#Tonajda zirve yapan kamyoncu

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Real Madrid Seriye Bağladı 01:26

Real Madrid Seriye Bağladı

LaLiga'da Real Madrid sahasında Eibar engelini rahat bir oyunla 3-0 geçti ve Barcelona'yı takibini sürdürdü. Son 3 maçını kazanan Real, sahasındaki mücadelede Oliveira'nın kendi kalesine attığı golle öne geçti. Asensio..

Selimiye ve Sis 00:51

Selimiye ve Sis

Serhat kenti Edirne'de yurda gelenleri mimarinin zirve mührü olarak karşılayan, Mimar Sinan ustanın Ustalık eseri Selimiye Camisi sisler altında bu sabah daha güzel göründü...

Her Şeyi Kaydedip Evlilik Teklifi Anını Kaydedemeyen Beceriksiz Drone Pilotu 00:55

Her Şeyi Kaydedip Evlilik Teklifi Anını Kaydedemeyen Beceriksiz Drone

Romantikliğin zirve yaptığı anlarda kız arkadaşına evlilik teklifi yapmaya hazırlanan bir adam ve o anları kaydeden bir drone. Evlilik teklifi öncesinde her şeyi kaydeden drone tam teklifin yapılacağı sırada kontrolden ç..

  • JET TV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Real Madrid 3-0 Alaves (Geniş Maç Özeti - 02 Nisan 2017) 13:00

Real Madrid 3-0 Alaves (Geniş Maç Özeti - 02 Nisan 2017)

Rekortmen Real zirvede rahat: 3-0 La Liga'nın lideri 29. haftada da tökezlemedi, maç eksiğiyle liderliğini üç farklı bir zaferle perçinlerken bir rekoru daha tarihe gömdü. Real Madrid zirvesine kurulduğu La Liga'nın 29...

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle 03:30

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle

Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti Türkiye Süper Ligi Maç Özetleri33 dakika önceYorum yok 622 izlenme 00Favorilerime EkleGeniş Ekran Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti,Türkiye Süper Lig de 29...

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

İran Cumhurbaşkanı Ruhani Ankara'da 01:53

İran Cumhurbaşkanı Ruhani Ankara'da

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Suriye konulu üçlü zirve için Ankara'ya geldi. Ruhani'yi Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli karşıladı...

Direksiyon Başında Zil Takıp Oynayan Otobüsü Şoförü 01:15

Direksiyon Başında Zil Takıp Oynayan Otobüsü Şoförü

Bir çok kişinin canından sorumlu ama kendisi sorumsuz otobüs şoförü rahatlıkta zirve yapıp direksiyon başında zil takıp oynamış..

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Offroad Yaparken Sınırları Zorlayan Adam 00:45

Offroad Yaparken Sınırları Zorlayan Adam

4x4 arazi araçları ile doğada zor koşullarda yapılan offroad olayında bu aracı boyundaki suya girip çıkarak zirve yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ömürlük Tuvalet Kağıdı Stoklayan Çift 00:49

Ömürlük Tuvalet Kağıdı Stoklayan Çift

Tuvalet kağıdı, pandemi sırasında enfeksiyon korkusu arttıkça güvenliğin ve hazırlığın sembolü haline geldi. İlk stoklananlar konusunda zirve yaptı. Bu çiftte hatrı sayılır bir tuvalet kağıdı stoklamış...

  • PengoTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
AB'den Yunanistan'ı Hayal Kırıklığına Uğratacak Açıklama Geldi 01:29

AB'den Yunanistan'ı Hayal Kırıklığına Uğratacak Açıklama Geldi

Brüksel'deki kritik zirve öncesi, Avrupa Birliği'nden Yunanistan'ı hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama geldi. Almanya'nın AB Dış İlişkiler Konsey Direktörü kritik değerlendirmelerde bulundu. Daniela Schwarzer, Türk..

Canbay & Wolker - Denedim Olmadı (Official Video) 02:33

Canbay & Wolker - Denedim Olmadı (Official Video)

Söz: Canbay & Wolker Müzik: Rota - Zirve Montaj, Escobar Edit, Escobar Mix, Escobar..

Juncker İngiltere İle Adil Anlaşma İstiyoruz 02:21

Juncker İngiltere İle Adil Anlaşma İstiyoruz

Brüksel’de yapılan Avrupa Birliği liderler zirvesi sona erdi. Avrupalı liderler Brexit müzakerelerinde ilerleme sağlanamamasına rağmen görüşmelerin ikinci aşamasına yönelik hazırlık çalışmalarını başlatma kararı aldı. Mü..

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti 05:06

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı 5-1 yenerek çok önemli bir galibiyet elde etti. Süper Lig'de zirveyi çok yakından ilgilendiren karşılaşmaya Galatasaray iyi başladı. Önde baskıyla pozisyon..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 17. Bölüm Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 17. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 17. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, aşk tazeliyor; ikili arasındaki romantik dakikalar zirve yapıyor! Ferhat'ın kendisinden boşanmak istemesini kabullenemeyen Aslı, onu terk etme kararı alır. Fe..

'Önlemleri gevşettik maalesef' 01:43

'Önlemleri gevşettik maalesef'

VAKA SAYILARI HIZLA ARTARKEN SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA TÜRKİYE'NİN 3. İSTANBUL'UN DA 4. PİKİNİ YAŞADIĞINI AÇIKLADI. YANİ MAALESEF VAKA SAYILARI ZİRVE YAPMIŞ DURUMDA..SAĞLIK BAKANI, ÇÖZÜM AŞILAMAYI HIZLANDIRMAK DEDİ,..

'Amcam bizi gözetliyor' davası! 02:55

'Amcam bizi gözetliyor' davası!

AMCA-YEĞEN ARASINDA BİR AĞAÇ YÜZÜNDEN BAŞLAYAN KAN DAVASI GİDEREK BÜYÜDÜ... BİRLİKTE OTURDUKLARI BİNAYA TAKILAN GÜVENLİK KAMERASIYLA ZİRVE YAPTI. YEĞEN ÖZEL HAYATIM KALMADI DERKEN.. 81 YAŞINDAKİ AMCA DA KENDİNİ BEN K..

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti 05:55

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Zorlu fikstür öncesi kayıp istemeyen Kartal'ın gollerini Pepe, Talisca(2) ve Vagner Love (2) kaydetti. Beşiktaş, Spor T..

  • OFSAYT tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 07:34

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Sezonun ilk derbisinde puanlar paylaşılırken, zirve adaylarının tamamı bu haftayı kayıpla kapatmış oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü P..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım 05:28

Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım

Kadınım Sana dargınım Kırgınım sana kızgınım Haksızlık, vefasızlık bu Bu herşeyi inkar eden duygu Ne acı, yazık Kadınım söyle sen mutlu oldun mu? Bu deli adamı unuttun mu? Sevdin mi gerçekten ah seviştin mi? Söyle onl..

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı 03:18

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı İstanbul'da D -100 Karayolu Halıcıoğlu mevkiinde bir otomobilin metrobüs bariyerlerine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı 20 Ekim 2016 14:56 20 Ekim 2016 14:56 Otomobil, metrobüs bari..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle 47:22

Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; tüpgazlı araba yapan adam, gözleri görmeyen santral memuru, Mucit İmam Abdullah Eroğlu, mezardan çıkan adam, spor yapan yaşlı adam, çinko kurşun metal sanayide ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı 01:41

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı Adana'da bir kamyonda ev eşyalarının arasına gizlenmiş 150 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda uy..

  • Haberler tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rakip Antrenöre Minderde Evlenme Teklifi Yapmak! 01:19

Rakip Antrenöre Minderde Evlenme Teklifi Yapmak!

Manisa’da düzenlenen karate turnuvasında antrenör Dinçer Güngör, kendisi gibi antrenörlük yapan ve turnuvada rakip olduğu kız arkadaşı Özlem Akkoyun’a minderde sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. 15 Temmuz Şehit ve Gazile..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce