#Tonajda zirve yapan kamyoncu

Okulu Bırakıp Ticarete Atılmak İsteyen Çocuk 04:15

Okulu Bırakıp Ticarete Atılmak İsteyen Çocuk

Okula boş gidip boş gelmekten yakınan ufaklık okumak istemediğini babasına dile getiriyor. Kamyoncu, Tırcı olabileceğini söyleyen ufaklık babasından cesur olmasını istiyor. İşte o efsane diyalog.....

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kamyona Kafa Atan Motosikletli 00:15

Kamyona Kafa Atan Motosikletli

Endonezya'da yoğun motosiklet trafiğinde ana yola çıkan dikkatsiz motosikletli üzerine gelen kamyonu fark etmemiş. Ancak kamyoncu motosikletliyi fark etmiş ve frene dokunmuş...

  • JET TV tarafından
  • 166 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle 1:52:57

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle

Recep İvedik (Şahan Gökbakar) mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı, ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. Bu da A..

Bensu Soral'dan Çok Güzel Hareket!! 01:19

Bensu Soral'dan Çok Güzel Hareket!!

'İçerde' dizisinde Melek rolüyle kariyerinde zirve yapan Bensu Soral, bu kez Nişantaşı'ndaki yardımseverliğiyle dikkatleri üzerine çekti. 26 yaşındaki oyuncu yolda taksi durdurmaya çalışan yaşlı kadını görünce kayıtsız k..

  • ANKA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal Golcüsünü Arıyor! Yeni Aday Premier Lig'den 01:48

Kartal Golcüsünü Arıyor! Yeni Aday Premier Lig'den

Beşiktaş'ta golcü arayışları devam ediyor. Fiorentina ile Khouma Babacar konusunda pazarlıklarını sürdüren yönetim, futbolcunun yüksek maliyeti sebebiyle transferden vazgeçme noktasına geldi. Siyah-beyazlıların 7 milyo..

  • OFSAYT tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hazal Filiz Küçükköse: Sınırlarımı Zorlamayı Seviyorum 01:41

Hazal Filiz Küçükköse: Sınırlarımı Zorlamayı Seviyorum

Kara Sevda’nın finalinden sonra ara vermeden ‘Rüya’ dizisine başlayan Hazal Filiz Küçükköse Seçimlerim doğru tercihler yaptığımı gösteriyor. İşimi aşkla yapıyorum dedi Kara Sevda'daki Zeynep karakteriyle kariyerinde zi..

  • ANKA tarafından
  • 1.281 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..

Güzellik Yarışmasıyla Şöhreti Yakalayanlar 08:03

Güzellik Yarışmasıyla Şöhreti Yakalayanlar

Bugün ekranların aranılan yüzleri arasında olan oyunculardan,zirve basamaklarına tırmanırken güzellik tacını alarak başlayanları ekranlara getireceğiz.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alanyaspor - Fenerbahçe 2-3 Maç Sonunda ''Gürcan Bilgiç'' Yorumu Hd İzle 11:27

Alanyaspor - Fenerbahçe 2-3 Maç Sonunda ''Gürcan Bilgiç'' Yorumu Hd İz

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 44 yaparak zirve takibini sürdürürken, Aytemiz Alanyaspor 25 puanda kaldı...

O Ses Türkiye 2017 Yarı Finale Kalan İsimler 01:26

O Ses Türkiye 2017 Yarı Finale Kalan İsimler

Tv 8 de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında yarı finale çıkan isimler belli oldu.İşte zirve yoluna bir adım daha yaklaşan isimler...

  • ANKA tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eskişehirspor 6  1 Samsunspor Maç Özeti İzle 00:52

Eskişehirspor 6 1 Samsunspor Maç Özeti İzle

TFF 1.Lig'in 31. haftasında Eskişehirspor kendi sahasında Samsunspor'u 6-1 mağlup ederek zirve yarışında önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Eskişehirspor'un gollerini 33' (penaltı) ve 77' Erkan Zengin, 40' Hakan Çinem..

Özgül Kavruk Pilates Hocası Oldu!! 01:23

Özgül Kavruk Pilates Hocası Oldu!!

Özgül Kavruk, 'Doktorlar'da kötü kadın karakteriyle zirve yapmıştı. Kavruk evlendikten sonra oyunculuğu ara verip pilates eğitmeni oldu...

  • ANKA tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump Nedeniyle Dolar Uçtu 02:11

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu Dolar/TL kuru ABD başkanlık seçimlerinin ilk sonuçları ile birlikte tarihinin en yüksek seviyesi olan 3.29'a kadar çıktı. Daha sonra biraz düşerek 3.22 seviyelerinde dengeledi. ABD başkanlık..

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

İrem Derici ile Eğlenmene Bak 7.Bölüm Fragmanı 00:56

İrem Derici ile Eğlenmene Bak 7.Bölüm Fragmanı

İrem Derici ile Eğlenmene Bak 7. Bölüm Fragmanı yayında! Bu bölümde yine birbirinden ünlü konuklar yarışıyor; eğlence zirve yapıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şampiyonluğu Kafaya Koydu (ÖZET) 00:51

Şampiyonluğu Kafaya Koydu (ÖZET)

Brezilya Serie A'da yenilgisiz lider Corinthians, deplasmanda Fluminense'yi 1-0 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.50. dakikada Fabian Balbuena'nın kafa golüyle üç puana ulaşan konuk takım, 16 hafta sonunda 40 puanla ..

  • OFSAYT tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2018'in En Çok Beklenen 10 Süper Kahraman Filmleri 08:38

2018'in En Çok Beklenen 10 Süper Kahraman Filmleri

Süper-kahraman filmleri 2017'de çok vizyona girdi zannettiyseniz bekleyin. 2018'de zirve yapacak bu türün en çok beklediğimiz filmlerini sizin için sıraladık. Black Panther 16 şubat , 13 Nisan New Mutants, 27 Nisan Mayı..

Ergenliğini Zirvede Yaşayan Çocuk Nurullah 00:24

Ergenliğini Zirvede Yaşayan Çocuk Nurullah

Ergenliğini Zirvede Yaşayan Çocuk Nurullahı Seyredelim bakalım neler yaşıyor. :)..

  • JET TV tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yurda Döndü 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yurda Döndü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD ziyaretini tamamlayarak yurda döndü. New York'ta yapılan BM zirvesine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirve sonrasında Türkiye'ye döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Es..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Arsenal - Stoke City: 3-1 03:45

Arsenal - Stoke City: 3-1

Premier Lig'de zirve adaylarından Arsenal, Stoke engelini de 3-1 geçerek serisine devam etti. Ligde 13 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Arsenal, son 2 maçtan galibiyetle ayrılan Stoke City ile Emirates Stadı'nda karşı ..

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

Deepwater Horizon (2016) – Official Movie 02:15

Deepwater Horizon (2016) – Official Movie

On April 20th, 2010, one of the world’s largest man-made disasters occurred on the Deepwater Horizon in the Gulf of Mexico. Directed by Peter Berg (Lone Survivor), this story honors the brave men and women whose heroism ..

PSG 4-0 BARCELONA  14.02.2017 16:08

PSG 4-0 BARCELONA 14.02.2017

PSG, Barça'yı sahadan sildi! Paris Saint Germain 4 - 0 Barcelona 18' 1 - 0 Angel Di Maria 40' 2 - 0 Julian Draxler 55' 3 - 0 Angel Di Maria 72' 4 - 0 Edinson Cavani Fransa Ligi'nde zirve takibini sürdüren Paris Saint ..

  • JokerS tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce