#Tonu

Jammy ft. İmpala - Son Nefes 03:42

Jammy ft. İmpala - Son Nefes

Şarkı Sözleri: Jammy Verse 1 Bulutlarin ustunden attılar beni toprağa O zamandan attigim tun adımlar geri topal Huzurlu cahil kainat hedef koydum simdi Sirtimda kanat kemik, burnumda melek tozu izi Nefes kopuk dizim k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman 02:05

The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman

Liz Jensen'ın çok satan romanından beyazperdeye uyarlanan yapım bilim kurgu ile fantastik türlerinin sınırlarını genişletiyor. 9 yaşındaki Louis Drax'ı temel alan filmde 9 yaşına dek 8 ölümcül kazayı atlatmış olan küçük ..

Hamiyet Akpınar Renkli Göze Smokey Eyes Makyajı 08:39

Hamiyet Akpınar Renkli Göze Smokey Eyes Makyajı

Different Diffussion Makyaj Çekimi Malzeme Listesi Base Makeup For Ever Nourishing Primer. Fondoten Makeup For Ever Ultra HD No 235. Fondoten fırçası Makeup For Ever No 112. Concealer; Nars pure radiant creamy Light 1. ..

Sakızlı Makyajlı Türk Asmr 17:50

Sakızlı Makyajlı Türk Asmr

Pek içime sinen bir video olmadı, ama buraları da boş bırakmak istemedim. Umarım keyifle izlersiniz. ASMR nedir? ASMR ‘nin Türkçe karşılığının anlamı en basit ifade ile “iç gıdıklanması” olarak tanımlanabilir. Doktorla..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel - Günlük Makyajım Güzellik Bakım 13:55

Çağla Şikel - Günlük Makyajım Güzellik Bakım

Makyaj günlük hayatımızın önemli bir parçası ama abartmıyor muyuz biraz? Güzellik ve bakım benim için çok önemli, fakat sokağa çıktığımda yüzümde ağırlık taşımayı sevmiyorum. Az ürün kullanarak mümkün olduğunca cildimin ..

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Fragman 02:28

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Fragman

Yakın arkadaş olan Diane, Vivian, Sharon ve Carol aşka tövbe etmiştir. Diane 40 yıllık evliliğin ardından dul kalmıştır. Vivian, sadece erkeklerle takılmayı tercih eder. Sharon, uzatmalı bir boşanma sürecindedir. Carol’u..

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Teaser 00:26

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Teaser

Yakın arkadaş olan Diane, Vivian, Sharon ve Carol aşka tövbe etmiştir. Diane 40 yıllık evliliğin ardından dul kalmıştır. Vivian, sadece erkeklerle takılmayı tercih eder. Sharon, uzatmalı bir boşanma sürecindedir. Carol’u..

Deko - Ara 03:33

Deko - Ara

Deko - Ara Dinle Söz: Deko Beste : Erol Şahin Düzenleme: Deko - Erol Şahin Nakarat; Ara onları yine karakollara düştüler ara ara Beceriksiz heriflerin dertleri beni geremez başka kapıya Düştüler dara ara ara başla..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rıdvan Narin - Gelecek'tin 03:33

Rıdvan Narin - Gelecek'tin

Rıdvan Narin - Gelecek'tin Dinle GELECEK'TİN Beni boğdu bu gidişlerin unutma ardında kalanları. Yok desen de yuttun o yalanları... Geri dönmeni isterdim. Hayat da Ben ağlamam. sananları, hiç sevmedi hatırla yananları..