#Tonajda zirve yapan kamyoncu

Sokak Hayvanları İçin Mini Restoran Oluşturdu 02:05

Sokak Hayvanları İçin Mini Restoran Oluşturdu

Silivri’nin Selimpaşa Mahallesinde restoran işletmeciliği yapan Selçuk Kıroğlu, işyerinin yanına sokak hayvanları için de mini restoran açtı. Silivri’nin Selimpaşa Mahallesi’nde restoran işletmeciliği yapan Selçuk Kıroğl..

Bu Da Biber Kolonyası 01:29

Bu Da Biber Kolonyası

Şanlıurfa’da 20 yıllık esans ustası, yemek kültürünün vazgeçilmezleri arasında yer alan Urfa isotundan ürettiği kolonyayı Avrupa’ya pazarlıyor.Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Haşimiye Meydanı’nda esans ustası Ömer ..

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü 01:38

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü

İtalya gösteri uçuşu yapan savaş uçağı denize çakıldı .İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü, pilot öldü. İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde fa..

Savaş Uçağının Denize Çakılma Anı Kamerada! 00:44

Savaş Uçağının Denize Çakılma Anı Kamerada!

İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü. Terracina'da gösteri yapan Eurofighter Typhoon savaş uçağının pilotu hayatını kaybederken uçağın denize düşme an..

Arkadaşını Maskeyle Korkutan Vicdansız 00:09

Arkadaşını Maskeyle Korkutan Vicdansız

Yemek yapan adama zalımca zulüm yapan hain arkadaşı izliyoruz efenim...

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı 00:49

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı yayında! Sadullah'ın merak edilen katili Bahadır mı? Kenan'ın Elif'e güvenmesinde beklediği bir çıkarı var mı? Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesi..

Oyunculara Taş Çıkaran Kedicik 00:09

Oyunculara Taş Çıkaran Kedicik

Silah sıkmış gibi yapan sahibine ölü takliti yapan kedi ...

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Banyo Yapmaktan Hoşlanmaya Kedi 00:41

Banyo Yapmaktan Hoşlanmaya Kedi

Banyo yapan kedinin mutsuzluğu yüzünden öyle okunuyor ki birazdan sahibine saldıracak...

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor'da Çalımbay Kanunları Yürürlükte 01:10

Trabzonspor'da Çalımbay Kanunları Yürürlükte

Trabzonspor'da ilk antrenmanına çıkan Rıza Çalımbay bordo mavili takımda yepyeni bir sayfa açıyor. Antrenmandan önce oyuncularıyla toplantı gerçekleştiren Çalımbay Hepinizin kalitesini biliyorum. Çok iyi bir takımız, g..

Göbeğinde Para Çeviren Güzel Dansöz 02:39

Göbeğinde Para Çeviren Güzel Dansöz

Göbeğinde ki bozuk paraları sırayla gobeğini titreterekshow yapan dansöz ablamız Göbeğinde Bozuk Paralar İle Show Yapan Dansöz..

  • JET TV tarafından
  • 3.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızın Üzerine İşeyen Korkmuş Adam 00:05

Kızın Üzerine İşeyen Korkmuş Adam

Çişini yapan şaka yapan kız arkadaş , şakalandı...

  • PengoTV tarafından
  • 3.829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nazan Öncel Bu Acılı Günleri̇mde Benden Eli̇ni̇ Çekmeyen Tarkan 06:34

Nazan Öncel Bu Acılı Günleri̇mde Benden Eli̇ni̇ Çekmeyen Tarkan

Zorlu PSM Ana Tiyatro’da İskender Paydaş yönetimindeki orkestrasıyla sahne alan Nazan Öncel, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yoğun katılımın yaşandığı konserde Öncel, Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Mabel M..

  • BETA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayernli Yöneticiden Vodafone Park İtirafı 01:41

Bayernli Yöneticiden Vodafone Park İtirafı

Bayern Münih yöneticisi Andreas Jung, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş kurasıını yorumladı. Bayern Münihli yönetici Andreas Jung, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile eşleşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. BEŞİKTAŞ'I YAK..

  • OFSAYT tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donör Nedir 07:14

Donör Nedir

Donör Nedir? Donör, bağışta bulunan, armağan eden, organ ya da kan bağışı yapan kimse anlamına gelir. Yani aslında donör hayat kurtaran kişidir. Kendine bir karşılık beklemez. Karşısındakinin, hatta belki de hiç tanımad..

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle 2:11:28

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle

Ertuğrul, Aslıhan ve Turgut’un zehirlenmesinden ötürü kale baskınına gidememiş, zehri yapan otacının peşine düşmüştü. Ares’in verdiği malumatla zehri yapan otacının mağarasına ulaşmış ve Artuk Bey’in orada yaptığı panzeh..

Öğrencilerden Mehmetçik'e Mektup 01:37

Öğrencilerden Mehmetçik'e Mektup

İstanbul'da Acıbadem Koleji öğrencileri, sınırda görev yapan askerlerimiz için anlamlı bir projeye imza attılar. Öğrenciler, Tunceli Sağman Komutanlığı'ndaki görev yapan Mehmetçik'e mektup yazarak onlara moral verdiler. ..

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Çanakkale'de 39 Kaçak Yakalandı 01:33

Çanakkale'de 39 Kaçak Yakalandı

Çanakkale'de Jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrol çalışmalarında 39 Suriye uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Çanakkale'nin Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi Mıhlı Mahallesi yol üzerinde Göçmen Kaçakçılığına yöne..

Hemşirenin İnsanlık Dışı Hareketi Şoke Etti 00:17

Hemşirenin İnsanlık Dışı Hareketi Şoke Etti

Yenidoğan bir bebeğin kafasıyla oynayıp kahkahalar atan hemşire büyük tepki topladı. Suudi Arabistan'da yaşanan olay sonrası açıklama yapan sağlık bakanlığı yetkilileri, inceleme sonucu hastanede görev yapan üç hemşireni..

  • JET TV tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Çağla Şikel Alişan İle Dostluğumuz Devam Ediyor Dedi 01:05

Çağla Şikel Alişan İle Dostluğumuz Devam Ediyor Dedi

Geçtiğimiz günlerde ''Bundan sonra yoluma yalnız devam edeceğim'' açıklaması yapan ve bu açıklamanın ''Alişan & Çağla Şikel dostluğu bozuldu'' şeklinde yorumlanması üzerine bir açıklama yapan Çağla Şikel, Alişan ile hala..

  • BETA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Canlı Yayında Birbirlerini Yumrukladılar 00:32

Canlı Yayında Birbirlerini Yumrukladılar

Rusya'da yayın yapan N TV televizyon kanalında yayın yapan Mesto vstreçi (Buluşma yeri) isimli tartışma programında Ukrayna'daki sivil can kayıpları ile ilgili tartışma kavgaya dönünce sunucu ile bir konuk kavga etti...

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle 1:20:00

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, üç aylık ömrünün kaldığını öğrenen Türkan’ın ölmeden önce çocuklarını kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatır. Türkan ve Osman’ın üç çocuğu vardır. Tarık, hırsızlık yapan bir serseri, Turgut ise züppeli..

İntikam - The Foreigner Türkçe Dublaj İzle 1:53:59

İntikam - The Foreigner Türkçe Dublaj İzle

Başrolünde ünlü oyuncu Jackie Chan'in oynadığ aksiyon ve gerilim türünde bir film. Emekli olmadan önce bomba uzmanı olarak gören yapan sonrasında da çin restoranı açıp nacizana bir yer işleten Jackie Chan kızının teröris..

Bir Maganda Kolay Yetişmiyor 00:57

Bir Maganda Kolay Yetişmiyor

Kendi halinde giden bir aracın kamerasına, o sıralarda drift denemesi yapan bir magandanın aracı takılıyor. Etrafa verebileceği zarara aldırmadan deneme üzerine deneme yapan maganda, kaydedildiğini anlayınca topuklayıp k..

  • JET TV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şimal Yıldızı 1954 Türk Filmi İzle 1:33:43

Şimal Yıldızı 1954 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Kore Savaşı'nda görev yapan bir Türk müfrezesinin öyküsü anlatılır. Üsteğmen Kemal, düşmanın harekât yollarını öğrenmesi için görevlendirilerek Kore’ye gönderilir. Bir grup askeriyle birlikte yola çıkar..

Traktörle Şov Yapayım Derken Canından Oluyordu 00:33

Traktörle Şov Yapayım Derken Canından Oluyordu

Mersin'in Tarsus ilçesinde düzenlenen traktör pazarı açılışında 1940'lı yıllara ait traktörü ile gösteri yapan bir kişi, aracın devrilmesi sonucu ölümden döndü. Tarsus Traktörcüler Sitesi'nde gerçekleştirilen Çukurova'nı..

Bal Kaymak Fragman #2 01:29

Bal Kaymak Fragman #2

Balkanların harika atmosferini kendine fon yapan Bal Kaymak, küçücük boyuna kocaman bir kalp sığdıran küçük kız çocuğu Bade'nin, dünyanın en iyi balını üreten aksi dedesi ve dünyanın en iyi kaymağını yapan küskün ninesi ..