#Toprak altı

Kış Testinde Yakalalan BMW X7 05:31

Kış Testinde Yakalalan BMW X7

BMW’nin yeni amiral gemisi ilk kez bu kadar net karşımızda. “Gerçekten mükemmel olacak.” BMW geliştirme ekibinin bu cümleyle tanımladığı X7 projesinde her geçen gün sona yaklaşıyoruz. Geçtiğimiz kasım ayı içerisinde kamu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahi̇m Tatlıses - Oy Oy Oy Oy Emi̇ne Çekme Beni̇ Yemi̇ne 02:32

İbrahi̇m Tatlıses - Oy Oy Oy Oy Emi̇ne Çekme Beni̇ Yemi̇ne

Dağı duman olanın Halı yaman olanın Gece uykusu gelmez Yari esmer olanın Oy oy oy oy Emine Çekme beni yemine Ben seni çok seviyom İmanıma dinime Dağda harman olurmu Beye ferman olurmu Ben yandım küle döndüm Küle derman..

  • PengoTV tarafından
  • 2.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ay Çöreği 00:58

Ay Çöreği

Ay Çöreği Tarifi Malzemeler 150 gr oda ısısında tereyağ (veya margarin) 2 adet yumurta (bir tanesinin sarısı üzerine sürülecek) Yarım su bardağı ılık süt Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tutam t..

Bayhan Sarı Gelin 05:44

Bayhan Sarı Gelin

Erzurum çarşı pazar Leylim aman aman leylim aman aman Leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer Hop ninen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem Leylim aman aman leyl..

Winx Club - 4. Sezon 3. Bölüm - Dünya'daki Son Peri 23:14

Winx Club - 4. Sezon 3. Bölüm - Dünya'daki Son Peri

6 genç Enchantix perisinin başına kaç tane bela gelebilir? Pek çok! Altı Winx perisi, Bloom’un büyüdüğü, Gardenia’daki en son Peri Dünyasında, geçici olarak Mike ve Vanessa’nın evine yerleşirler. Vanessa’nın izinin peşin..

  • ÇocukTV tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Winx Club - 4. Sezon 6. Bölüm - Tehlikede Bir Peri 23:24

Winx Club - 4. Sezon 6. Bölüm - Tehlikede Bir Peri

Winx Evi biraz bakım istemektedir ve altı peri boyalar ve fırçalarla işe girişirler, sihir yoktur, ama bol bol eğlence vardır! Dünyalı arkadaşlarının yardım etmek için ziyaretlerine gelmeleri uzmanları çok kızdırır. Uzma..

  • ÇocukTV tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Winx Club - 4. Sezon 7. Bölüm - Believix Gücü 22:31

Winx Club - 4. Sezon 7. Bölüm - Believix Gücü

Gardenia, Winx ile Sihirbazlar arasındaki kavgadan oldukça rahatsızdır. Son peri Roxy’nin sayesinde Winxler, Believix Güç seviyesine erişirler. Altı peri, güçlerini kontrol etmeyi öğrenmelidir. Roxy bir anda tatlı bir s..

  • ÇocukTV tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury 00:30

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury

SİZİN JÜRİ'NİN SİZE yeni sayılmayan serisi, tarihteki en büyük jüri havuzunu verecek - Amerika - en patlayıcı, gerçek hayattaki, başlıktan kopmuş sivil davaların sonuçlarını karar verme gücü. İlk kez şimdiye kadar . FOX ..

Simli Göz Makyajı 00:56

Simli Göz Makyajı

Bu yaz podyumlardan bir misafirimiz daha var: Simli makyajlar! Kullanım kolaylığı ve yakışma miktarı düşünüldüğünde simleri en rahat gözlere uygulayabileceğimizi söyleyebiliriz. Neredeyse her markada makyaj simleri bula..

Yonca Evcimik Abone 03:58

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Winx Club - 4. Sezon 10. Bölüm  - Miusa'nın Şarkısı 23:15

Winx Club - 4. Sezon 10. Bölüm - Miusa'nın Şarkısı

Beyaz Çember güçlü fakat tehlikelidir ve Winxler Siyah Çember büyücülerini yenmenin ve gizemleri çözmenin tek yolunun Believix güçlerini daha da güçlendirmek olduğunu farkederler. Bunun tek yolu Gardenia halkına sihire o..

  • ÇocukTV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sokağa Çıkan Çocuklarını Polis Sireni ile Trolleyen Baba 00:19

Sokağa Çıkan Çocuklarını Polis Sireni ile Trolleyen Baba

20 yaş altı gençlerin ve çocukların sokağa çıkmasının yasağını kapının önüne çıkarak delen çocuklar babaları tarafından fena trollenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bahçeli'den CHP'ye sert sözler! 01:46

Bahçeli'den CHP'ye sert sözler!

İZMİR'İ SARSAN DEPREM ÜZERİNDEN ALTI OK'A YÜKLENEN İSİMLERDEN BİRİ DE MHP LİDERİ BAHÇELİ'YDİ. DEPREM ENKAZI ÜZERİNDEN İSTİSMAR YAPIYORLAR DEDİ, ENKAZ ALTINDA KALANIN CHP OLDUĞUNU SAVUNDU...

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı 01:41

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde koronaya yakalanan milletvekillerinin sayısı 100’ü geçti. Yani ortalama her altı vekilden birinin korona testi pozitif çıktı. İşte bu gelişmenin ardından Meclis'te de yeni tedbirler hayat..

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum? 06:47

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum?

Şimdi yarım ay şeklindeki pamuğu ikiye ayırıyoruz ve ekstra pamuk almaya çalışıyoruz, pamuğu ince yapmaya çalışıyoruz. Şimdi yüz veya göz altı kremi al ve göz altında koyu bir kat sür. Ince yapılmış pamuk al ve onu göz ..

Hande Doğandemir Kimdir? 04:09

Hande Doğandemir Kimdir?

Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara’da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Annesi bir kamu kurumundan emekli, babası da banka emeklisidir. Ankara’da okuduğu ortaokul ve lisede Fransızca eğitim gördü. Anka..

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maskelerde filtre yerine ıslak mendil kumaşı kullanılıyor 07:00

Maskelerde filtre yerine ıslak mendil kumaşı kullanılıyor

Koronavirüs ile birlikte hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen maskelerin gerekli koşulları taşımadığında virüsten korumadığını kaydeden Güney Biomedikal Yönetim Kurulu Başkanı Necip Güney, merdiven altı üretim o..

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar 03:26

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar

On Numara Olaylar şarkı sözleri ile Bir ben miyim oynamayan bu düğünde İki kelime konuşmayan Üç kuruşluk mutluluk uğruna Dört bir yanı kollayan Beş karış suratla çıkan karşınıza Altı üstü bir garip can Yedi bitirdi be..

Atiye Kimdir? 01:45

Atiye Kimdir?

Annesi Hollandalı, babası Türk olan Atiye, 22 Kasım 1988’de Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. Babası Antakya doğumludur.[kaynak belirtilmeli] Küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başladı. 8 yaşında Almanya’dan Ameri..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Ekrem İmamoğlu'nun 2 Yıl Hapsi İstendi 01:37

Ekrem İmamoğlu'nun 2 Yıl Hapsi İstendi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, eski Ordu Valisi Seddar Yavuz'a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davanın 6'ncı duruşması görüldü. Mütalaasını açıklayan savcılık, İmamoğlu hakkında altı aydan..

Dünya Alt Üst Oluyor! Türkiye'den de Çocuklar O ADAYA GÖTÜRÜLDÜ MÜ? İşte Ritüel Mekanları! 45:30

Dünya Alt Üst Oluyor! Türkiye'den de Çocuklar O ADAYA GÖTÜRÜLDÜ MÜ? İş

03:07 Yer Altı Tünellerden Kaç Tane Var? 05:06 Türkiye'den Çocuklar Kaçırıldı Mı? 15:20 Olayları Nasıl Sürdürüyorlar? 20:55 Başka Epstein'ler Olabilir Mi? 28:29 Kaç Çocuk Kayıp Oldu? 41:15 Hangi Şehirde Kaç Çocuk Kaybol..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 8 ay önce
Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

İbrahim Tatlıses - Dağı Duman Olanın (1981) 02:28

İbrahim Tatlıses - Dağı Duman Olanın (1981)

İbrahim Tatlıses - Dağı Duman Olanın (1981) Sözler: Dağı duman olanın Halı yaman olanın Gece uykusu gelmez Yari esmer olanın Oy oy oy oy Emine Çekme beni yemine Ben seni çok seviyom İmanıma dinime Dağda harman olurmu B..

  • ANKA tarafından
  • 2.274 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa 03:59

Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa

Yaz dostum güzel sevmeyene adam denir mi Yaz dostum selam almayana yiğit denir mi Yaz dostum altı üstü beş metrelik bez için Yaz dostum boşa geçmiş ömre yaşam denir mi Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı ç..

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada ! 03:37

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada !

Peki İktidar Olduğu dönemden bu yana Ak Parti Ne Yaptı?, Ak Parti'nin Yaptığı Hizmetler Nelerdir ?, Ak Partiden Öncesi ve Sonrası: - İMF Borcu Tamamen Bitirildi. - h Olan Enflasyon %7 ye geriledi. - 25 Milyar Dolar Olan..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Liverpool 1: 2 Crystal Palace  Maç Özeti İzle 04:54

Liverpool 1: 2 Crystal Palace Maç Özeti İzle

Crystal Palace, Anfield'de Premier League'in hayatta kalması yönünde dev bir adım atmak için Liverpool'u yenerken ve rakiplerinin en üstteki dört öne geçmesini engelleyince, Christian Benteke eski kulüpten ayrılmaya geld..

Kızımı Alabilirsin Ama Canımı Asla Nostalji 00:12

Kızımı Alabilirsin Ama Canımı Asla Nostalji

Cemil başarılı bir polis komiseridir. Uyuşturucu kaçakçılarını yakalamak için örgütten dışlanmış Arap Yusuf ile anlaşma yapar. Uyuşturucu alışverişinin yapılacağı yeri öğrenir. Baskın yaparlar ve yer altı örgütünün birço..