıyor Ama Karşıyı Çok Güzel Anlıyor

Bu minik tam konuşamıyor ama babasının söylediklerini çok iyi anlıyor...

  • KAPALI SET tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Köprüde Karşılaşmış İki İnatçı Keçi Çocuk Şarkıları 01:48

Bir Köprüde Karşılaşmış İki İnatçı Keçi Çocuk Şarkıları

Bir köprüde karşılaşmış iki inatçı keçi Hah hah hay Hah hah hay hah hah hah ha hay Hep huysuzluk inatçılık bu keçilerin suçu Hah hah hay Hah hah hay hah hah hah ha hay Tam köprünün ortasında iki keçi toslaşmış Hah hah..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Leon The Professional Film İzle 2:12:53

Leon The Professional Film İzle

Léon, ABD'nin New York şehrinde ikamet eden, patronu Tony'den aldığı işleri yapan bir tetikçidir. Hayatını kurallardan oluşturmuş, sert ve tam anlamıyla bir profesyoneldir. Ancak Mathilda adında küçük bir kızla yolları k..

  • mathilda tarafından
  • 16.623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İskeletor Makyajı 06:36

İskeletor Makyajı

Korkunç Makyaj Yapmayı Seviyorsanız Tam Sizlik Bir Makyaj...

Davaro  Kim Bu Hıyar Şener Şen & Kemal Sunal 03:22

Davaro Kim Bu Hıyar Şener Şen & Kemal Sunal

Oyuncular: Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Pembe Mutlu Memo (Kemal Sunal) Sülo (Şener Şen) köy meydanında dümenden öldürür. Tam hapishaneye götürülürken eşkiya olan ilkokul arkadaşı ile karşılaşır ve hapishaneye gi..

Devin Booker’dan 70 sayı! 03:57

Devin Booker’dan 70 sayı!

Phoenix Suns'ın 21 yaşındaki gardı Devin Booker,, Boston Celtics potasına tam 70 sayı bırakarak tarihe geçti...

Necati Şaşmaz Kimdir? 04:29

Necati Şaşmaz Kimdir?

Abdulkadir Şaşmaz'ın oğlu olan Necati Şaşmaz 15 Aralık 1971 tarihinde Elazığ'da Zaza kökenli Abdulkadir - Sahil Şaşmaz çiftinin oğlu olarak doğmuştur. Tam adı Muhammed Necati Şaşmaz'dır. Raci Şaşmaz ve Zübeyr Şaşmaz adın..

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm 14:57

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm

Osmanlı İmparatorluğunun en uzun tahtta kalan padişahı II.Abdülhamid tarafından devlet uzun yıllarca Yıldız Sarayı'ından yönetilmiştir. Tam bir yaşam alanı olarak inşaa edilen saray, son dönem Osmanlı Modern Mimarisinin ..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Ceylan Kimdir? 01:24

Ceylan Kimdir?

Ceylan ya da tam adıyla Ceylan Avcı, (d. 26 Haziran 1974, İstanbul), Zaza asıllı Türk halk müziği ve arabesk müzik sanatçısı. Sanatçı birçok albüm çıkarmış, birçok da sinema filminde rol almıştır. Seni Sevmeyen Ölsün ..

Agatha Christie Kimdir? 01:53

Agatha Christie Kimdir?

Tam adı Agatha Mary Clarissa Miller Christie Mollowan olan Agatha Christie (15 Eylül 1890 – 12 Ocak 1976), İngiliz yazar, polisiye edebiyatın en önemli isimlerinden biri ve dedektif Hercule Poirot karakterinin yaratıcısı..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Kuzucuk Boya 03:32

Kuzucuk Boya

Çiftlikte sabah olmuştur, kuzucuğun saati çalar, kuzucuk uyanmak istemez, bu yüzden saati camdan fırlatır. Saat camın önünde uyuyan horoza çarpar ve horoz sinirlenir. Camdan içeri uzanıp var gücüyle öterek kuzucuğu uyand..

  • ÇocukTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Doğum Günü 04:37

Kuzucuk Doğum Günü

Horoz kendisi için bir pasta yapmıştır, dışarıdaki masaya koyduğu pastasını süslüyordur. Bu sırada Kuzucuk uyanır ve takvimden bir yaprak kopartır. Doğum gününe az kalmış olduğunu fark eder ve biraz şımarıklık yapıp, tak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Futbol 04:26

Kuzucuk Futbol

Horlaya horlaya uyumakta olan Kuzucuk, saatinin alarmıyla uyanır. Yatağından çıkıp sütünü içer, ardından tıraş olur ve dışarı çıkar. Yol kenarında bir teneke kutu görür ve heyecanla yanına doğru koşup kutuya ayağıyla bir..

  • ÇocukTV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Kaydırak 03:50

Kuzucuk Kaydırak

Kuzucuk bir icat yapmıştır, sabah saatinin çalmasıyla icadı çalışır. Titreyen saat, yanındaki golf topunu, çarparak itekler, sonra top başka bir şeye çarpar, o başka bir düzeneği çalıştırır vs. derken her şey birbirine ç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinli Evde Çinli Annenin Ruhunu Çağırdık 11:44

Cinli Evde Çinli Annenin Ruhunu Çağırdık

Balatta bulunan Cinli bir eve gidip, Çinli çocuğun annesini çağırdık. Paranormal bir olay yaşadık, tam yollamaya çalışırken evdeki cam kırıldı ve biz de o panikle hemen kendimizi dışarı attık. Üç harfliler olabilir, evsi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 3. Bölüm Fragman 00:53

Fazilet Hanım ve Kızları 3. Bölüm Fragman

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Hande Yener Zirve Tek Kişiliktir Dedi Demet Akalın Küplere Bindi! 03:13

Hande Yener Zirve Tek Kişiliktir Dedi Demet Akalın Küplere Bindi!

İki ünlü popçu arasında tam sular duruluyor derken, ortaya konuşulan çoook iddialı sözler yine iki taraf arasında hararetli tartışmaların yaşanacağının habercisi olacak gibi gözüküyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adile Naşit Parmak Çocuk Masalı 06:12

Adile Naşit Parmak Çocuk Masalı

11 Aralık 1987 Yılında hayata gözlerini yuman Masal Teyze Adile Naşit 1930 yılında bundan tam 86 yıl önce bu gün gözlerini dünyaya açmıştı. Türk sinemasına , Tiyatrosuna yıllarca emek veren başarılı sanatçımızın tüm sebe..

Bir Çocuk İçin En Zor Karar: Dondurma mı, Evsiz Bir Adama Yardım Etmek mi? 01:53

Bir Çocuk İçin En Zor Karar: Dondurma mı, Evsiz Bir Adama Yardım Etmek

Bir çocuğun asla karşı karşıya kalmaması gereken durumlardan birisi sosyal deney olarak hazırlandı. Elindeki parayla ya dondurma alacaklar ya da tam karşılarında yerde oturan evsiz adama yardım edecekler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzucuk Scooter 03:52

Kuzucuk Scooter

Kuzucuk scooterle gezerken çıkan rüzgar şapkasını uçurur. Bu sırada yüzüne bir kağıt yapışır ve dengesini kaybedip düşer. Kağıda sinirlendiği anda, kağıdın üzerindeki uçurtmayı görür ve kendisine uçurtma yapar. Uçurtması..

  • ÇocukTV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Tehditle Evlenme Teklifi 01:14

Tehditle Evlenme Teklifi

Paramparça, yönetmenliğini Halit Refiğ'in yaptığı, başrollerinde Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın ve Orhan Günşiray'ın yer aldığı, 1986 tarihli Türk filmi. Cemil (Cüneyt Arkın), kendine güveni tam, öfkesi burnun..

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi 01:28

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi National Geographic, Londra'da düzenlediği sergide insanların Mars'ta yaşayacağı evin konseptini sergiledi. İnsanların Mars'ta yaşaması ve koloni kurması gibi planlar son gün..

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık 01:49

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık Rusya Tarım Ürünleri Denetim Dairesi Başkanı Dankvert, Türkiye'den sadece büyük tarım üreticilerinden ithalatı serbestleştirmeyi planladıklarını söyledi. Rusya Tarım Ürünl..