#Topraklarını işgal ediyor

BÜYÜK YALANLAR! Ramazanda Bari Yapmayın, Haramdır! 57:52

BÜYÜK YALANLAR! Ramazanda Bari Yapmayın, Haramdır!

02:01 Herkesin bu kadar güvenmesinin sırrı ne? 04:04 Türkiye'nin işgal altında olduğunu düşünüyor mu? 06:11 Ekmek neden vücudumuzun en büyük düşmanı? 12:05 Ramazan'da pide tüketimine dikkat! 19:52 Kırmızı et tüketiminde ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 7 ay önce
İddia Büyük! “Soykırım ve Terör Saldırısına Uğradınız!” Türkiye’den Hangi Kurum Plana destek Verdi? 47:01

İddia Büyük! “Soykırım ve Terör Saldırısına Uğradınız!” Türkiye’den Ha

???? Tüm dünyanın üç yılına mal olan kapanmaların ve uygulamaların gerçek yüzü ortaya çıktı! ???? Annemi bu hastanelere emanet etmeyeceğim ! ???? Antalya Mahkemesi bir ilk yaptı ve Pandemi ile ilgili soruşturma başlattı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 6 ay önce
Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Fırçala Sen De Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 01:25

Fırçala Sen De Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Okul öncesi çocuklar için eğitici çocuk şarkıları FIRÇALA SEN DE ile devam ediyor. Adisebaba'nın ilk albümü olan Sevimli Dostlar Harika Bir Gün den, çocukları dişlerini düzenli olarak fırçalamaya özendirme ve bunu kü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi 54:33

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi

22 yıl önce Nusaybin Zeynelabidin Camii 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed El-Haznevi'nin Zeynelabidin Camiindeki programının görüntüleri ortaya çıktı. 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Kerkük'te Sivilleri Hedef Alan Hava Saldırısı 02:13

Kerkük'te Sivilleri Hedef Alan Hava Saldırısı

Kerkük'te Sivilleri Hedef Alan Hava Saldırısı Kerkük'te sivilleri hedef alan hava saldırısı Irak'ın Kerkük kentine bağlı Dakuk ilçesine düzenlenen hava saldırısında yakınlarını kaybeden Türkmenler, olayın faillerinin b..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video] 03:54

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video]

Same day but it feels just Aynı gün ama bu sadece A little bit bigger now Şimdi az biraz daha büyük hissettiriyor Our song on the radio Bizim şarkımız radyoda But it dont sound the same Ama aynı ses değil When ou..

  • PengoTV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkin KORAY-Yağmurun sesine bak 03:37

Erkin KORAY-Yağmurun sesine bak

yağmurun sesine bak aşka davet ediyor cama vuran her damla beni harab ediyor bu yağmur seni benden alıp götüren yağmur aşkımızı sel gibi silip süpüren yağmur her damlada ah ettim hayatıma kahrettim o kadar üz..

  • PengoTV tarafından
  • 2.032 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çamlıca'ya Eyfel'den Yüksek Kule Geliyor 02:55

Çamlıca'ya Eyfel'den Yüksek Kule Geliyor

İstanbul Çamlıca'da televizyon kulesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Kule yüksekliği 95 metreye ulaştı. Projeyle ilgili ayrıntıları A Haber muhabiri Ramazan Almaçayır aktardı…..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Resul Aydemir (Misal) 'Çocukluğum' - O Ses Türkiye 02:51

Resul Aydemir (Misal) 'Çocukluğum' - O Ses Türkiye

O Ses Türkiye’nin 25 Kasım Cuma akşamı yayınlanan 26.Bölümünde, 'Çocukluğum' adlı parçayı söyleyen ve Jüri Üyesi Gökhan - Hakan'ı seçen Resul Aydemir (Misal), O Ses Türkiye'de yoluna devam ediyor...

Nijerya’da 4.7 Milyon Kişi Açlıkla Karşı Karşıya 02:36

Nijerya’da 4.7 Milyon Kişi Açlıkla Karşı Karşıya

Nijerya’da Boko Haram’ın kontrolünde bulunan bölgelerde 4.7 milyon insan açlıkla mücadele ediyor. Dünya Gıda Programı (WFP) yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, 1.8 milyon kişinin acil gıda yardımına ihtiyacı var...

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Hande Yener 'den Demet'e Hodri Meydan! 08:03

Hande Yener 'den Demet'e Hodri Meydan!

Hande Yener Seren Serengil'in Demet'in yaptığı albümler Tükiye'ye hitap ediyor,Hande'ninkisi ise bir kesime hitap ediyor açıklamalarından dolayı,Hodri meydan okudu.Ben Harbiyede Açık hava konserlerine çıkıyorum.Demet'te ..

  • ANKA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşim 16.Bölüm 10:20

Canım Kardeşim 16.Bölüm

Kaç yaş grubuna hitap ediyor Canım Kardeşim? İlkokul çocuklarına, daha çok 7-12 yaş arasına hitap ediyor...

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor 01:50

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor Fırat Kalkanı Harekatının 67’inci gününde sınırın Suriye tarafında hareketlilik devam ediyor. Azez-RAİ arasındaki bölgede muhalif unsurlardan oluşan Özel Görev Kuvvet Gru..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Karısını Mercimeği Fırına Verirken Yakalayan Çinli 00:30

Karısını Mercimeği Fırına Verirken Yakalayan Çinli

Karısının kendisini aldattığından şüphelen çinli adam, karısını takip ediyor. uzun bir takipten sonra karısını ve sevgilisini, mercimeği fırına verirken yakalıyor. Bu anları kameraya kaydeden Çinli, görüntüleri internete..

  • JET TV tarafından
  • 2.592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti 01:01

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanu

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti Son dakika gelişmesi... Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik kanun tasarısı TBMM'..

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

Yusufeli Barajı 04:33

Yusufeli Barajı

Artvin Yusufeli Barajı: Temelden 270 metre yüksekliği ile kendi sınıfında Türkiye’nin en yüksek, dünyanın ise 3.yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES Projesi’nde bir eşik daha aşıldı. 21 Aralık 2012 tarihinde yapı..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce