#Toprak altı

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi 06:06

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek için gerekli Malzemeler: Kıymalı Harç İçin: 300gr. kadar kıyma (tercihen biraz yağlı) 1 adet soğan 4-5 adet çarliston biberi 1 adet kapya kırmızı biber 1-2 çay kaşığı tuz 1er çay kaşı..

Sandık Fragman 01:15

Sandık Fragman

Bursa'nın Turan köyünde bir sabah ilginç durumlar yaşanmaya başlar. Her şey o sabah köyün üstünden geçen ve kimin yönettiği belirlenemeyen helikopterlerin, aşağıya bıraktığı sandıklarla başlamıştır. Bu esrarengiz sandıkl..

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır 06:52

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır

1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 5 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı dolusu tuz Yaklaşık 8 buçuk su bardağı un (lütfen kontrollü ekleyelim herkeste aynı oranda gitmeyeb..

Zohak Fragman 01:37

Zohak Fragman

Cinlerin saldırılarından müzdarip insanlara yardımcı olmayı görev edinen Rüstem bir gün son derece tehlikeli bir cin tarafından cinnet geçirmeye sevk edilir. Bu cinnetin sonu oldukça sarsıcı olacaktır. Bu cinnet esnasınd..

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır 11:16

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır

1 kilo artı 1 su bardağı daha un kullandım 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 2 tatlı kaşığı tuz Üzerine sürmek için 1 tane yumurta sarisi ve 1 ye..

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. F..

Ay Kurabiyesi 07:24

Ay Kurabiyesi

Malzemeler 250 gr margarin yada yumusak tereyagi 2 tane yumurta Yarim su bardagi siviyag 1 cay bardagi misir nişastasi 1 su bardagi pudra sekeri 1 paket kabartmatozu 5 su bardagi un Eritip bulamak icin 50 gr bitter cikol..

Ay Çöreği Tarifi 04:12

Ay Çöreği Tarifi

Gelelim ay çöreği nasıl yapılır? 1.İç dolgusu için 3 su bardağı robottan geçirilmiş veya ufalanmış kakaolu kek, yarım su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tepeleme dolu pudra şekeri, 1 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı tarçın..

Alışık Olunmayan Drift Performansı 01:52

Alışık Olunmayan Drift Performansı

Ford’un başarılı drift pilotu Vaughn Gittin Jr.‘ı direksiyon başına geçirdiği ve Nürburgring gibi dünyanın en zorlu etaplarından birisi olan bir pistin sınırları içerisine soktuğu F-150 Raptor, bizlere pickupların isteni..

  • JET TV tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ortaşark Yanıyor 1967 Türk Filmi İzle 1:18:10

Ortaşark Yanıyor 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Milli Emniyet ajanı Metin’in maceralarını anlatır. Demir Üçgen çetesi, Su Altı Araştırmaları Merkezi’nde çalışan Kamuran Şakir’in peşindedir. Kamuran Şakir’e çok benzeyen Metin’i kullanarak Ege Denizi’nde..

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi 05:05

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi

Mercimekli Haşhaş Ezmeli Börek için malzemeler: İç dolgu için: 1 su bardağı yeşil mercimek 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet orta boy soğan 1 adet orta boy patates tuz, karabiber, kırmızı pul biber veya kır..

Çarpışma Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:35

Çarpışma Türkçe Dublaj Hd İzle

Çarpışma hd izle, Los Angeles şehrinde birbirinden farklı insanların yaşanan bazı olaylardan dolayı otuz altı saatte birbirleri ile tanıştıklarını anlatıyor. 2006 yılında En İyi Film Oskarı'na değer görülen Crash Los Ang..

  • Tv Series tarafından
  • 9.594 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Biberli Ekmek Tarifi 05:12

Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su yarım paketten biraz fazla yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 buçuk yemek kaşığı tozşeker 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta ..

Kolay Kurabiye Nişasta Kurabiyesi Tarifi 02:47

Kolay Kurabiye Nişasta Kurabiyesi Tarifi

Nişasta kurabiyesi için malzemeler: 125gr. Tereyağı 1su bardağı pudra şekeri 2 yumurta 1 su bardağı un yaklaşık 3-4 su bardağı nişasta 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya Kolay nişastalı kurabiye yapılışı ..

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi 03:01

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi

1.Böreklerimizin iç harcı için, Uygun bir tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ alınır. 2.1 adet yemeklik doğranmış soğan eklenerek pembeleşene kadar kavrulur. 3.Daha sonra 1 yemek kaşığı domates salçası ilave edilerek kavu..

Gül Şeklinde Pamuk Poğaça Tarifi 02:40

Gül Şeklinde Pamuk Poğaça Tarifi

1.1.5 yemek kaşığı kuru maya yoğurma kabına alınır. 2.2 su bardağı ılık süt ilave edilerek mayanın çözülmesi beklenir. 3.Diğer taraftan ayrı bir kapta 1 yemek kaşığı şekerle 2 adet yumurtanın beyazı çırpılarak mayaya e..

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır 04:12

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır

1.Öncelikle 1 su bardağı tahinin içerisine 1 su bardağı şeker ilave edilerek kasede karıştırılır. 2.Hamuru için,yarım paket yaş maya, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 su bardağı ılık süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür...

Son Tren 1964 Türk Filmi İzle 1:32:28

Son Tren 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dolandırıcılık çetesinin eline düşen bir gencin mücadelesi anlatılır. Rıdvan, onu çaresizliğe sürükleyen aşkından kurtulmak için bir avukattan danışmanlık almaya karar verir. Tereddüt etmeden karşısına ..

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi 01:35

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi

1.Hamuru için gerekli malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur. 2.İç harcı için gerekli malzemeler uygun bir tavaya alınarak kavrulur. 3.Hamur 3 bezeye ayrılarak sıra ile açılır. 4.Açılan yufkaya eritilmiş tereyağı..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Nutuk Bölüm - 1 2:50:23

Nutuk Bölüm - 1

Bu söylevimle, ulusal varlığı sona ermiş sayılan büyük bir ulusun, bağımsızlığını nasıl kazandığını; bilim ve tekniğin en son ilkelerine dayanan ulusal ve çağdaş bir devleti nasıl kurduğumu anlatmaya çalıştım. -Mustafa K..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:46

Karnabahar Kızartması Tarifi

MALZEMELER 1 orta boy karnabaharın yarısı, 1 yumurta, 3/4 çay bardağı süt, 3 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 silme çay kaşığı karabiber, Kızartmak için sıvı yağ. **************************** Birçok kişinin kar..

Dovlatov Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:24

Dovlatov Türkçe Altyazılı Fragmanı

Filmde, 70’lerin Sovyet Rusya’sında yaşayan ironik yazar Sergei Dovlatov’un hayatının altı günü anlatılıyor. Zamanını eserlerinin yayımlanması için koşturarak geçiren Dovlatov, Sovyet dergileri ve gazeteleri tarafından s..

İzmir Köfte Tarifi 03:32

İzmir Köfte Tarifi

MALZEMELER 400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, 1 adet yumurta, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç maydanoz (ince kıyılmış), 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı karabiber, 2 yemek kaş..

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı 02:35

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı

Bu tarifimizde sizlere ülkemizde yavaş yavaş ünlü olmaya başlayan noodle yani ünlü bir çin yemeği olan çin eriştesinin videolu tarifini paylaşacağız. Yapımı gayet kolay ve çok doyurucu bir yemek olan tavuklu çin makarnas..

Zohak Teaser 00:59

Zohak Teaser

Cinlerin saldırılarından müzdarip insanlara yardımcı olmayı görev edinen Rüstem bir gün son derece tehlikeli bir cin tarafından cinnet geçirilir. Bu cinnetin sonu oldukça sarsıcı olacaktır. Bu cinnet esnasında altı yaşın..