#Toprak sergen

Kod adı Mariye Dersim- Öldürüldü! 01:38

Kod adı Mariye Dersim- Öldürüldü!

İçişleri Bakanlığı Gabar Bölgesinde sorumlu seviyede faaliyet yürüten ve Terörden Arananlar Listesinde 1 milyon TL'ye kadar ödülle Turuncu kategoride yer alan, Diljin Mariya Dersim kod adlı Saniye Toprak'ın etkisiz hal..

Bu Paylaşımı Gece Yarısı Yaptı! İşte Zelenski'nin 3 Şartı 01:58

Bu Paylaşımı Gece Yarısı Yaptı! İşte Zelenski'nin 3 Şartı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Rusya ile Ukrayna'daki savaşla ilgili müzakerelerde önceliklerinin çatışmanın sona ermesi, güvenlik garantileri, egemenlik ve toprak bütünlüğünün yeniden sağlanması olduğunu beli..

  • ÇocukTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yıldız Usmonova Feat. Levent Yüksel - Yalan 04:04

Yıldız Usmonova Feat. Levent Yüksel - Yalan

Geri döndüren Gördünmü geçmisi Bosa soldurdun o nazli Gençligi Bir avuç toprak için yor Kendini Dünyada ölümden Baskasi yalan Yalan baskasi yalan Dünyada ölümden Baskasi yalan Zaman kendine benzetmez herkesi H..

Evde Pekmez Yapımı 13:00

Evde Pekmez Yapımı

10 kg beyaz üzüm 2 avuç pekmez toprağı 1 yumurta beyazı 10 kg üzümü yıkayıp kurutun. Ardından katı meyve sıkacağı ile suyunu sıkın. Sıktığınız bütün şırayı büyük bir kapta toplayın ve içine yaklaşık 2 avuç pekmez toprağ..

İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enes Güneş - Gelsen De Affetmem 02:53

Enes Güneş - Gelsen De Affetmem

Söz & Müzik: Enes Güneş Düzenleme: Erdal Toprak, Cem Coşkun..

Bedran - Yaranamadım 02:36

Bedran - Yaranamadım

Söz: Mehmet Elmas Beste: Erdal Toprak..

Güney Afrika’nın KwaZulu-Natal eyaletini yine sel vurdu 02:23

Güney Afrika’nın KwaZulu-Natal eyaletini yine sel vurdu

Güney Afrika'nın KwaZulu-Natal eyaletinde etkili olan şiddetli yağışlar bir kez daha sel ve toprak kaymalarına neden oldu. Eyaletteki yüzlerce kişi evlerinden tahliye edildi. Geçtiğimiz ay sellerde 448 kişi hayatını kayb..

Bodrum’da vahşi cinayet- Kum dolu çuvalın içinden ceset çıktı 02:51

Bodrum’da vahşi cinayet- Kum dolu çuvalın içinden ceset çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kum dolu çuval içerisinde çürümüş ceset çıktı. Üniversite yolu üzerinde üzerine toprak dökülmüş, kum dolu çuvaldan çıkan erkek cesedi için ekipler çevrede uzun süre incelemelerde bulundu...

İzmir Marşı (Yüksek Kalite Ses) 03:23

İzmir Marşı (Yüksek Kalite Ses)

İzmir'in daglarinda çiçekler açar. Altin günes orda sirmalar saçar. Bozulmus düsmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal PaŞa,yaşa Adin yazilacak mücevher tasa. Izmir daglarina bomba koydular Türk'ün sancagini ön..

  • PengoTV tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı 01:58

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı

Aynı eve yaşayan Toprak, Cüneyt, Semir ve Uğur’un karşı dairelerinde de kız arkadaşları Pınar, Tuğçe ve Melek kalır. Ekip daha rahat görüşebilmek için aynı apartmanda yaşayan ev sahipleri Süheyla’ya çaktırmadan iki daire..

Kaçacak Yer Yok Türkçe Dublaj Hd İzle 1:34:21

Kaçacak Yer Yok Türkçe Dublaj Hd İzle

Şövalye ruhlu mahkum Sam Gillen’in de bulunduğu tutukluları taşıyan bir konvoy saldırıya uğrar. Saldırıyı düzenleyen Sam’in ortağı ölürken Sam kaçmayı başarır. Sam ise oğlu Mookie ve kızı Bree ile birlikte yaşayan dul Cl..

Ferdi Tayfur Acılar 06:05

Ferdi Tayfur Acılar

Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde Işık oluyorsun bana karanlık gecelerimde Yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde Bu akşam seni ölesiye özledim Bu akşam seni görmek istiyor gözlerim Sıcak ellerini tutmak istiyor ..

Rüzgar - Normal 02:37

Rüzgar - Normal

Söz & Müzik : Recep Erdal Prodby : Erdal Toprak Mix & Master : Samet Kıyak Yönetmen : Can Memişoğlu Işık Şefi : Faruk Kılıç Prodüksiyon Amiri : Emirhan Yörükoğlu Prodüktör : Mert Ekşioğlu Yapım : EMC Music..

Şok İsimler İhanet İçinde! Din,Bilim,Siyaset Şeytan Üçgeni! İLK KEZ AÇIKLADI! 1:16:55

Şok İsimler İhanet İçinde! Din,Bilim,Siyaset Şeytan Üçgeni! İLK KEZ AÇ

05:25 İnsanlara Tiyatro İzletiyorlar! 16:03 Yeni Romanın Depremle İlgisi Ne? 20:33 Projenin Tehlikesi Nedir? 24:10 Yeni Romanın Dirilmesi Ne Demek? 28:57 Fiilen İşgal Başladı Mı? 35:59 İşgal Nerede Nasıl Başladı? 54:11 D..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 1 yıl önce
BÜYÜK PLANI ANLATTI! Yeni Bir Göç Dalgası Geliyor Yerinizi Terk Etmeyin! 41:43

BÜYÜK PLANI ANLATTI! Yeni Bir Göç Dalgası Geliyor Yerinizi Terk Etmeyi

BOP gizlenmiş adıyla Yeni Romadır ve bu ihan ülkeyi din, siyaset ve bilim şeytan üçgeniyle felakete sürüklüyor. Uyanık olun, toprak alın ve topraklarınızı ve yerlerinizi satmayın!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Daniska - Sevda Karası 03:34

Daniska - Sevda Karası

Daniska - Sevda Karası Dinle Sevda Karası şarkı sözleri ile Bir düş kıyısı Yağmur sonrası toprak kokusu Hasret şarkısı Senden öğrendim sevda karası İnsan yarası kadar Artık ne ağlamak senle Ne de gülmek sensiz Yağmu..

Sürecin Sonu! En Büyük Ekonomik Kriz Geliyor! 1:20:00

Sürecin Sonu! En Büyük Ekonomik Kriz Geliyor!

İstanbul İçin Plan?! 02:21 Anlatılan bir büyüme yok mu? 04:08 Bu sürecin sonuna gelindi! 13:01 Boykot operasyonları aslında... 25:19 Tek Dünya Zirvesi'ni kabul ettirmek 35:37 En büyük ekonomik kriz geliyor 45:08 Kur'a..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 8 ay önce
Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel 02:19

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel Dinle Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdeki yaş bile Beklenmedik b..

Vedat Özkaya - Eskiden 04:13

Vedat Özkaya - Eskiden

Vedat Özkaya - Eskiden Dinle ESKİDEN Toprak kokan gündüzlere uyandım Sürdüm izlerini yoktun Bu sokaklar, bu binalar Eskiden, senden hatıraa Sana varmıyor yollarım Seni duymuyor kulaklarım Sana uçmuyor uçurtmalarım Art..

Samida - Gelino 04:46

Samida - Gelino

Samida - Gelino Dinle Müzik Düzenleme: Efgan RENDE Vokal Düzenleme: Samida Tshramta pekhit moviare shens sadzebnada Kokas tskali shevagrove tsvet tsvet khelada Ğamem mtvares moukvebi zğapars shenada Dilas dğesats da..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baturalp – Öyle Bi Sevdim 04:25

Baturalp – Öyle Bi Sevdim

Öyle bir sevdim, öyle yürekten Öyle bir baktım, dibine kadar gönülden Bilirim sevmezsin ama dikenli gül gibisin, kırmızısından Kimse değmesin sana sadece beni kessin dikenlerin Öyle bir sevdim, kimse sevemedi birini Öyl..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı 03:32

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir yağmurun ortasında cemre düşer düşer diye bekler bu kalp Hangi zaman güneş vurur saçlarına Ben bekler dururum olurum güneşin başucunda x2 Hazan bu ha..

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) 03:30

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik)

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdek..

Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. 32:47

Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu

Subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil azim. Estağfirullah ve etübu ileyh Sübhanallâhi ve bihamdihi sübhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. nnHz. Aişe radıyallahu anha’dan yapılan rivayete göre Peygamebrimiz..

Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp 02:56

Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp

Söz & Müzik: Mustafa Sandal Düzenleme: Erhan Bayrak Stüdyo: Bayrak Records Kayıt: Orçun Çatar Editing: Orçun Çatar - Özgür Yurtoğlu Mix: Bülent Aris Mastering : Tarık Ceran Klavyeler: Erhan Bayrak Bağlama: Mustafa İ..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

Özlem Çelik - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman 03:49

Özlem Çelik - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman

Özlem Çelik - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman Şarkı Sözü Kirpiğin kaşına değdiği zaman Bekleme sevdiğim vur beni beni Sevdanın şafağı söktüğü zaman Diyardan diyara sal beni beni Saçların rüzgarı tel tel biçende Dudağın ..