#Toplantısı!

Erdoğan  İstanbul'da Teklersek  Türkiye'de Tökezleriz 01:41

Erdoğan İstanbul'da Teklersek Türkiye'de Tökezleriz

AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da teklersek, Türkiye'de tökezleriz. İstanbul'u sağlam tutarsak, Türkiye'de de, dünyada da bizi yıkacak bir güç tanımıyoru..

Cumhurbaşkanı Fetö ile Mücadelemizi Dost ve Kardeşlerimizin Güvenliği İçin de Yürütüyoruz 01:07

Cumhurbaşkanı Fetö ile Mücadelemizi Dost ve Kardeşlerimizin Güvenliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Akorda Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleştirdikleri baş başa görüşme ve heyetler arası çalışma yemeğinin ardından, ortak basın topla..

Canlı Yayında Fb Tv'nin Pili Bitti 00:44

Canlı Yayında Fb Tv'nin Pili Bitti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın basın toplantısı sırasında FB TV kamerasının pili bitince ekrana uyarı geldi, sosyal medyada Açıklamalara FB TV bile dayanamadı. yorumları yapıldı...

  • JET TV tarafından
  • 570 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi 03:43

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pakistan Dışişleri Bakanı Hoca Muhammed Asıf ile bir araya geldi. İkili orak basın toplantısı düzenledi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel'in Türkiye'ye silah..

Barzani Hassasiyetimizi 22'sinden Sonra Görecek 02:00

Barzani Hassasiyetimizi 22'sinden Sonra Görecek

ATV, A Haber ortak yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaykanı Erdoğan Barzani'nin referandumla ilgili yaptığı açıklamalarına ' Bizim kanaatimiz belli ama şimdi artık bizim bu konudaki hassasiyeti..

BM Genel Kurulu Karşısında Panayır Gibi Eylem 02:50

BM Genel Kurulu Karşısında Panayır Gibi Eylem

ABD’nin New York kentinde gerçekleşen Birleşmiş Milletler (BM) 72. Genel Kurul toplantısı sürerken, dışarıda yapılan eylemler de renkli görüntülere sahne oldu...

Tüm Opsiyonlar Masada 02:59

Tüm Opsiyonlar Masada

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bozdağ 'Tüm ikazlarımıza rağmen bu referandumun yapılması halinde Türkiye tüm ikili ve ulus..

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi 04:22

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verdiklerini açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama..

Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan 01:10

Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, kendisine FETÖ'yle ilgili soru soran gazeteciyi salondan kovdu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, yerel basında hakkında çıkan id..

  • JokerS tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusyada Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: 01:22

Rusyada Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bir terör örgütü diğeriyle ber

Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi'nin 6. toplantısı için Moskova'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suriye krizini masaya yatırdı. Ortak basın topl..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

 Deniz Seki Tahliye Oldu 03:14

Deniz Seki Tahliye Oldu

Uyuşturucu temin etmek suçundan tutuklanarak 2014 yılından beri cezaevinde tutulan ünlü sanatçı Deniz Seki tahliye oldu. Seki, cezaevi çıkışında beyaz güvercin uçurdu Uyuşturucu temin etmek suçundan tutuklanan ve 2014 y..

  • ANKA tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Yapıldı 00:22

Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Ya

SON DURUM Katar, Körfez ülkeleri arasındaki gerilimin azalması için arabuluculuk yapılmasına hazır olduğunu açıkladı.7 ülkenin Katar'la ilişkiyi kesme kararının ardından Katar'dan ilk kez net bir açıklama geldi. Reuters'..

Tudor'dan Flaş Yanıt Sezon Başlamadan İstifa Mı Edeyim 03:05

Tudor'dan Flaş Yanıt Sezon Başlamadan İstifa Mı Edeyim

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında İsveç ekibi Östersunds'a karşı zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi. Igor Tudor, yarın oynanacak Östersunds müsabakası öncesi..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Guam Adası'nda Halk Endişeli 00:58

Guam Adası'nda Halk Endişeli

Kuzey Kore’nin nükleer başlıklı füzeyle vurmakla tehdit ettiği Guam Adası’nda halk endişeli. Pasifik Okyanusu’nda bulunan Amerika Birleşik Devletleri’ne bağlı Guam’ın yerel halkı, düzenledikleri eylemlerle barış çağrısı..

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de 07:33

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de

Bollywood yıldızı Aamir Khan yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için Türkiye'ye geldi. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bollywood yıldızı Aamir Khan, yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için geld..

Erdoğan İzlanda Mağlubiyetini Böyle Yorumladı 00:57

Erdoğan İzlanda Mağlubiyetini Böyle Yorumladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşuyor. Dün akşam A Milli Futbol takımımızın İzlanda'ya karşı aldığı 3-0'lık mağlubiyete değinen Erdo..

Başbakan Yıldırım'ın Dili Sürçtü İmdada Gençler Yetişti 01:03

Başbakan Yıldırım'ın Dili Sürçtü İmdada Gençler Yetişti

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Konuşma sırasında dili sürçen Yıldırım'ın yardımına salonda bulunan gençler yetişt..

Avni Yıldırım dövüşü öncesi Kavga Etmesi 03:45

Avni Yıldırım dövüşü öncesi Kavga Etmesi

Basın toplantısında sinirleri tepesine çıkan adam kavga etti..

  • JET TV tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan  Açıklama Geldi 03:29

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer..

Erdoğan'dan Sert Tepki;Bunlardan Çıkan Öğrenciden Hiçbir Şey Olmaz 01:55

Erdoğan'dan Sert Tepki;Bunlardan Çıkan Öğrenciden Hiçbir Şey Olmaz

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Valiler Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TV programında 'Türkiye'yi Ortadoğu'ya sığınmış bir devlet' olarak gösteren bir profesöre sert tepki gösterdi...

 Bahçeli Beka Mücadelesinde Sonuna Kadar Omuz Omuzayız 01:25

Bahçeli Beka Mücadelesinde Sonuna Kadar Omuz Omuzayız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hükümete çağrıda bulunuyorum: Beka mücadelesinde sonuna kadar omuz omuzayız; zalimlere karşı aynı noktadayız. dedi...

Minderden Kaçan Biz Olmayacağız 00:34

Minderden Kaçan Biz Olmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Artık Erbil'den Bir Yere Uçuş Olamayacak 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Artık Erbil'den Bir Yere Uçuş Olamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 40. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu...

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..